Jump to content

Karabasanmıydı

luce

Önerilen Mesajlar

Merhaba siteye yeni üye oldum bu sitede konular hakkında bilgi sahibi olan yada birşeyleri yaşamış çok insan oldugu için yazmak istedim daha önce birşeyler yaşadım fakat rüyamda böyle birşeyi ilk defa yaşadım

Birgün akşam saati yataga girdim tam dalmak üzere bir rüya gördüm rüyamda oda gibi biryerdeyim korkuyorum çünkü odada başka varlıklar oldugunu düşünüyorum rüyamda nas suresini okuyorum sürekli rüyamın içinde sonra rüyadan çıkıyorum gözlerimi açıyorum ama kıpırdayamıyorum yatakta odamı görüyorum ama gözlerim çok agar tekrar kapanıyor rüyama kaldıgım yerden devam ediyorum karşımda annem var annemmiş ama o olmadıgını ben biliyorum sürekli okuyorum bu arada devamlı uyanıp tekrar rüyaya dalıp kalan yerdendevam ediyorum en son ben yine nas suresi okurken annem olmadıgını bildigim varlık gelip bogazıma yapışıyor nefes alamıyorum okadar kuvvetli sıkıyorki bogazımı gözlerime bakıyor kırmızı gözleri var bana onu okudun diyor sureyi dışarıdan degil içimden okurken sonra ben bu şekilde boguşurken birden tekrar uyandım hareket edebilir bir şekilde belki yaşamış biri neoldugu hakkında yorum yapabilir diye düşündüm .

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...