sogukates Oluşturma zamanı: Temmuz 9, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 9, 2007 çiçekler elimdeki çiçeklerin ikisi hariç hepsi papatya, ikisi hariç hepsi gül ve ikisi hariç hepsi karanfil olduğuna göre elimde hangi çiçekten kaç tane bulunmaktadır ? ? ? __________________ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ezim Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2007 pardon bu cevabı nıye ekledın onu anlamadım.şimdi ne heycanı kaldıkı yarısmanın:wallbash: ben meraklı bir kişiliğim bakarım hemen şahsen Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2007 hepsınden bırer tane dıorum ..cvb a bakmadım bakmıyorum bakmıycam da:p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sogukates Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2007 yarışma değil ki bu cevabı vercem tabi önce cevapla sonra bak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eysan23 Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2007 supermıs ya herkese sorucam...ben hepsınden ıkıser tane dıye hesaplamıstım deılmıs Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cherar Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2007 ya abi söyleyin bakalım elimde bisürü çiçek ankarada ykm önünde sevgilimi bekliyorum gelmiyor aylardan şubat bilin bakalım dibimin kaçta kaçı donmuştur:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.