psiozzy Oluşturma zamanı: Ağustos 15, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 15, 2008 Yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar acaba bu aytaşı mı ?? http://img84.imageshack.us/img84/8394/aytarc0.th.jpg Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
west Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2008 Fotoğraf net değil.Ayrıca aytaşının birçok rengi var.En kolay bulunanı turuncu olan.Yani pek benzetemedim ama fotoğraf net değil tekrar söylüyorum.Yanılmış olabilirim. -------------------- Çok kolay bulabileceğin bir aytaşı.Turuncu Aytaşı http://www.resimuploading.com/pictures/e0d5a7e1-92b1-4633-9291-94b128f4dd93.jpg Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
psiozzy Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2008 bu daha net bi görüntüsü http://img370.imageshack.us/img370/1686/ayta1wx5.th.jpg Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
west Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2008 Aytaşı sanırım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
psiozzy Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2008 saol west bu durumda merhaba görünmez olma çalışmaları ! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
west Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2008 Önemli değil.Ama sen yinede çok iyi bilen birine sor.Ayrıca psişik çalışmalar yapmak için en ideali doğal taşlar,işlenmemiş.Bu biraz işlenmiş(kesilmiş) gibi?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
psiozzy Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2008 işlenmemiş bulmayı bırak aytaşı bulmak çok zor oldu olsun bunlada idare edrim... yere düşüp kırıldı zati yani işlenmemiş haline döndü biraz altı yamuk yumuk Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
west Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2008 internette dolu valla sipariş edebilirsin Ozaman sana iyi çalışmalar,başarırsın umarım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
psiozzy Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2008 teşekkürler -------------------- görünmez olma çalışmalarını yapcam dememin sebebi aytaşının ığı kırarak ya da bi şekilde insanı görünmez yapması benim arkadaş yapıyodu bende ondan biliyorum ... Aytasi : Ay'in pariltisini yansittigi söylentilerinden dolayi bu ismi alan Aytasi, lenfotik sistemdeki bozukluklari ortadan kaldirir. Duygusal dengeleyici vasiflara sahiptir. Tutumlarda esneklik yaratir. Bu tas hakkinda en çok rivayeti ortaya çikartan yerlerden biri de Hindistan'dir. Hindistan da kutsal bir tas olarak kabul gören Aytasi’nin sevgilileri daha ihtirasli yaptigi da söylenir. Aytasi, kadinlar tarafindan kisirliga iyi geldigi ve üreme organlarinin sorunlarini çözmesi ve de kolay dogum yapmaya yaradigi için tasinir. Kisilerdeki egoizmi giderdigi ve fazla yemek yeme dürtülerini ortadan kaldirdigi da bilinir. Aytasi üzerine yapilan rivayetlerin en çarpicisi da, onu tilsim olarak tasiyan kisiyi söhretli ve görünmez yaptigidir. Burçlar kusagina yengeç, terazi, akrep, kova ve balik burcunun tasidir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
astralruh Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2008 bilgilendirme için saol psiozzy.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
psiozzy Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2008 önemli değil Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dark_venus Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2008 Evet benim de Aytaşım var Ay burcuma göre seçtim Ay Yengeç. Burçlarının uydugu taşları seçmeli bence insanlar aytaşı ayrıca aşırı yemek yemeyi engelleyici özelliğe de sahip ve kolye olarak taşıyorum tenime değen kısmı harika ışıldıyor güneşi çok güzel yansıtıyor büyüleyici... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
psiozzy Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 sana katılıyorum dark_venus taşlardan en iyi verimi almak için burcunuza uygun taş seçmelisiniz... bu arada yeni bi aytaşı aldım rainbow cinsinden... çok güzel ışıklar saçıyor bakın bu da resmi http://img201.imageshack.us/img201/4372/rainbowqh6.th.jpg Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dark_venus Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 evet bu resimdekinin aynısı bendeki de rainbow cinsi... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
psiozzy Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 aslında bi topik açsak ya da bu topiği kullansak taşa sahip olan kişiler fotorafını çekip gönderse taşının nası olur ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
west Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 Bende ametist,kuvars(epidotlu) ve pembe kuvars,sitrin,kalsedon var ve gayet iyi etki alıyordum taki kaybolana kadar ve sadece kuvars kristali kalana kadar:(.Ama tabi burca göre olursa daha iyi olur. Güzel olur:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
psiozzy Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 iyi o zaman arkadaşlar artık bu topike taşlarımızın resmini koyuyoruuuz... vatana millete heyırlı ossun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
west Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 http://www.resimuploading.com/pictures/697f4555-1f08-4f9b-a1ba-b6eba1c11e08.JPG Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
psiozzy Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 waauw pek güzel be aldın mı buldunmu sen bunu buldun galiba he ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
west Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 yok ya aldım 13 ytl'ye Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
psiozzy Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 çok da pahalı değilmiş ya değer yani güle güle enerji al Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
west Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 Sağolasın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
psiozzy Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 buyrun bu da ametistim benim http://img360.imageshack.us/img360/6561/ametistyc9.th.jpg Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
west Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 Güzelmiş güle güle kullan :D.Benimde vardı bir aralar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
psiozzy Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2008 saol üzülme be çok bulunan bi taş bulursun belki bi yerde Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.