Xian Oluşturma zamanı: Nisan 19, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 19, 2013 POLAROID AF660 fotoğraf makinama baskı kağıdı arıyorum fakat hep digital olan Polaroid'ler için var nereden bulabilirim bilgisi olanlar yardımcı olsunlar lütfeen Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cyllwen Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2013 O fotoğraf makinaları için Türkiye'de film bulabileceğini sanmıyorum, sadece yeni analog modeller için instant filmler var. (Polaroid 300, Fuji Instax gibi) Tabi bir film için 100 küsür lira ödemeye hazırsan Eminönü-Sirkeci'deki fotoğrafçılarda son kullanma tarihi geçmiş olanlar satılabiliyor. Internetten almak istersen The Impossible Project'e bakabilirsin, zaten onun dışında film üretimi yapan firma yok: shop.the-impossible-project.com Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xian Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2013 İstanbul imkanım olsaydı hazırdım paraya kıymaya, yurt dışıyla uğraşmakta pek istemiyorum ama olurda gaza gelirsem diye kaydettim linki. Teşekkürler yardımın için. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cyllwen Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2013 İstanbul imkanım olsaydı hazırdım paraya kıymaya, yurt dışıyla uğraşmakta pek istemiyorum ama olurda gaza gelirsem diye kaydettim linki. Teşekkürler yardımın için. Her siparişte tek film alacaksan hiç kalkışma, üçüncü dünya ülkesi olduğumuzdan ötürü kargo ücreti 26 dolar. Olur da daha fazla gaza gelirsen o parayla yeni makine alabilirsin, ki ben de öyle yapmış bulunuyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.