Northice Oluşturma zamanı: Nisan 28, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 28, 2013 -A- [TABLE] [TR] [TD]SAĞLIK SORUNU[/TD] [TD]ZİHİNSEL NEDENİ[/TD] [TD]OLUMLAMASI[/TD] [/TR] [TR] [TD]Acı[/TD] [TD]Suçluluk duygusu. Suçluluk duygusu daima ceza peşinde koşar.[/TD] [TD]Geçmişi sevgiyle bırakıyorum. Onlarda bende artık özgürüz. Huzur içindeyim.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Addison Hastalığı (Bronz Hast.) Bkz. Böbrek Üstü Bezi Rahatsızlıkları.[/TD] [TD]Duygusal açıdan çok kötü yada yetersiz beslenme. Kendine karşı öfke duyma.[/TD] [TD]Bedenime, zihnime ve duygularıma sevgiyle dikkat ve özen gösteriyorum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Adenoidler (Lenf Bezlerinin Büyümesi)[/TD] [TD]Aile içinde sürtüşme ve tartışmalar. Bu yüzden çocuğun istenmediğini hissetmesi (sanması).[/TD] [TD]Bu çocuk istendi, iyi karşılandı ve derin bir biçimde sevildi.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Adetle ilgili rahatsızlıklar Bkz. Kadın Hastalıkları[/TD] [TD]Kadınlığını reddetme.Suçluluk, korku. Üreme organlarının günahkar yada kirli olduklarına inanma.[/TD] [TD]Bir kadın olarak tüm gücümü kabul ediyorum, tüm bedensel süreçlerimi normal ve doğal olarak kabul ediyorum. Kendimi seviyor ve onaylıyorum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Adet görememe[/TD] [TD]Bir kadın olmayı istememe.Kendinden hoşlanmama[/TD] [TD]Kendimden hoşnudum, kadınlık bana sevinç veriyor. Ben her zaman mükemmel biçimde akan hayatın güzel bir ifadesiyim.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Adet öncesi sendromu[/TD] [TD]Karışıklığın hakim olmasına izin verme.Gücünü dış etkilere teslim etme.Kadınlık süreçlerini reddetme.[/TD] [TD]Şimdi zihnimin ve hayatımın sorumluluğunu üstleniyorum.Ben güçlü,dinamik bir kadınım.Bedenimin her parçası kusursuz çalışıyor.Kendimi seviyorum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Ağrılı adet görme[/TD] [TD]Kendine kızma.Kendi bedeninden yada kadınlığından nefret etme.[/TD] [TD]Bedenimi seviyorum.Kendimi seviyorum.Tüm devrelerimi seviyorum.Her şey yolunda.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Ağız-İltihapları-Kokusu Bkz. Pis kokan soluk-Rahatsızlıkları[/TD] [TD]Yeni fikirleri ve besini içine almayı temsil eder[/TD] [TD]Kendimi sevgiyle besliyorum[/TD] [/TR] [TR] [TD]Dudakların irinli sözcükleri zapt etmeleri. Suçlama[/TD] [TD]Sevgi dolu dünyamda yalnızca sevinç verici deneyimler yaratıyorum[/TD] [/TR] [TR] [TD]Öfke ve intikam düşünceleri[/TD] [TD]Her şey yolunda. Geçmişi sevgiyle bırakıyorum. Yalnızca sevgiyi ifade etmeyi seçiyorum[/TD] [/TR] [TR] [TD]Sabit görüşlülük.Dar kafalılık.Yeni fikirleri kabullenememe[/TD] [TD]Yeni fikirlere ve kavramlara açığım ve onları sindirmeye ve özümsemeye hazırım[/TD] [/TR] [TR] [TD]Ağlama[/TD] [TD]Gözyaşları hayatın ırmaklarıdır. Üzüntü ve korkudan olduğu kadar sevinçten de akarlar[/TD] [TD]Tüm duygularımla barış halindeyim. Kendimi seviyor, beğeniyor ve onaylıyorum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Ağlayamama (kuru gözlülük)[/TD] [TD]Öfkeli gözler. Sevgiyle görmeyi reddetme. Bağışlamaktansa ölmeyi yeğleme. Kinci olma[/TD] [TD]Seve seve bağışlıyorum. Görme gücümü canlandırıyor ve şefkatle, anlayışla görüyorum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Ağrılar[/TD] [TD]Sevgi ve destek bulma özlemi[/TD] [TD]Kendimi seviyor, beğeniyor ve onaylıyorum. Sevecenim ve sevilebilecek bir insanım.[/TD] [/TR] [TR] [TD]AIDS[/TD] [TD]Kendini savunmasız ve umutsuz hissetme. Kimsenin kendini umursamadığını düşünme. Yeterince iyi olmadığı konusunda güçlü kanı. Kendinden vazgeçme. Cinsel suçluluk duygusu.[/TD] [TD]Ben evrensel kompozisyonun bir parçasıyım. Ben önemliyim ve Hayat’ın kendisi tarafından seviliyorum. Güçlü ve muktedirim. Kendimi tümüyle seviyor ve onaylıyorum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Akciğer-Rahatsızlıkları Bkz. Zatürree[/TD] [TD]Hayatı içine alma kapasitesini temsil eder.[/TD] [TD]Hayatı kusursuz bir dengeyle içime alıyorum.[/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD]Hayatın bütünlüğünü içime alma kapasitesine sahibim. Hayatı sevgiyle ve dopdolu yaşıyorum.[/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]Akne (Ergenlik sivilceleri)[/TD] [TD]Kendini kabullenememe. Kendinden hoşlanmama.[/TD] [TD]Ben hayatın Tanrısal bir ifadesiyim. Kendimi olduğum gibi seviyor ve kabulleniyorum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Alerjiler Bkz. Saman Nezlesi[/TD] [TD]Kime karşı alerjiniz var? Kendi gücünü yadsıma[/TD] [TD]Dünya güvenli ve dostça bir yer. Ben emin ellerdeyim. Hayatla barış halindeyim.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Alkolizm[/TD] [TD]Anlamsızlık duygusu. Yararsızlık, suçluluk, yetersizlik hissetme. Kendini reddetme[/TD] [TD]Ben şimdi’de (anı)yaşıyorum. Her an yenidir. Kendi değerimi görmeyi seçiyorum. Kendimi seviyor, beğeniyor ve onaylıyorum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Alzheimer Hastalığı Bkz. Dementia, Bunama[/TD] [TD]Dünyayı olduğu gibi kabul etmeyi, onunla ilişki kurmayı reddetme.Umutsuzluk ve çaresizlik (acizlik). Öfke[/TD] [TD]Hayatı deneyimleyebileceğim yeni ve daha iyi bir yol daima vardır. Geçmişi bağışlıyor ve geride bırakıyorum. Sevinç ve hazza doğru ilerliyorum[/TD] [/TR] [TR] [TD]Amyotropik Kateral Skleroz (Lou Gehrig Hast.)[/TD] [TD]Kendi değerini kabullenme konusunda isteksizlik.Başarıyı yadsıma[/TD] [TD]Değerli olduğumu biliyorum.Başarılı olmak iyi ve güvenli( tehlikesiz) bir şey.Hayat beni seviyor.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Anemi[/TD] [TD]Evet-ama tutumu.Sevinçten yoksunluk.Hayattan korkma.Kendini yeterince iyi bulmama[/TD] [TD]Hayatın her alanında sevinç duymam iyi ve güvenli(tehlikesiz) bir şey.Hayatı seviyorum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Anfizem[/TD] [TD]Hayatı içine almaktan korkma.Vazgeçme.Kendini yaşamaya değer bulmama[/TD] [TD]Dopdolu ve rahatça yaşamak benim doğuştan kazandığım bir haktır.Hayatı seviyorum.Kendimi seviyorum[/TD] [/TR] [TR] [TD]Anjin Bkz. Boğaz ağrısı. Bademcik iltihabı[/TD] [TD]Kendi adına çekinmeden konuşamayacağı ve ihtiyaçlarını talep edemeyeceği konusunda güçlü bir inanç.[/TD] [TD]İhtiyaçlarımın karşılanması benim doğuştan sahip olduğum bir haktır. İsteklerimi sevgiyle ve rahatça talep ediyorum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Anksiyete (Yürek Darlığı)[/TD] [TD]Hayatın akışına, yaşam sürecine güvenmeme.[/TD] [TD]Kendimi seviyor ve onaylıyorum ve yaşam sürecine güveniyorum. Emin ellerdeyim.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Anoreksi (Aşırı iştahsızlık) Bkz. İştah Kaybı[/TD] [TD]Kendi hayatından vazgeçme. Aşırı korku. Kendinden nefret etme, kendini reddetme.[/TD] [TD]Ben olmak iyi ve güvenli (tehlikesiz) bir şey. Olduğum gibi harikayım. Yaşamayı seçiyorum. Mutluluğu ve kendimi kabullenmeyi seçiyorum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Apandisit[/TD] [TD]Korku.Hayattan korkma.Akışın önünü kesme[/TD] [TD]Emin ellerdeyim.Gevşiyor ve hayatın neşeyle akmasına izin veriyorum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Apse[/TD] [TD]Düşünceleri incinmeler, küçümsenmeler ve intikam arzusu üzerinde mayalandırma[/TD] [TD]Düşüncelerimin özgürleşmesine izin veriyorum. Geçmiş artık son buldu. Huzur içindeyim[/TD] [/TR] [TR] [TD]Arpacık Bkz.GözRahatsızlıkları[/TD] [TD]Yaşama öfkeli gözlerle bakma. Birisine kızgınlık duyma[/TD] [TD]Herkesi ve her şeyi neşe ve sevgiyle görmeyi seçiyorum[/TD] [/TR] [TR] [TD]Anteryoskleroz (Damar Sertliği)[/TD] [TD]Direnç,gerilim. Aşırı dar görüşlülük. İyi ve güzeli görmeyi reddetme[/TD] [TD]Hayata ve mutluluğa tamamen açığım. Her şeyi sevgiyle görmeyi seçiyorum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Artrit Bkz. Eklemler[/TD] [TD]Sevilmediğini hissetme. Kendini ve başkalarını sürekli eleştirme, içerleme. Her şeyin kusursuz olmasını aşırı derecede isteme.[/TD] [TD]Ben sevgiyim. Artık kendimi sevmeyi ve onaylamayı seçiyorum. Başkalarını sevgiyle görüyorum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Artritli Parmaklar[/TD] [TD]Cezalandırma arzusu. Suçlama. Kendini aldatılmış, mağdur edilmiş hissetme, bir kurban gibi hissetme. Burada olmak istememe.[/TD] [TD]Sevgi ve anlayışla görüyorum. Tüm deneyimlerimi sevginin ışığına çıkarıyorum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Astım[/TD] [TD]Boğucu sevgi. Kendi bireyliğini, bağımsızlığını hissedememe. Kendini bastırılmış, boğulmuş hissetme. Bastırılmış ağlama.[/TD] [TD]Artık kendi hayatımın sorumluluğunu üstlenebilirim. Özgür olmayı seçiyorum.[/TD] [/TR] [TR] [TD](astım) Bebeklerde ve çocuklarda[/TD] [TD]Hayattan korkma. Burada olmak istememe.[/TD] [TD]Bu çocuk emin ellerde ve seviliyor. Bu çocuk iyi karşılandı ve sevgiyle kucaklanıp kabullendi.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Aşırı Hareketlilik[/TD] [TD]Korku. Kendini baskı altında ve çılgın hissetme.[/TD] [TD]Güvenlik içindeyim. Tüm baskı ortadan kalkıyor. Yeterince iyiyim.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Aşırı Havalandırma Bkz. Boğulma krizleri, solunum rahatsızlıkları[/TD] [TD]Korku. Değişikliğe direnme. Yaşam sürecine güvenmeme.[/TD] [TD]Evrenin her yerinde güvenlik içindeyim. Kendimi seviyor ve yaşam sürecine güveniyorum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Aşırı Kiloluluk(normal kilosunun üstünde olmak) Bkz. şişmanlık[/TD] [TD]Hayattan korkma.İncinme,aşağılanma, eleştiri veya cinsellikten korunma ihtiyacı duyma. Duygulardan kaçma. Güvensizlik ,kendini reddetme. Doyum arama.[/TD] [TD]Duygularımla barış halindeyim. Olduğum yerde güvenlik içindeyim.kendi güvenliğimi kendim yaratıyorum. Kendimi seviyor ve onaylıyorum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Atardamarlar[/TD] [TD]Yaşama sevincini taşırlar.[/TD] [TD]Sevinç doluyum. Kalbimin her vuruşuyla içimden sevinç akıyor.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Ateş[/TD] [TD]Yakıcı öfke.[/TD] [TD]Ben sevgi ve barışın sükunet dolu ifadesiyim.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Ayak bilekleri[/TD] [TD]Eğilmezlik ( esneklikten yoksunluk) ve suçluluk duygusu. Ayak bilekleri zevk alabilme yeteneğini temsil ederler.[/TD] [TD]Hayattan zevk almayı hak ediyorum. Hayatın sunduğu tüm keyif ve hazzı kabul ediyorum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Ayaklar[/TD] [TD]Kendimiz, başkaları ve hayatla ilgili anlayışımızı temsil ederler.[/TD] [TD]Anlayışım açık, berrak ve ben zamanla ( gereklere göre ) değişmeye hazırım. Emin ellerdeyim.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Ayak mantarı[/TD] [TD]Kabul edilmemekten kaynaklanan düş kırıklığı ve sinirlilik. Bunları rahatlıkla geride bırakıp ilerleyememe.[/TD] [TD]Kendimi seviyor, beğeniyor ve onaylıyorum. İlerlemek için kendime söz veriyorum. İlerlemek iyi, güvenli(tehlikesiz)bir şeydir.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Ayak parmakları[/TD] [TD]Geleceğin küçük ayrıntılarını temsil ederler[/TD] [TD]Tüm ayrıntılar kendiliğinden çözümlenirler.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Ayak rahatsızlıkları[/TD] [TD]Gelecekten ve hayatta ilerleyememekten korkma[/TD] [TD]Hayatta neşeyle ve kolaylıkla ilerliyorum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Ayak tabanı siğili[/TD] [TD]Anlayışınızın temeline, kaynağına öfke duymanız. Geleceğe de yansıtılan düş kırıklığı.[/TD] [TD]Güvenle ve rahatça ilerliyorum. Yaşam sürecine güveniyorum ve kendimi bu sürecin akışına bırakıyorum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Ayak tırnağının batması[/TD] [TD]İleri doğru yönelmeye, ilerlemeye hakkı olup olmadığı konusunda endişe ve suçluluk duyma.[/TD] [TD]Hayatta gideceğim yönü seçmek ve o yönde ilerlemek benim Tanrısal hakkımdır. Güvenlik içindeyim. Özgürüm.[/TD] [/TR] [/TABLE] 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
thenightmare Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2013 çok güzel olmuş konu northice ellerine sağlık:)paylaşım için teşekkürler:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Northice Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2013 -B- [TABLE=class: cms_table] [TR] [TD]SAĞLIK SORUNU--------------------[/TD] [TD] ZİHİNSEL NEDENİ[/TD] [TD]-------------------OLUMLAMASI[/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE] [TR] [TD]Bacaklar[/TD] [TD]Bizi hayata ilerletirler[/TD] [TD]Hayat benim için var[/TD] [/TR] [TR] [TD]Bacak rahatsızlıkları-alt[/TD] [TD]Gelecekten korkma. İlerlemek istememe yada belirli bir yönde ilerlemek istememe[/TD] [TD]Geleceğimde her şeyin iyi olduğunu bilerek güven ve neşeyle ilerliyorum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Bademcik iltihabı Bkz.Anjin, Boğaz ağrısı[/TD] [TD]Korku. Bastırılmış duygular. Boğulmuş yaratıcılık,yapmak istediği şeyi yapamama.[/TD] [TD]Benim hayrıma olan şey artık rahatça akıyor. Tanrısal fikirler benim vasıtamla ifade buluyorlar. Huzur içindeyim[/TD] [/TR] [TR] [TD]Bağımlılıklar(Tiryakilikler)[/TD] [TD]Kendinden kaçış. Korku. Kendini nasıl seveceğini bilememe[/TD] [TD]ne kadar harika olduğumu şimdi keşfediyorum. Kendimi sevmeyi ve kendimden zevk almayı seçiyorum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Bağırsaklar[/TD] [TD]Özümseme, messetme ve artıkları (işe yaramayan şeyleri) kolaylıkla çıkarıp atmayı temsil eder.[/TD] [TD]Bilmem gereken her şeyi kolayca özümser ve messederim ve geçmişi sevinçle bırakırım. Bırakmak kolaydır.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Bağırsak rahatsızlıkları[/TD] [TD]Eskiyi, artık ihtiyaç duyulmayanı bırakmaktan korkma.[/TD] [TD]Eskiyi rahatça ve kolayca bırakıyorum ve yeniyi sevinçle karşılıyorum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Basurlar Bkz. Makat[/TD] [TD]Son teslim tarihleri (yetiştirememe ) korkusu. Geçmişe duyulan öfke. Bırakmaktan,koyvermekten korkma. Kendini yük altında hissetme.[/TD] [TD]Sevgiye benzemeyen, ona ters düşen her şeyi bırakıyorum. Yapmak istediğim her şey için yeterli zaman ve yer var.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Baş ağrıları Bkz. Migren[/TD] [TD]Kendini muteber görmeme. Kendini eleştirme. Korku.[/TD] [TD]Kendimi seviyor ve onaylıyorum. Kendimi ve yaptıklarımı, sevgi gözleriyle görüyorum. Emin ellerdeyim.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Baş dönmesi[/TD] [TD]Kararsız dağınık düşünme. Dikkatle bakıp görmeyi reddetme.[/TD] [TD]Tam anlamıyla merkezimdeyim ve huzur içindeyim. Yaşamak ve neşeli olmak iyi ve güvenli(tehlikesiz) bir şey.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Bayılma[/TD] [TD]Korku. Başa çıkamayıp bırakma.geçici olarak bilincini yitirme.[/TD] [TD]Hayatımdaki her şeyle başa çıkabilecek güce ve bilgiye sahibim.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Beden kokusu[/TD] [TD]Korku. Kendinden hoşlanmama. Başkalarından korkma.[/TD] [TD]Kendimi seviyor, beğeniyor ve onaylıyorum. Güvenlik içindeyim.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Bedenin sağ tarafı[/TD] [TD]Dışarı vermeyi, bırakmayı,erkek enerjiyi,erkekleri,babayı temsil eder.[/TD] [TD]Erkek enerjimi hiç çabasız, kolayca dengeliyorum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Bedenin sol tarafı[/TD] [TD]Alıp kabul ediciliği, içeri almayı, dişi enerjiyi, kadınları, anayı temsil eder.[/TD] [TD]Dişi enerjim kusursuz bir dengeye sahip.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Bellek yitimi (unutkanlık)[/TD] [TD]Korku. Hayattan kaçış. Kendine sahip çıkamama.[/TD] [TD]Zeka ve cesarete sahibim ve değerliyim. Yaşamak güvenli (tehlikesiz) bir şey.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Belsoğukluğu Bkz. Zührevi hastalıklar[/TD] [TD]Kötü bir insan olduğu için cezalandırılma ihtiyacı duyma.[/TD] [TD]Bedenimi seviyorum. Cinselliğimi seviyorum. Kendimi seviyorum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Bereler Bkz. Kesikler yaralar[/TD] [TD]Kendine öfkelenme ve suçluluk duygusu.[/TD] [TD]Kendimi bağışlıyor ve kendimi sevmeyi seçiyorum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Besin zehirlenmesi[/TD] [TD]Başkalarının kontrolü ele almalarına izin verme. Kendini korunmasız, savunmasız hissetme.[/TD] [TD]Yoluma her ne çıkarsa onu sindirecek güce ve beceriye sahibim.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Beyaz akıntı Bkz. Kadın hastalıkları, dölyolu iltihabı[/TD] [TD]Kadınların erkekler karşısında güçsüz olduklarına inanma. Bir sevgiliye, eşe karşı öfke duyma.[/TD] [TD]Tüm deneyimlerimi ben yaratırım. Ben gücün ta kendisiyim. Kadın olduğum için seviniyorum. Özgürüm.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Beyaz saç[/TD] [TD]Gerilim. Baskı altında olduğuna, fazla zorlandığına inanma.[/TD] [TD]Hayatımın her alanında huzur içinde ve rahatım. Güçlü ve muktedirim.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Beyin -felci-uru[/TD] [TD]Bilgisayarı, anahtar tablosunu temsil eder.[/TD] [TD]Ben zihnimin sevgi dolu operatörüyüm.[/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]Bilgisayara yüklenmiş yanlış inançlar. İnatçılık. Eski düşünce kalıplarını değiştirmeyi reddetme.[/TD] [TD]Zihin bilgisayarımı yeniden programlamak benim için kolay. Hayatın tümü değişimdir ve zihnim daima kendini yeniler.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Beyin-omurilik menenjiti[/TD] [TD]Hastalıklı düşünme biçimi ve hayata karşı şiddetli öfke duyma[/TD] [TD]Tüm suçlamaları bırakıyor ve hayatın barış ve sevincini kabul ediyorum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Boğaz[/TD] [TD]İfadenin yolu. Yaratıcılık kanalı.[/TD] [TD]Yüreğimi açıyor ve sevginin mutluluğunu terennüm ediyorum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Ağrısı Bkz. Anjin, bademcik iltihabı-Rahatsızlıkları-Tıkanması (üzüntüden)[/TD] [TD]Öfkeli sözcükleri zapt etme. Kendini ifade edemeyeceğini, bu konuda aciz olduğunu hissetme.[/TD] [TD]Tüm kısıtlamalardan kurtuluyorum ve kendim olmakta özgürüm.[/TD] [/TR] [TR] [TD]İnsanın kendisi adına çekinmeden, açıkça konuşamaması. Öfkesini yutup göstermemesi. Yaratıcılığın bastırılmış olması. Değişmeyi reddetme.[/TD] [TD]Ses çıkarmak iyidir, uygundur. Kendimi rahatça ve neşeyle ifade ediyorum. Kendi adıma çekinmeden, konuşuyorum. Yaratıcılığı ifade ediyorum. Değişmeye hazırım.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Korku. Yaşam sürecine güvenmeme.[/TD] [TD]Emin ellerdeyim. Hayatın benim için var olduğuna inanıyorum. Kendimi rahatça ifade ediyorum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Boğulma krizleri Bkz. Solunum rahatsızlıkları[/TD] [TD]Korku. Yaşam sürecine güvenmeme. Çocukluk dönemine saplanıp kalmış olma.[/TD] [TD]Büyümek iyi ve güvenli(tehlikesiz) bir şeydir. Dünya güvenli bir yer. Ben emin ellerdeyim.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Boyun ( boyun omurları)[/TD] [TD]Esnekliği temsil eder. Arkada ne olduğunu görme yeteneği.[/TD] [TD]Hayatla barış halindeyim,rahatım.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Boyun rahatsızlıkları Bkz.omurga çarpıklıkları[/TD] [TD]Bir meselenin diğer yönlerini, başkalarının bakış açılarını görmeyi reddetme. İnatçılık, eğilmezlik.[/TD] [TD]Bir meselenin her yönünü esneklik ve kolaylıkla görüyorum. Meseleleri görüp değerlendirmenin ve bir şeyler yapmanın sayısız yolu vardır. Güvenlik içindeyim.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Boyun tutulması[/TD] [TD]Kararından dönmez, boyun eğmez bir inatçılık.[/TD] [TD]Başka bakış açılarını da görmek yararlı ve güvenli (tehlikesiz) bir şey.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Böbrek rahatsızlıkları[/TD] [TD]Eleştirme, düş kırıklığı, başarısızlık. Utanç. Küçük bir çocuk gibi tepki gösterme.[/TD] [TD]Hayatımda daima Tanrısal doğru eylem gerçekleşiyor. Her deneyimden yalnızca hayırlı ve yararlı şeyler elde ediyorum. Büyümek güvenli (tehlikesiz) bir şey.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Böbrek taşları[/TD] [TD]Halledilmemiş, çözülmemiş öfke yumruları.[/TD] [TD]Tüm geçmiş sorunları kolaylıkla çözüyor ve ortadan kaldırıyorum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Böbreküstü bezi rahatsızlıkları Bkz. Addison ve cushing hast.[/TD] [TD]Bozguna uğrama. Artık kendine bakmama,kendisiyle ilgilenmeme. Endişe, korku.[/TD] [TD]Kendimi seviyor, beğeniyor ve onaylıyorum. Kendime bakmam iyi ve güven verici bir şey.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Bright hastalığı Bkz. nefrit[/TD] [TD]Kendini hiçbir şeyi doğru dürüst yapamayan ve yeterince iyi olmayan bir çocuk gibi hissetme. Bir başarısızlık. Kayıp.[/TD] [TD]Kendimi seviyor, beğeniyor ve onaylıyorum. Kendimi önemsiyorum. Her zaman tamamen yeterliyim.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Bronşit Bkz. Solunum rahatsızlıkları[/TD] [TD]Huzursuz bir aile ortamı. Tartışmalar ve bağrışma. Bazen sessiz bir sürtüşme.[/TD] [TD]İçimde ve çevremde barış ve uyum ilan ediyorum. Her şey yolunda.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Bunama Bkz. Alzheimer hastalığı, dementia[/TD] [TD]Çocukluğun sözde güvenliğine geri dönüş.bakım ilgi talep etme. Çevresindeki kişileri bir yönetme biçimi. Hayatın yükünden kaçış.[/TD] [TD]Tanrısal koruma.güvenlik.huzur. evrensel zeka hayatın her düzeyinde iş görür.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Bunyon (ayak başparmağı ekleminde oluşan çıkıntı)[/TD] [TD]Hayat deneyimlerini neşesiz bir biçimde karşılama.[/TD] [TD]Hayatın harika deneyimlerini karşılamak için neşeyle ileri atılıyorum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Burkulma[/TD] [TD]Öfke ve direnme. Hayatında belirli bir yöne gitmek istememe.[/TD] [TD]Yaşam sürecinin beni, benim için en hayırlı olana götüreceğine inanıyorum. Huzur içindeyim.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Bursit (eklemler ve kas kirişleri arasındaki keselerin iltihaplanması)[/TD] [TD]Bastırılmış öfke. Birine vurmak isteme.[/TD] [TD]Sevgi kendisine benzemeyen her şeyi gevşetir (zayıflatır, yumuşatır) ve salıverir.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Burun[/TD] [TD]Kendi kendini tanımayı, kabullenmeyi temsil eder.[/TD] [TD]Sezgisel yeteneğimi tanıyor ve kabulleniyorum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Burun akması[/TD] [TD]Yardım isteme.içsel feryat,ağlama.[/TD] [TD]Beni mutlu kılan,hoşnut eden yollarla kendimi seviyor ve rahatlıyorum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Burun kanaması[/TD] [TD]Tanınma,kabul edilme ihtiyacıduyma. Umursanıp önemsenmediğini hissetme. Sevgi isteme.[/TD] [TD]Kendimi seviyor ve onaylıyorum.kendi gerçek değerimi biliyor ve kabul ediyorum. Ben harikayım.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Burun tıkanması[/TD] [TD]Kendi değerini tanıyıp kabullenmeme.[/TD] [TD]Kendimi seviyor, beğeniyor ve onaylıyorum[/TD] [/TR] [/TABLE] Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Northice Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2013 -C- SAĞLIK SORUNU------------------ZİHİNSEL NEDENİ---------------OLUMLAMASI [TABLE] [TR] [TD]Deri pamukçuk[/TD] [TD]Kendini çok dağılmış hissetme. Bir hayli düş kırıklığı ve öfke. İlişkilerde çok şey talep etme ve karşısındakine güvenmeme. Büyük acılar.[/TD] [TD]Olabileceğimin en iyisi olmak için kendime söz veriyorum ve hayatta en iyisine layığım. Kendimi ve diğerlerini seviyor, takdir ediyorum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Cilt (deri)[/TD] [TD]Bireyselliğimizi temsil eder.[/TD] [TD]Ben olmak iyi ve güvenli bir şey.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Cilt rahatsızlıkları Bkz.Kurdeşen, Sedef hastalığı,İsilik[/TD] [TD]Bireyselliğimizin tehdit edildiğini hissetmemiz. Endişe,korku. Başkalarının üzerimizde güce sahip olduklarını hissetmemiz. Eski, gömülmüş karışıklık.[/TD] [TD]Kendimi neşe ve huzur düşünceleriyle, sevgiyle koruyorum. Geçmiş bağışlandı ve unutuldu. Şu anda özgürüm.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Ciltteki beyaz başlı küçük yağ birikintileri Bkz. sivilceler[/TD] [TD]Çirkinliği gizleme.[/TD] [TD]Kendimi güzel ve sevilmeye değer olarak kabul ediyorum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Ciltteki siyah başlı küçük yağ birikintileri[/TD] [TD]Küçük öfke patlamaları[/TD] [TD]Düşüncelerimi yatıştırıyorum.sakinim, sükunet içindeyim.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Cinsel soğukluk(frijidite)[/TD] [TD]Korku.zevki yadsıma,reddetme. Cinsel ilişkinin kötü bir şey olduğuna inanma. Duyarsız eş yada sevgililer. Babadan korkma.[/TD] [TD]Kendi bedenimden zevk almam iyi ve güvenli (tehlikesiz) bir şey. Bir kadın olduğum için seviniyorum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Cushing hast. Bkz. Böbreküstü bezi rahatsızlıkları[/TD] [TD]Zihinsel dengesizlik.ezici, baskı yapıcı fikirleri fazlasıyla üretme. Kendini yenik düşmüş, güçsüz hissetme.[/TD] [TD]Zihnimi ve bedenimi sevgiyle dengeliyorum. Artık beni mutlu kılacak, kendimi iyi hissetmemi sağlayacak düşünceleri seçiyorum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Cüzam[/TD] [TD]Hayatla hiçbir biçimde başa çıkamama. Yeterince iyi yada temiz olmadığına dair köklü inanç.[/TD] [TD]Tüm sınırlamaların üstüne çıkıyorum. Bana Tanrısal bir biçimde yol gösteriliyor. Sevgi tüm hayatı iyileştirir.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Çene rahatsızlıkları[/TD] [TD]Öfke. İçerleme. İntikam alma arzusu[/TD] [TD]Zihnimdeki bu durumu yaratan düşünce kalıplarını değiştirmeye hazırım. Kendimi seviyor ve onaylıyorum. Emin ellerdeyim.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Çıbanlar,Kan çıbanları Bz. Sirpençe[/TD] [TD]Kişinin öfkesinin taşıp,galeyana gelmesi.[/TD] [TD]Sevgi ve mutluluğu ifade ediyorum ve barış halindeyim.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Çocuk felci[/TD] [TD]Felç edici kıskançlık. Birisini durdurma arzusu.[/TD] [TD]Herkese yetecek kadar var. Ben sevecen düşüncelerle, kendi hayrıma olanı ve özgürlüğümü yaratıyorum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Çocuk hastalıkları[/TD] [TD]Takvimlere, toplumsal kavramlara ve yanlış kurallara inanma. Çevredeki yetişkinlerin çocuksu davranışlar sergilemeleri.[/TD] [TD]Bu çocuk Tanrısal bir biçimde korunuyor ve sevgiyle kuşatılmış durumda. Zihinsel bağışıklık talep ediyoruz.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Çürükler (ezikler)[/TD] [TD]Yaşamdaki küçük darbeler. Kendini cezalandırma.[/TD] [TD]Kendimi seviyor ve aziz tutuyorum. Kendime karşı iyi ve yumuşak davranıyorum. Her şey yolunda.[/TD] [/TR] [/TABLE] Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Northice Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2013 -D- SAĞLIK SORUNU-----------------------ZİHİNSEL NEDENİ-------------------OLUMLAMASI [TABLE] [TR] [TD]Dalak[/TD] [TD]Sabit fikirler, saplantılar. Bir şeyler hakkında sürekli tedirginliklere ve endişelere sahip olma.[/TD] [TD]Kendimi seviyor ve onaylıyorum. Yaşam süreci benim için var.emin ellerdeyim. Her şey yolunda.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Delilik,Cinnet (psikiyatrik hastalık)[/TD] [TD]Aileden kaçış. Hayatın yükünden kaçış, geri çekilme. Hayattan zor gücüyle ayrılış.[/TD] [TD]Bu zihin kendi gerçek kimliğini biliyor ve o Tanrısal Kendini-İfade’nin yaratıcı bir noktasıdır.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Dementia Bkz. Alzheimer hast. Bunama[/TD] [TD]Dünyayı olduğu haliyle kabullenmeyi, onunla ilişki kurmayı reddetme. Umutsuzluk ve öfke.[/TD] [TD]Kendi kusursuz yerimdeyim ve her zaman güvenlik içindeyim.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Denge bozukluğu[/TD] [TD]Dağınık düşünme biçimi. Düşüncelerini bir merkezde toplayamama.[/TD] [TD]Kendimi güven içinde bir merkezde topluyorum ve hayatımın mükemmel olduğunu kabul ediyorum. Her şey yolunda.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Deniz tutması Bkz.Taşıt tutması[/TD] [TD]Korku. Ölüm korkusu. Kontrolünü yitirme.[/TD] [TD]Ben Evren’de tam bir güvenlik içindeyim. Her yerde huzur içindeyim. Hayat’a güveniyorum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Depresyon (çökkünlük)[/TD] [TD]Sahip olma hakkına sahip olmadığını hissetmekten kaynaklanan kızgınlık. Umutsuzluk.[/TD] [TD]Artık diğer insanların korkularının ve sınırlamalarının ötesine geçiyorum. Kendi hayatımı yaratıyorum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Deri sertleşmesi (yaşlılarda)[/TD] [TD]Kendini hayattan koruma. Orada olma ve kendine iyi bakabilme konusunda kendine güvenmeme.[/TD] [TD]Tamamen gevşiyor, rahatlıyorum, çünkü artık emin ellerde olduğumu biliyorum. Hayata ve kendime güveniyorum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Devasız hastalık[/TD] [TD]Bu aşamada artık dış vasıtalarla tedavi edilemez. İyileştirmek için içe yönelmeliyiz. Bu hastalık hiçlikten geldi ve yine hiçliğe geri dönecektir.[/TD] [TD]Mucizeler her gün olur. Bu hastalığı yaratan düşünce kalıbını yok etmek için içime yöneliyor ve artık Tanrısal bir şifayı kabul ediyorum. Öyleyse olsun![/TD] [/TR] [TR] [TD]Dil[/TD] [TD]Hayatın zevklerini neşeyle tatma yeteneğini temsil eder.[/TD] [TD]Tüm hayatımın cömert vericiliğinden dolayı mutluyum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Dirsek Bkz. Eklemler[/TD] [TD]Yön değiştirme ve yeni deneyimleri kabul etmeyi temsil eder.[/TD] [TD]Yeni deneyimlere, yeni yönlere ve yeni değişikliklere kolayca uyum sağlıyor, onlarla birlikte akıyorum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Dişeti kanaması[/TD] [TD]Hayatında verdiği kararlardan sevinç duyamama.[/TD] [TD]Hayatımda daima doğru eylemin vuku bulduğuna güveniyorum. Huzur içindeyim.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Dişeti sorunları[/TD] [TD]Verdiği kararları sürdürememe. Kararsızlık.[/TD] [TD]Ben kararlı bir insanım. Verdiğim kararları sürdürüp tamamlıyor ve kendimi sevgiyle destekliyorum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Dişler[/TD] [TD]Kararları temsil ederler[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]Diş rahatsızlıkları Bkz. Kök kanalı[/TD] [TD]Uzun süren kararsızlık. Fikirleri analiz edip kararlar verme konusunda yetersizlik.[/TD] [TD]Kararlarımı doğru prensiplere dayanarak veririm ve hayatımda yalnızca doğru eylemin gerçekleştiğini bilerek güvenle beklerim.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Diz Bkz. Eklemler[/TD] [TD]Gurur, kibir ve egoyu temsil eder.[/TD] [TD]Ben esnek ve akıcıyım.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Diz rahatsızlıkları[/TD] [TD]İnatçı ego ve gurur. Eğilmezlik, esnek olamama. Korku. Teslim olmama.[/TD] [TD]Bağışlama. Anlayış. Şefkat ve merhamet. Kolaylıkla eğiliyor ve akıyorum. Her şey yolunda.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Dizanteri[/TD] [TD]Korku ve yoğun öfke.[/TD] [TD]Zihnimde sükunet yaratıyorum ve bedenim bunu yansıtıyor.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Dizanteri amipli[/TD] [TD]Onların size saldırmak üzere dışarıda beklediklerine inanma.[/TD] [TD]Ben kendi dünyamın gücü ve hakimiyim. Huzur içindeyim.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Dizanteri basilli[/TD] [TD]Zulüm, baskı ve umutsuzluk.[/TD] [TD]Ben hayat, enerji ve yaşama sevinciyle dopdoluyum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Doğum[/TD] [TD]Hayat sahnesinin bu bölümüne girişi temsil eder.[/TD] [TD]Bu bebek şimdi mutluluk dolu, harika bir yeni hayata başlıyor. Her şey yolunda.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Doğuştan sakatlıklar[/TD] [TD]Karmik. Böyle dünyaya gelmeyi siz seçtiniz. Ana-babamızı ve çocuklarımızı biz seçeriz. Bitmemiş iş.[/TD] [TD]Her deneyim, tekamül sürecimiz için mükemmeldir. İçinde bulunduğum durumla barış halindeyim.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Doymaz iştah[/TD] [TD]Umutsuz dehşet. Kendinden-nefretin korkunç bir doldurma ve boşaltması.[/TD] [TD]Ben Hayat’ın kendisi tarafından seviliyor, besleniyor ve destekleniyorum. Yaşamak güvenli bir şey.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Dölyatağı[/TD] [TD]Yaratıcılığın yuvasını temsil eder.[/TD] [TD]Ben bedenimde kendi yuvamdayım.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Dölyolu iltihabı Bkz. Kadın hastalıkları beyaz akıntı.[/TD] [TD]Sevgiliye yada eşe öfke duyma. Cinsel yönden suçluluk duygusu. Kendini cezalandırma.[/TD] [TD]Başkaları benim kendime duyduğum sevgi ve takdiri yansıtıyorlar. Cinselliğimden hoşnudum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Duyarlık bozuklukları (nesnel bir neden olmadan deride iğnelenme, sızlama veya ürperme hissetme)[/TD] [TD]Sevgi ve ilgiyi kısıtlama, göstermeme. Zihnen cansızlaşma.[/TD] [TD]Duygularımı ve sevgimi paylaşıyorum. Herkesin içindeki sevgiye karşılık veriyorum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Düşük ( kürtaj kendiliğinden)[/TD] [TD]Korku. Gelecek korkusu. ‘’şimdi değil – sonra’’ uygun olmayan zamanlama[/TD] [TD]Hayatımda daima Tanrısal doğru eylem gerçekleşmekte. Kendimi seviyor ve onaylıyorum. Her şey yolunda.[/TD] [/TR] [/TABLE] Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Northice Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2013 -E- F- SAĞLIK SORUNU--------------------ZİHİNSEL NEDENİ-------------------OLUMLAMASI [TABLE] [TR] [TD]Egzama[/TD] [TD]Soluk kesici kin. Zihinsel patlamalar.[/TD] [TD]Uyum ve barış, sevgi ve mutluluk beni kuşatıyor ve içimi kaplıyor.emin ellerde, güvenlik içindeyim.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Eklemler Bkz.Artrit, dirsek, diz, omuzlar[/TD] [TD]Hayattaki yön değişikliklerini ve bu hareketlerin rahatlığını, kolaylığını temsil ederler.[/TD] [TD]Değişikliklerle birlikte kolayca akıyorum. Hayatım Tanrısal bir rehberlikle yönlendiriliyor ve ben daima en iyi yönde ilerliyorum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]El bileği[/TD] [TD]Hareket kolaylığı, rahatlığı temsil eder.[/TD] [TD]Tüm deneyimlerimi bilgelikle, sevgiyle ve kolaylıkla karşılıyorum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Eller[/TD] [TD]Tutma ve ele alma. Kavrama ve sıkı tutma. Tutup kavrama ve bırakma. Okşama. Sıkıştırıp acıtma.Deneyimlerle ilişki kurmanın, başa çıkmanın tüm yolları.[/TD] [TD]Tüm deneyimlerimi sevgi, neşe ve kolaylıkla ele almayı seçiyorum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Enfeksiyon Bkz. Viral enfeksiyon[/TD] [TD]Sinirlenme, öfke, sıkıntı.[/TD] [TD]Rahat, sakin ve uyumlu olmayı seçiyorum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Erbezleri[/TD] [TD]Erkek prensip. Erkeklik.[/TD] [TD]Bir erkek olmak iyi güvenli (tehlikesiz) bir şey.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Eritem (deri veremi)[/TD] [TD]Vazgeçme,pes etme. Kendini savunmak, hakkını talep etmektense ölmeyi yeğleme. Öfke ve cezalandırma.[/TD] [TD]Kendi adıma çekinmeden konuşuyorum. Kendi gücüme sahip çıkıyorum. Kendimi seviyor ve onaylıyorum. Özgürüm güvenlik içindeyim.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Felç[/TD] [TD]Korku. Direnç. Bir durumdan yada kişiden kaçış. Direnme.[/TD] [TD]Tüm hayatla birim. Her durum için tam anlamıyla yeterliyim.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Fıtık[/TD] [TD]Kopmuş, uyumu bozulmuş ilişkiler. Gerilme, zora gelme, sorumluluklar, yanlış yaratıcı ifade.[/TD] [TD]Zihnim hafif ve uyumlu. Kendimi seviyor ve onaylıyorum. Kendim olmakta özgürüm.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Filebit[/TD] [TD]Öfke ve düş kırıklığı. Hayatındaki sınırlamalar, yoksunluklar ve mutsuzluk için başkalarını suçlama.[/TD] [TD]Neşe içimde özgürce dolaşıyor ve ben hayatla barış halindeyim.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Fistül[/TD] [TD]Korku. Serbest bırakma, koyuverme sürecinde bir tıkanma.[/TD] [TD]Güvenlik içindeyim. Yaşam sürecine bütünüyle güveniyorum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Frengi Bkz. Zührevi hastalık[/TD] [TD]Cinsel suçluluk duygusu. Gücünüzü ve etkinliğinizi teslim etmeniz.[/TD] [TD]Kendim olmaya karar verdim. Kendimi olduğum gibi beğeniyor ve onaylıyorum.[/TD] [/TR] [/TABLE] Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Northice Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2013 -G- SAĞLIK SORUNU--------------------ZİHİNSEL NEDENİ-------------------OLUMLAMASI [TABLE] [TR] [TD]GastritBkz. Mide rahatsızlıkları[/TD] [TD]Süregelen belirsizlik. Kötü beklentiler. Kaygılanma.[/TD] [TD]Kendimi seviyor ve onaylıyorum. Emin ellerdeyim.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Gaz sancıları[/TD] [TD]Sıkı tutma. Korku.Sindirilmemiş fikirler.[/TD] [TD]Gevşiyor ve hayatın içimden rahatça akmasına izin veriyorum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Geğirme[/TD] [TD]Korku. Hayatı çok hızlı bir biçimde içine tıkıştırma.[/TD] [TD]Yapmam gereken her şey için yeterli zamana ve yere sahibim. Huzur içindeyim.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Gözler[/TD] [TD]Geçmişi, şimdiyi ve geleceği berrak bir biçimde görebilme yeteneğini temsil ederler.[/TD] [TD]Sevgi ve sevinçle görüyorum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Göz rahatsızlıkları Bkz. Arpacık[/TD] [TD]Kendi hayatınızda gördüğünüz şeyden hoşlanmamanız.[/TD] [TD]Şimdi bakmaktan hoşlanacağım bir hayat yaratıyorum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Göz- Akçıl gözbebekli[/TD] [TD]Şu anda karşı karşıya bulunduğu şeye, dosdoğru bakmaya korkma.[/TD] [TD]Kendimi hemen şimdi seviyor ve onaylıyorum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Göz-Astigmatizm[/TD] [TD]‘’Ben’’ sorunu.kendini gerçekten görmekten, kendi benliğiyle karşılaşmaktan korkma.[/TD] [TD]Artık kendi güzelliğimi ve görkemimi görmeye istekli ve hazırım.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Glokom(karasu hastalığı)[/TD] [TD]Katı bir bağışlamazlık. Çoktan beri süren incinmelerin baskısı. Bunlara boğulmuş olma.[/TD] [TD]Sevgi ve şefkatle bakıyorum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Göz-Hipermetropluk[/TD] [TD]Şimdi’den (yaşanan andan) korkma.[/TD] [TD]Şimdi ve burada güvenlik içindeyim. Bunu berrak bir biçimde görüyorum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Göz-Katarakt(Aksu)[/TD] [TD]İleriye neşe ve umutla bakamama. Karanlık gelecek beklentisi.[/TD] [TD]Hayat sonsuz ve mutluluk dolu. Her yeni anı yaşamak istiyorum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Çocuklarda göz rahatsızlıkları[/TD] [TD]Ailede olup bitenleri görmek istememe.[/TD] [TD]Uyum, neşe, güzellik ve güvenlik şimdi bu çocuğu kuşatıyor.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Göz-Keratit[/TD] [TD]Aşırı öfke. Karşısındaki kişilere yada şeylere vurma arzusu.[/TD] [TD]İçimden akan sevginin gördüğüm her şeyi iyileştirmesine izin veriyorum. Barışı seçiyorum. Benim dünyamda her şey yolunda.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Göz-Miyopluk[/TD] [TD]Gelecekten korkma. Önünde olana güvenmeme.[/TD] [TD]Tanrısal rehberliği kabul ediyorum. Yaşam sürecine güveniyorum. Ben daima emin ellerdeyim.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Göz-Şaşılık[/TD] [TD]Dışarıda olanları görmek istememe. Ayrı amaçlar peşinde olma.[/TD] [TD]Görmem iyi ve güvenli (tehlikesiz) bir şey. Huzur içindeyim.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Grip Bkz. Solunum yolları hastalıkları[/TD] [TD]Kitle olumsuzluğunu ve inançlarını benimseme. Korku. İstatistiklere inanma.[/TD] [TD]Ben grup inançlarının yada takvimin ötesindeyim.tüm tıkanıklıktan ve etkilerden kurtuldum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Guatr Bkz. Tiroit[/TD] [TD]Acı çektirildiği, cezalandırıldığı için nefret duyma. Kendini kurban olarak görme. Kendisini hayatta engellenmiş hissetme.[/TD] [TD]Hayatımın hakimi, yöneticisi benim. Kendim olmakta özgürüm.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Gut (damla hastalığı)[/TD] [TD]Hakim olma (tahakküm etme) üstün olma ihtiyacı duyma. Sabırsızlık,öfke.[/TD] [TD]Emin ellerdeyim.Tehlikelerden uzağım. Kendimle ve başkalarıyla barış içindeyim.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Güçsüzlük[/TD] [TD]Zihinsel dinlenme ihtiyacı.[/TD] [TD]Zihnime keyifli bir tatil veriyorum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Güneş sinirağı (karın boşluğu)[/TD] [TD]Metanet,sebat tepkileri.sezgisel gücümüzün merkezi.[/TD] [TD]İç sesime güveniyorum. Ben güçlü ve akıllıyım[/TD] [/TR] [/TABLE] Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Northice Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2013 -H-I- SAĞLIK SORUNU-----------------------ZİHİNSEL NEDENİ--------------------OLUMLAMASI [TABLE] [TR] [TD]Hareket tutması Bkz. Deniz ve taşıt tutması[/TD] [TD]Korku. Kontrolü elinde tutamama korkusu.[/TD] [TD]Ben daima kendi düşüncelerimin kontrolüne sahibim. Güvenlik içindeyim. Kendimi seviyor ve onaylıyorum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Hazımsızlık[/TD] [TD]Korku, endişe, dehşet hissetme.Sızlanma ve homurdanma.[/TD] [TD]Tüm yeni deneyimleri sükunetle ve neşeyle sindiriyor ve özümsüyorum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]HepatitBkz. Karaciğer rahatsızlıkları[/TD] [TD]Değişikliğe direnme. Korku, öfke, nefret. Karaciğer öfke ve gazabın yeridir.[/TD] [TD]Zihnim arınmış ve özgür. Geçmişi bırakıyor ve yeni’ye doğru ilerliyorum. Her şey yolunda.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Hilal hücreli kansızlık[/TD] [TD]Kişinin ‘’ yeterince iyi olmadığı ‘’ inancının yaşam sevincini yok etmesi.[/TD] [TD]Bu çocuk yaşam sevincini yaşıyor, soluyor ve sevgi tarafından besleniyor. Tanrı her gün mucizeler yaratır.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Hipofiz[/TD] [TD]Kontrolmerkezini temsil eder.[/TD] [TD]Zihnim ve bedenim kusursuz bir denge içinde. Düşüncelerimi kontrol ediyorum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Hipoglisemi (kandaki normal şeker oranının azalması)[/TD] [TD]Hayatın sorumlulukları, yükleri yüzünden bunalma. ‘’Hayatın ne anlamı var?’’ tipi duygu ve düşüncelerin egemen oluşu.[/TD] [TD]Şimdi hayatımı aydınlık, kolay ve neşe dolu kılmayı seçiyorum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Hodgkin hastalığı(lenf bezi kanseri)[/TD] [TD]‘’ Yeterince iyi olamama’’ konusundaki çok büyük bir korku ve kendini suçlama.İnsanın –kanın kendini besleyecek özü kalmayıncaya dek- çılgınca sürdürdüğü kendini kanıtlama yarışı içinde yaşam sevincini unutması.[/TD] [TD]Kendim olmaktan çok mutluyum. Olduğum halimle yeterince iyiyim. Kendimi seviyor, beğeniyor ve onaylıyorum. Sevinç veriyor ve alıyorum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Horlama[/TD] [TD]Eski düşünce kalıplarını bırakmayı inatçı bir biçimde reddetme.[/TD] [TD]Zihnimden sevgi ve sevince benzemeyen her şeyi atıyorum. Geçmişi arka bırakarak yeni ve önemli olana yöneliyorum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Huntington hastalığı[/TD] [TD]Başkalarını değiştiremediği için içerleme. Umutsuzluk.[/TD] [TD]Tüm idareyi Evren’e bırakıyorum. Kendimle ve hayatla barış halindeyim.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Isırıklar[/TD] [TD]Korku. Her türlü küçümsemeye açık olma.[/TD] [TD]Kendimi şimdi ve ebediyen bağışlıyor ve seviyorum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Hayvan ısırması[/TD] [TD]İçe dönmüş öfke. Cezalandırılma ihtiyacı duyma.[/TD] [TD]Özgürüm.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Böcek ısırması[/TD] [TD]Küçük şeylerle ilgili suçluluk duygusu.[/TD] [TD]Beni sinirlendiren her şeyden kurtuldum. Her şey yolunda.[/TD] [/TR] [TR] [TD]İdrar tutamama[/TD] [TD]Duygusal taşma. Duygularını yıllarca kontrol etmenin yarattığı birikim.[/TD] [TD]Hissetmeye hazırım. Duygularımı ifade etmem iyi ve güvenli (tehlikesiz) bir şey. Kendimi seviyorum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]İdrar yolu enfeksiyonları (sistit,polinefrit)[/TD] [TD]Kızgınlık. Genellikle karşı cinsten birine yada bir sevgiliye içerleme. Başkalarını suçlama.[/TD] [TD]Bu durumu yaratan düşünce kalıbını bilincimden çıkarıp atıyorum. Değişmeye hazırım. Kendimi seviyor ve onaylıyorum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]İdrar yolu iltihabı[/TD] [TD]Öfkeli duygular. Kızgın olma. Suçlama.[/TD] [TD]Hayatımda yalnızca sevindirici deneyimler yaratıyorum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]İktidarsızlık[/TD] [TD]Cinsel baskı,gerilim,suçluluk duygusu. Toplumsal inançları benimseme. Eski bir eşe karşı kin duyma. Anneden korkma.[/TD] [TD]Artık cinsel prensibimin tüm gücünün kolaylıkla ve keyifle iş görmesine izin veriyorum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]İltihaplanma[/TD] [TD]Korku. Son derece öfkelenme. Öfkeli düşünme.[/TD] [TD]Ben sükunet içinde ve kendi merkezimde kalarak düşünürüm.[/TD] [/TR] [TR] [TD]İncikler[/TD] [TD]İdeallerin yıkılmaları.incikler hayat standartlarını temsil ederler.[/TD] [TD]Sevgi ve neşeyle en yüksek standartlarıma uygun biçimde yaşıyorum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]İnme (nüzul)[/TD] [TD]Vazgeçme.direnme. Değişmektense ölmeyi yeğleme. Hayatı reddetme.[/TD] [TD]Hayat değişimdir ve ben yeniye kolayca uyabilirim. Hayatı,geçmişi, şimdiyi ve geleceği kabul ediyorum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]İntihar[/TD] [TD]Hayatı yalnızca siyah-beyaz olarak görme. Başka bir çıkış yolu görmeyi reddetme.[/TD] [TD]Ben olanaklar bütünlüğü içinde yaşıyorum.her zaman başka bir yol vardır. Emin ellerdeyim.[/TD] [/TR] [TR] [TD]İshal[/TD] [TD]Korku. Reddetme. Kaçış.[/TD] [TD]Benim içime alışım, özümsemem ve dışarı çıkarışım kusursuz bir düzen içinde işler. Hayatla barış halindeyim.[/TD] [/TR] [TR] [TD]İsilikBkz. Kurdeşen[/TD] [TD]Gecikmelerden ötürü sinirlenme. Dikkat çekmek için çocuksu bir yol.[/TD] [TD]Kendimiseviyor ve onaylıyorum.Yaşam süreciyle barış halindeyim.[/TD] [/TR] [TR] [TD]İskelet Bkz. Kemikler[/TD] [TD]Yapının çöküşü. Kemikler hayatımızın yapısını temsil ederler.[/TD] [TD]Ben güçlü ve sağlıklıyım. Kusursuz sağlamlıkta bir yapıya sahibim.[/TD] [/TR] [TR] [TD]İştah ( aşırı )[/TD] [TD]Korku. korunma ihtiyacı duyma. Duyguları yargılama.[/TD] [TD]Emin ellerdeyim.hissetmek iyi ve güvenli (tehlikesiz) bir şeydir. Duygularımın normal ve kabul edilebilirdirler.[/TD] [/TR] [TR] [TD]İştah kaybı Bkz. Anoreksi[/TD] [TD]Korku. Kendini koruma. Hayata güvenmeme.[/TD] [TD]Kendimi seviyor ve onaylıyorum.emin ellerdeyim. Hayat güvenli ve keyifli.[/TD] [/TR] [/TABLE] Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2013 Çok iyi paylaşım oldu çok güzel teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Northice Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2013 -K- SAĞLIK SORUNU-----------------------ZİHİNSEL NEDENİ-------------------OLUMLAMASI [TABLE] [TR] [TD]Kabarcıklar[/TD] [TD]Direnç. Duygusal korunmadan yoksunluk.[/TD] [TD]Hayatla ve her yeni deneyimle birlikte,uyum içinde akıyorum. Her şey yolunda.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Kabızlık[/TD] [TD]Eski fikirlerden vazgeçmeyi reddetme. Geçmişe saplanıp kalma. Bazen de cimrilik.[/TD] [TD]Geçmişi bırakıyor, yeni ve gerekli olanı kabul ediyorum. Hayatın içimden akmasına izin veriyorum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Kadın hastalıklarıBkz. Adet görmeme, adetle ilgili rahatsızlıklar, ağrılı adet görme, beyaz akıntı, dölyolu iltihabı, lifli urlar.[/TD] [TD]Kendinden vazgeçme. Kadınlığı reddetme. Dişi prensibini reddetme.[/TD] [TD]Kadınlığımdan sevinç ve haz duyuyorum. Kadın olmayı seviyorum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Kalçalar[/TD] [TD]Bedeni kusursuz bir denge içinde taşırlar. İleriye yönelmede başlıca itici güçtürler.[/TD] [TD]Her gün her yerde neşe ve mutluluk bulabilirim. Dengeli ve özgürüm.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Kalça rahatsızlıkları[/TD] [TD]Büyük kararlar alarak ileriye yönelmekten korkma. İleride kendisine yönelmeyi gerektirecek bir şey bulamama.[/TD] [TD]Kusursuz bir dengeye sahibim. Hayatımda her yaşta kolaylıkla ve neşeyle ilerliyorum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Kalp Bkz. Kan[/TD] [TD]Sevgi güvenlik merkezini temsil eder.[/TD] [TD]Kalbim sevgi ritminde vuruyor.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Kalp krizi[/TD] [TD]Para yada mevki uğruna kalbindeki tüm neşe ve sevinci yok etme.[/TD] [TD]Neşe ve sevinci kalp merkezime geri getiriyorum. Herkese sevgi gösteriyorum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Kalp rahatsızlıkları[/TD] [TD]Çoktan beri süren duygusal sorunlar. Sevinçten yoksunluk. Kalbin katılaşması. Fazla çabalama. Aşırı duygusal yada zihinsel gerilim altında olduğuna inanma.[/TD] [TD]Sevinç. Sevinç. Sevinç. Sevincin zihnimden, bedenimden ve deneyimimden akmasına sevgiyle izin veriyorum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Kalp trombozu[/TD] [TD]Kendini yalnız ve panikte hissetme. ‘’ Ben yeterince iyi değilim. Yaptığım yeterli değil.asla başaramayacağım.’’ yaklaşımı.[/TD] [TD]Tüm hayatla birim. Evren beni bütünüyle destekliyor. Her şey yolunda.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Kan[/TD] [TD]Bedende özgürce dolaşan sevinci temsil eder.[/TD] [TD]Yaşam sevincini ifade ediyor ve alıp kabul ediyorum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Kan dolaşımı[/TD] [TD]Duyguları olumlu yollardan ifade etme ve böyle hissetme yeteneğini temsil eder.[/TD] [TD]Dünyamın her yanında sevgiyi ve sevinci dolaştırmakta özgürüm.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Kan hastalıkları Bkz. Lösemi[/TD] [TD]Sevinçten yoksunluk. Fikirlerin yeterince dolaşım halinde olmaması.[/TD] [TD]Sevinç verici yeni fikirler içimde özgürce dolaşıyorlar.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Kan pıhtılaşması[/TD] [TD]Yaşama sevincinin akışını engelleme[/TD] [TD]İçimde yeni bir yaşam uyandırıp canlandırıyorum. Akıyorum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Kanama[/TD] [TD]Sevincin dışarı akması[/TD] [TD]Yaşam sevincini kusursuz bir ritim içinde ifade ediyor ve alıp kabul ediyorum[/TD] [/TR] [TR] [TD]Kangren[/TD] [TD]Zihinsel marazilik. Zehirli düşüncelerle yaşama sevincini boğma.[/TD] [TD]Artık uyumlu düşünceleri seçiyor ve sevincin içimde özgürce akmasına izin veriyorum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Kanser[/TD] [TD]Derin bir biçimde incinme yaralanma. Uzun zamandır süren kızgınlık. İnsanı yavaş yavaş yiyip bitiren derin bir sır yada üzüntü. Nefretleri taşıma.[/TD] [TD]Tüm geçmişi sevgiyle bağışlıyor ve serbest bırakıyorum. Dünyamı sevinçle doldurmayı seçiyorum. Kendimi seviyor ve onaylıyorum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Karaciğer[/TD] [TD]Öfke ve ilkel duyguların yeri[/TD] [TD]Benim bildiğim tek şey sevgi huzur ve neşedir.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Karaciğer rahatsızlıkları. Bkz.hepatit sarılık[/TD] [TD]Kronik yakınma (şikayet etme). Kendini kandırmak için her şeye kusur bulma bu eğilimini haklı görme. Kendini kötü hissetme.[/TD] [TD]Kalbimdeki açık ( kabule hazır samimi ) yerde yaşıyorum. Sevgi arıyor ve onu her yerde buluyorum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Karın krampları[/TD] [TD]Korku. Süreci durdurma. Hayatın akışıyla ilerlemeyi reddetme.[/TD] [TD]Yaşam sürecine güveniyorum. Emin ellerdeyim.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Kasık kemiği[/TD] [TD]Üreme organlarıyla ilgili korunmayı temsil eder.[/TD] [TD]Cinselliğim güvenlik içindedir.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Kaslar[/TD] [TD]Yeni deneyimlere direnme. Kaslar hayatta hareket etme yeteneğimizi temsil ederler.[/TD] [TD]Hayatı keyifli bir dans olarak deneyimliyorum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Kasların gelişmemesi[/TD] [TD]‘’Bu yaşam büyümeye değmez’’ yaklaşımı[/TD] [TD]Ana babamın sınırlamalarını aşıyorum. Olabileceğim en iyi ben olmakta özgürüm.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Kaşıntı[/TD] [TD]İnsanın kendi doğasına zıt düşen arzular duyması. Doyumsuzluk. Vicdan azabı. Kaçmak yada kurtulmak için kaşınma.[/TD] [TD]Şimdi ve burada huzur içindeyim. Tüm ihtiyaç ve arzularımın yerine getirileceğini bilerek benim için hayırlı olanı kabul ediyorum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Kayıtsızlık[/TD] [TD]Hissetmeye direnç. Kendi kendini uyuşturma. Korku.[/TD] [TD]Hissetmek iyi ‘’ tehlikesiz ‘’ bir şeydir. Kendimi hayata açıyorum. Hayatı deneyimlemeye hazırım.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Kazalar[/TD] [TD]Kendi adına çekinmeden konuşamama. Otoriteye karşı başkaldırı. Şiddete zor gücüne inanma. Kazaları biz kendimize çekeriz.[/TD] [TD]Bu durumu yaratan düşünce kalıbını terk ediyorum. Barış halindeyim. Ben değerliyim.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Kekeleme[/TD] [TD]Güvensizlik. Kendini-ifade eksikliği. Ağlamasına izin verilmemiş olması.[/TD] [TD]Kendi adıma çekinmeden açıkça konuşmakta özgürüm. Artık kendimi güvenle ifade edebilirim. Yalnızca sevgiyle iletişim kuruyorum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Kellik[/TD] [TD]Korku. Gerilim. Her şeyi kontrol altında tutmaya çalışma. Yaşam sürecine güvenmeme.[/TD] [TD]Emin ellerdeyim. Kendimi seviyor ve onaylıyorum. Hayata güveniyorum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Kemik iliği[/TD] [TD]İnsanın kendisi hakkındaki en derin inançlarını temsil eder. Kendinizi nasıl desteklediğinizi kendinize nasıl baktığınızı gösterir.[/TD] [TD]Hayatımın yapısı Tanrısal Öz’den geliyor. Emin ellerdeyim seviliyorum ve tümüyle destekleniyorum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Kemik sorunları Kırılmalar çatlamalar Kemik deformasyonu bkz. Osteomiyelit, Osteoporoz[/TD] [TD]Otoriteye karşı başkaldırı.[/TD] [TD]Benim dünyamda ben kendi kendimin otoritesiyim; çünkü zihnimi yönlendirebilecek tek kişi benim.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Zihinsel baskılar ve gerginlik. Kaslar yeterince gerilemiyorlar. Zihinsel devingenlik, akışkanlık kaybı.[/TD] [TD]Hayatı bütünüyle içime çekiyorum. Gevşiyorum ve hayatın akılına güveniyorum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Kesikler Bkz. Yaralar Bereler[/TD] [TD]Kendi kurallarınıza uymadığınız için kendi kendinizi cezalandırmanız.[/TD] [TD]Ödüllerle dolu bir hayat yaratıyorum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Kıllanma[/TD] [TD]Üstü örtülü öfke. Kullanılan örtü çoğunlukla korkudur. Suçlama arzusu. Çoğunlukla kendine bakıp besleme konusunda bir isteksizlik söz konusudur.[/TD] [TD]Ben kendi kendimin sevgi dolu ana babasıyım. Sevgi ve onaylama ile kuşatılmış haldeyim. Kendimi olduğum gibi göstermem iyi ve güvenli ‘‘ tehlikesiz ‘’ bir şeydir.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Kısırlık[/TD] [TD]Korku ve yaşam sürecine direnme yada ana babalık deneyimine ihtiyacı olmama.[/TD] [TD]Yaşam sürecine güveniyorum. Ben daima doğru yerde doğru zamanda doğru şeyleri yapıyorum. Kendimi seviyor ve onaylıyorum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Kıvrım bağırsak iltihabı ( Crohn hastalığı)[/TD] [TD]Korku. Endişe. Kendini yeterince iyi bulmama.[/TD] [TD]Kendimi seviyor ve onaylıyorum. Yapabileceğimin en iyisini yapıyorum. Ben harikayım. Huzur içindeyim.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Kistik Fibrosis[/TD] [TD]Hayatın yolunda gitmeyeceğine aşırı inanma. ‘’ zavallı ben ‘’ duygusu.[/TD] [TD]Hayat beni seviyor,ben hayatı seviyorum. Şimdi hayatı bütünüyle ve rahatça içime almayı seçiyorum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Kistler[/TD] [TD]Eski acı verici filmi oynatıp durma. Yaraları besleme. Yanlış ( marazi ) gelişme.[/TD] [TD]Zihnimden güzel filmler geçiyor, çünkü ben onları böyle kılmayı seçiyorum. Kendimi seviyorum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Kolesterol (damarların tıkanması)[/TD] [TD]Mutluluk kanallarını tıkama. Mutluluğu kabullenmekten korkma.[/TD] [TD]Hayatı sevmeyi seçiyorum. Mutluluk kanallarım sonuna kadar açık. Almak iyi ve güvenli( tehlikesiz) bir şeydir.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Kolik[/TD] [TD]Zihinsel öfke, sabırsızlık. Çevreden sıkılıp rahatsız olma.[/TD] [TD]Bu çocuk yalnızca sevgiye ve sevecen düşüncelere karşılık(tepki) verir. Her şey barış halinde.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Kolit Bkz. Bağırsaklar Kolit Spazmlı[/TD] [TD]Güvensizlik. Bitmiş olanı bırakma rahatlığını, doğallığını temsil eder.[/TD] [TD]Hayatın mükemmel ritminin ve akışının bir parçasıyım. Her şey Tanrısal doğru düzen içinde.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Bırakmaktan korkma. Güvensizlik.[/TD] [TD]Güvenlik içinde yaşıyorum. Hayat ihtiyaçlarımı bana daima sağlayacaktır. Her şey yolunda.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Kollar[/TD] [TD]Hayat deneyimlerini taşıma(dayanma) gücü ve yeteneğini temsil ederler.[/TD] [TD]Deneyimlerimi sevgiyle kucaklıyor ve onları rahatça ve neşeyle taşıyorum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Koma[/TD] [TD]Korku. Birisinden yada bir şeyden kaçış.[/TD] [TD]Sevgi dolu gözlerle görüyorum. Uyumlu bir çözüm var ve ben şimdi onu kabul ediyorum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Konjonktivit[/TD] [TD]Bir beklentinizle ilgili öfke ve düş kırıklığı[/TD] [TD]Sevgi dolu gözlerle görüyorum. Uyumlu bir çözüm var ve ben şimdi onu kabul ediyorum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Konjonktivit Bulaşıcı[/TD] [TD]Öfke ve düş kırıklığı. Görmek istememe.[/TD] [TD]Haklı olma ihtiyacından kurtuluyorum. Barış halindeyim. Kendimi seviyor ve onaylıyorum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Kök kanalı Bkz. Dişler[/TD] [TD]Artık hiçbir şeyden destek alamama. Kök inançların yıkıma uğraması.[/TD] [TD]Kendim ve hayatım için sağlam temeller ve dayanaklar yaratıyorum. İnançlarımın beni neşeyle desteklemelerini seçiyorum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Kramplar[/TD] [TD]Gerilim. Korku. Sıkı tutma[/TD] [TD]Gevşiyor ve zihnimin rahatlayıp sakinleşmesine izin veriyorum.[/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]Kuduz[/TD] [TD]Öfke. Şiddetin, kaba gücün çözüm olduğu inancı.[/TD] [TD]Çevremi ve içimi huzur kaplıyor.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Kulak ağrısı[/TD] [TD]Öfke. İşitmek istememe. Çok fazla gürültü, karışıklık. Tartışan ana baba.[/TD] [TD]Uyum beni kuşatıyor. Hoş ve güzel olanı sevgiyle dinliyorum. Ben bir sevgi merkeziyim.[/TD] [/TR] [TR] [TD]( kulak iltihabı: dış-orta kulak kanalı- iç kulak )[/TD] [/TR] [TR] [TD]Kulak çınlaması[/TD] [TD]Dinlemeyi reddetme. İç sesini işitmeme. İnatçılık.[/TD] [TD]Yüksek benliğime güveniyorum. İç sesimi sevgiyle dinliyorum. Sevgi eylemine benzemeyen her şeyi bırakıyorum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Kulaklar[/TD] [TD]İşitme kapasitesini temsil ederler[/TD] [TD]Sevgiyle işitiyorum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Kurdeşen[/TD] [TD]Küçük, gizli korkular. Pireyi deve yapma.[/TD] [TD]Hayatımın her köşesine barış ve huzur taşıyorum.[/TD] [/TR] [TR] [TD](Ürtiker)[/TD] [/TR] [TR] [TD]Kusma[/TD] [TD]Fikirleri şiddetle reddetme. Yeni’den korkma.[/TD] [TD]Hayatı güven içinde ve neşeyle sindiriyorum. Bana yalnızca hayırlı şeyler gelir. Bende yalnızca hayırlı şeyler yaparım.[/TD] [/TR] [/TABLE] Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Northice Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2013 -L-M-N SAĞLIK SORUNU-----------------------ZİHİNSEL NEDENİ-------------------OLUMLAMASI[TABLE] [TR] [TD]Larenjit[/TD] [TD]Konuşamayacak kadar çok kızmış olma. Çekinmeden, açıkça söylemekten korkma. Otoriteye içerleme.[/TD] [TD]Arzu ettiğim şeyi istemekte özgürüm. Kendimi ifade etmem iyi ve güvenli(tehlikesiz) bir şey. Barış halindeyim.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Lenf hastalıkları[/TD] [TD]Zihnin artık hayatın asli öneme sahip yanları-Sevgi ve Mutluluk- üzerine yeniden odaklanması gerektiği uyarısı[/TD] [TD]Şimdi yaşama sevgisi ve sevincine tamamen odaklanmış haldeyim. Hayatla birlikte akıyorum. İç huzuruna sahibim.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Lifli urlar ve kistler Bkz. Kadın hastalıkları[/TD] [TD]Bir eşin yada sevgilinin açtığı yarayı besleme. Kadınlık egosuna bir darbe yeme.[/TD] [TD]Bana bu deneyimi çeken düşünce kalıbından kurtuluyorum. Hayatımda yalnızca güzel ve yararlı şeyler yaratıyorum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Lösemi Bkz. Kan hastalıkları[/TD] [TD]İlhamı vahşi bir şekilde yok etme. ‘’ ne anlamı var ki ‘’ yaklaşımı.[/TD] [TD]Eski sınırları aşarak‘’şimdi’’nin özgürlüğünü yaşıyorum. Kendim olmak güzel ve güvenli’’tehlikesiz’’ bir şey.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Makat Bkz. Basurlar Makat _Ağrısı_Apsesi_Fistül _Kanaması_Kaşınması[/TD] [TD]Salıverme noktası. Yük, çöp boşaltma yeri[/TD] [TD]Hayatımda artık ihtiyaç duymadığım şeyleri kolayca ve rahatça bırakıyorum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Suçluluk duygusu.Cezalandırılma arzusu duyma. Kendini yeterince iyi bulmama.[/TD] [TD] Geçmiş geride kaldı. Şimdi kendimi sevmeyi ve onaylamayı seçiyorum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Bırakmak, salıvermekle istemediğimiz bir şeyle ilgili kızgınlık[/TD] [TD]Bırakmak iyidir. Yalnızca artık ihtiyaç duymadığım şeyler bedenimi ve hayatımı terk ediyorlar.[/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]Gereksiz Değersiz şeyleri tümüyle bırakmamış olma. Geçmişin çerçöpünden hala etkilenme.[/TD] [TD]Geçmişi sevgiyle Tamamen bırakıyorum. Özgürüm. Ben sevgiyim.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Öfke ve düş kırıklığı[/TD] [TD]Yaşam sürecine güveniyorum. Hayatımda yalnızca doğru ve güzel şeyler gerçekleşiyor.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Geçmişe ilişkin suçluluk duygusu. Vicdan azabı.[/TD] [TD]Kendimi sevgiyle bağışlıyorum. Özgürüm.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Mantar hastalığı[/TD] [TD]Başkalarının canınızı sıkmalarına, sizi sinirlendirmelerine izin vermeniz. Kendinizi yeterince iyi yada temiz hissetmemeniz.[/TD] [TD]Kendimi seviyor ve onaylıyorum. Hiç kimse, hiçbir yer yada hiçbir şey benim üzerimde bir güce sahip değil. Özgürüm.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Marazi oluşumlar[/TD] [TD]Eski incinmeleri, yaraları besleme. Öfke ve dargınlığı biriktirme.[/TD] [TD]Kolayca bağışlıyorum. Kendimi seviyor ve şükür düşünceleriyle ödüllendiriyorum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Mastoid iltihabı[/TD] [TD]Öfke ve düş kırıklığı. Olan bitenleri duymak istememe. Genelde çocuklarda ortaya çıkar. Anlayışı bozan korku.[/TD] [TD]Tanrısal huzur ve uyum beni kuşatıyor ve içimi kaplıyor. Ben (çöldeki) huzur ve neşe vahasıyım. Benim dünyamda her şey yolunda.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Memeler[/TD] [TD]Annelik etmeyi ve beslenmeyi temsil ederler.[/TD] [TD]Kusursuz bir denge içinde besliyor ve besleniyorum[/TD] [/TR] [TR] [TD]Meme rahatsızlıkları[/TD] [TD]Kendini beslemeyi reddetme. Herkesi kendi önüne geçirme[/TD] [TD]Ben önemliyim. Değerliyim. Artık kendime sevgiyle ve keyifle özen ve bakım gösteriyorum. Başkalarına kendileri olma özgürlüğünü tanıyorum. Hepimiz emin ellerdeyiz.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Meme kistleri, şişleri,ağrıları[/TD] [TD]Aşırı annelik etme. Aşırı koruma. Zorbaca bir tutuma varan aşırı müdahale.[/TD] [TD]Benönemliyim. Değerliyim. Artık kendime sevgiyle ve keyifle özen ve bakım gösteriyorum. Başkalarına kendileri olma özgürlüğünü tanıyorum. Hepimiz emin ellerdeyiz.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Menopoz sorunları[/TD] [TD]Artık arzu edilen biri olamama endişesi. Yaşlanma korkusu. Kendini reddetme. Yeterince iyi, hoş hissetmeme.[/TD] [TD]Tüm yaş dönemi değişiklikleri sırasında dengeli ve huzurluyum ve bedenimi sevgiyle kutsuyorum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Mide[/TD] [TD]Besinleri taşır. Yeni fikirleri ve deneyimleri sindirir.[/TD] [TD]Hayatı rahatça sindiriyor ve özümsüyorum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Mide bulantısı[/TD] [TD]Korku. Bir fikri ya da deneyimi reddetme.[/TD] [TD]Güvenlik içindeyim. Yaşam sürecinin bana yalnızca hayırlı şeyler getireceğine inanıyorum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Mide ekşimesi[/TD] [TD]Korku. Korku. Korku. Sıkıştırıcı korku.[/TD] [TD]Rahatça ve bütünüyle soluk alıyorum. Emin ellerdeyim.yaşam sürecine güveniyorum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Mide rahatsızlıkları[/TD] [TD]Büyük korku. Dehşet. Yeni’den korkma. Yeni’yi özümseyememe..[/TD] [TD]Hayat benimle anlaşma ve uyum içinde. Her gün, her an yeni’yi özümsüyorum. Her şey yolunda.[/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]Mide ülseri[/TD] [TD]Korku. Yeterince iyi olmadığına inanma. Birilerini hoşnut etmeye can atma.[/TD] [TD]Kendimi seviyor, beğeniyor ve onaylıyorum. Kendimle barış içindeyim. Ben harikayım.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Migren Bkz. Baş ağrıları[/TD] [TD]Kusursuz olma isteğiyle kendi üzerinde aşırı baskı yaratma. Epey bastırılmış öfke. Hayatın akışına direnme. Cinsel korkular.[/TD] [TD]Kendimi hayatın akışına bırakıyorum ve hayatın tüm ihtiyaçlarımı kolayca ve rahatça sağlamasına izin veriyorum. Hayat benim için var.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Mültiplskleroz ( beyin ve omurilik dokularının sertleşmesi)[/TD] [TD]Zihinsel katılık,katı yüreklilik,demir irade,eğilmezlik. Korku.[/TD] [TD]Sevecen,sevimli düşünceler seçerek sevecen,mutlu bir dünya yaratıyorum. Emin ellerde ve özgürüm.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Müzmin hastalıklar[/TD] [TD]Değişmeyi reddetme. Gelecekten korkma. Kendini güvenlikte hissetmeme.[/TD] [TD]Değişmeye ve gelişmeye hazırım. Şimdi kendime güvenli, yeni bir gelecek yaratıyorum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Nasırlar[/TD] [TD]Katılaşmış kavramlar ve fikirler. Katılaşmış korku.[/TD] [TD]Yeni fikirleri ve yeni yolları görmek deneyimlemek güvenli (tehlikesiz) bir şeydir. Hayırlı olana açığım ve onu kabul ediyorum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Nefrit[/TD] [TD]Düş kırıklığı ve başarısızlığa aşırı tepki duyma.[/TD] [TD]Hayatımda yalnızca doğru eylemler gerçekleşiyor. Eskiyi geride bırakıyorum ve yeniye hoş geldin diyorum. Her şey yolunda.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Nevralji[/TD] [TD]Bir suç için cezalandırma. Bir iletişim nedeniyle şiddetli ıstırap duyma ve kendine eziyet etme.[/TD] [TD]Kendimi bağışlıyorum. Kendimi seviyor ve onaylıyorum. Sevgiyle iletişim kuruyorum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Nezle[/TD] [TD]Aynı anda çok fazla şeyin olup bitmesi.zihinsel karmaşa, düzensizlik. Küçük incinmeler. ‘’her kış üç kez nezle olurum’’ türü inançlar.[/TD] [TD]Zihnimin gevşeyip rahatlamasına izin veriyorum. İçimde ve çevremde berraklık ve uyum var. Her şey yolunda.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Nöbetler[/TD] [TD]Aileden, kendinden yada yaşamdan kaçış.[/TD] [TD]Ben evrende kendi evimdeyim. Emin ellerdeyim, esirgeniyor ve anlaşılıyorum.[/TD] [/TR] [/TABLE] Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Northice Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2013 -O-P-R-S- SAĞLIK SORUNU-----------------------ZİHİNSEL NEDENİ-------------------OLUMLAMASI [TABLE] [TR] [TD]Omurga[/TD] [TD]Hayatın esnek desteği, dayanağı[/TD] [TD]Ben, Hayat tarafından destekleniyorum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Omurga eğriliği[/TD] [TD]Hayatın desteğiyle akma yeteneğinden yoksunluk. Korku ve eski fikirlere tutunmaya çalışma. Hayata güvenmeme. Bütünlükten yoksunluk. Kesin kanılar edinme cesareti gösterememe.[/TD] [TD]Tüm korkularımdan kurtuluyorum.artık yaşam sürecine güveniyorum. Hayatın benim için var olduğunu biliyorum. Sevgiyle, kendinden emin ve dik duruyorum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Omuzlar[/TD] [TD]Hayat deneyimlerimizi neşeyle taşıma yeteneğimizi temsil ederler. Hayatı, tutumumuzla bir yük haline getiririz.[/TD] [TD]Tüm deneyimlerimin sevinçli ve sevgi dolu olmasına izin vermeyi seçiyorum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Omuzların ve sırtın yuvarlaklığı(kamburun çıkması)bkz.omurga eğriliği[/TD] [TD]Hayatın yüklerini taşıma. Kendini çaresiz ve umutsuz hissetme.[/TD] [TD]Sırtım dik ve özgürüm. Kendimi seviyor, beğeniyor ve onaylıyorum. Hayatım her geçen gün daha da güzelleşiyor.[/TD] [/TR] [TR] [TD]OsteomiyelitBkz. Kemik rahatsızlıkları[/TD] [TD]Hayatın yapısından dolayı öfke ve düş kırıklığı. Kendini desteksiz hissetme.[/TD] [TD]Yaşam sürecine güveniyorum ve hayatla barış içindeyim. Emin ellerdeyim, korunuyorum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Osteoporoz[/TD] [TD]Hayatta artık hiçbir desteği kalmadığına inanma.[/TD] [TD]Kendi kendimin desteğiyim ve hayat beni beklenilmedik, sevgi dolu yollardan destekliyor.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Ödem Bkz. Şişlik, su toplanması[/TD] [TD]Kimi yada neyi bırakmak, salıvermek istemiyorsunuz?[/TD] [TD]Geçmişi seve seve geride bırakıyorum. Bırakmak iyi ve güvenli (tehlikesiz) bir şeydir. Artık özgürüm.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Öksürükler[/TD] [TD]Dünyaya bağırma arzusu.’’Beni görün! Beni dinleyin!’’[/TD] [TD]Ben en olumlu biçimde önemseniyor ve takdir ediliyorum. Seviliyorum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Ölüm[/TD] [TD]Hayat sahnesini terk etmeyi temsil eder.[/TD] [TD]Yeni deneyim düzeylerine doğru sevinçle ilerliyorum. Her şey yolunda.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Öpüşme hastalığı ( pfeiffer hast.)[/TD] [TD]Sevgi ve takdir göremediği için öfke duyma. Artık kendini beğenmeme, kendini bırakma.[/TD] [TD]Kendimi seviyorum, takdir ediyorum ve kendime bakıyorum. Ben yeterliyim.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Paget hastalığı[/TD] [TD]Kendine destek olacak hiçbir dayanağın, hiçbir kurumun kalmadığını hissetme.’’ kimse beni umursamıyor ‘’ inancı.[/TD] [TD]Hayatın beni olağanüstü ve görkemli bir biçimde desteklediğini biliyorum. Hayat beni seviyor ve önemsiyor.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Pamukçuk Bkz. Candida, ağız.[/TD] [TD]Yanlış kararlar verdiği için kendine öfkelenme.[/TD] [TD]Değiştirmekte özgür olduğumu bilerek, verdiğim kararları sevgiyle kabul ediyorum. Güvenlik içindeyim.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Pankreas[/TD] [TD]Hayatın tatlılığını, hoşluğunu temsil eder.[/TD] [TD]Hayatım hoş ve tatlıdır.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Pankreas iltihabı[/TD] [TD]Reddetme. Hayat tatlılığını yitirmiş göründüğü için öfke ve düş kırıklığı hissetme.[/TD] [TD]Kendimi seviyor ve onaylıyorum ve tek başıma hayatımda tatlılık ve neşe yaratıyorum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Parazitler[/TD] [TD]Gücünü başkalarına teslim etme, onların idareyi ele geçirmelerine izin verme.[/TD] [TD]Gücümü sevgiyle geri alıyor ve tüm parazitlerden kurtuluyorum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Parkinson hastalığı[/TD] [TD]Korku ve yoğun bir biçimde herkesi, her şeyi kontrol altında tutma arzusu duyma.[/TD] [TD]Güvenlik içinde olduğumu bilerek gevşiyorum. Hayat benim için var ve yaşam sürecine güveniyorum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Parmaklar[/TD] [TD]Hayatın ayrıntılarını temsil ederler. Hangi parmakta bir sorun baş gösterirse, o parmağın temsil ettiği konuda rahatlayıp, kendinizi serbest bırakmanız iyi olur.[/TD] [TD]Hayatın ayrıntılarıyla barış halindeyim. (hayatın ayrıntılarında rahat ve huzurluyum)[/TD] [/TR] [TR] [TD]Başparmak[/TD] [TD]Zeka ve endişeyi temsil eder.[/TD] [TD]Zihnim sükunet içinde.[/TD] [/TR] [TR] [TD]İşaret parmağı[/TD] [TD]Ego’yu ve korkuyu temsil eder.[/TD] [TD]Tehlikelerden uzak, emin ellerdeyim.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Orta parmak[/TD] [TD]Öfke ve cinselliği temsil eder.[/TD] [TD]Yeterli cinselliğe sahibim. Cinselliğim konusunda rahatım.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Yüzük parmağı[/TD] [TD]Birleşmeleri ve kederi temsil eder.[/TD] [TD]Ben sükunet dolu bir sevecenliğe sahibim.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Küçük parmak[/TD] [TD]Aileyi ve üstlenilen rolleri (kendini benzetmeleri) temsil eder.[/TD] [TD]Hayat ailesi içinde ben kendimim, kendim olarak varım.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Pis kokan soluk Bkz. Ağız kokusu[/TD] [TD]Yoz eğilimler, pis dedikoduculuk, çirkin düşünme.[/TD] [TD]Sevgi dolu, nazik ve dostça konuşuyorum. Ağzımdan yalnızca güzel sözler çıkıyor.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Piyore[/TD] [TD]Bir türlü karar verememe yüzünden öfke duyma. Kararsızlık. Karakter zayıflığı.[/TD] [TD]Kendimi beğeniyor ve onaylıyorum Aldığım kararlar benim için daima kusursuzdurlar.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Prostat[/TD] [TD]Erkek prensibini temsil eder.[/TD] [TD]Erkekliğimi kabul ediyorum, erkekliğimden hoşnudum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Prostat rahatsızlıkları[/TD] [TD]Erkekliği zayıf düşüren zihinsel korkular. Vazgeçme. Cinsel baskı ve suçluluk duygusu. Yaşlanmaya inanma.[/TD] [TD]Kendimi seviyor, beğeniyor ve onaylıyorum. Kendi gücümü kabul ediyorum. Ben ruhen ebediyen gencim.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Raşitizm[/TD] [TD]Duygusal olarak kötü yada yetersiz beslenme. Sevgi ve güvenlik eksikliği yada yokluğu.[/TD] [TD]Emin ellerdeyim ve bizzat Evren’in sevgisi beni besliyor.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Romatizma[/TD] [TD]Kendini aldatılmış, mağdur edilmiş, kurban hissetme. Sevgi eksikliği ya da yokluğu. Kronik acılık. İçerleme.[/TD] [TD]Kendi deneyimlerimi kendim yaratırım. Kendimi ve başkalarını sevip onayladıkçaDeneyimlerim de daha iyi hale geliyorlar.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Romatizmal artrit[/TD] [TD]Otoriteyi ağır bir biçimde eleştirme. Kendini çok rahatsız edilmiş hissetme.[/TD] [TD]Ben kendi kendimin otoritesiyim. Kendimi seviyor ve onaylıyorum. Hayat güzel.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Sağırlık[/TD] [TD]Reddetme, inatçılık, kendini tecrit etme. Duymak istemediğiniz nedir? ’’beni rahatsız etmeyin’’[/TD] [TD]Tanrısal olanı dinliyorum ( her şey O’nun sesidir) ve işitebildiğim her şey bana sevinç veriyor. Ben her şeyle birim.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Salgı bezleri[/TD] [TD]Tutma merkezlerini temsil ederler. Marşa basma faaliyeti.[/TD] [TD]Ben kendi dünyamın yaratıcı gücüyüm.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Salgı bezi rahatsızlıkları[/TD] [TD]Harekete geçirici, ileriye yöneltici fikirlerin zayıf dağılımı.kendini tutma, çekinme.[/TD] [TD]Gereksindiğim tüm Tanrısal fikirlere ve faaliyete sahibim. Hemen ileri doğru harekete geçiyorum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Sara[/TD] [TD]Zulüm duygusu. Hayatı reddetme. Büyük bir mücadele verme duygusu. Kendine karşı zorbalık.[/TD] [TD]Hayatı sonsuz ve sevinçli olarak görmeyi seçiyorum. Ben sonsuzum, sevinçliyim ve barış halindeyim.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Sarılık[/TD] [TD]İçsel ve dışsal önyargı. Dengesiz muhakeme.[/TD] [TD]Kendim de dahil, tüm insanlar için hoşgörü, şefkat ve sevgi duyuyorum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Sedef hastalığı[/TD] [TD]İncitilmekten korkma. Kendi duygularını uyuşturma. Duygularının sorumluluğunu kabullenmeyi reddetme.[/TD] [TD]Hayatın sevinçlerine karşı istekliyim. Hayatta benim için en iyi olanı hak ve kabul ediyorum. Kendimi seviyor ve onaylıyorum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Selülit[/TD] [TD]Biriktirilmiş öfke ve kendini cezalandırma.[/TD] [TD]Başkalarını bağışlıyorum. Kendimi bağışlıyorum. Hayatı sevmek ve onun tadını çıkarmak için özgürüm.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Sırt rahatsızlıkları[/TD] [TD]Desteklenmediğimizi hissetmemiz (sanmamız) Bu yalnızca işimiz, ailemiz, eşimiz vb. tarafındandesteklendiğimiz yanlış sanısından kaynaklanır. Bizzat Hayat’ın, Evren’in bizi desteklediğini unuturuz.[/TD] [TD]Hayatın beni her zaman desteklediğini biliyorum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Sırt –alt[/TD] [TD]Para konusunda korku. Mali destekten yoksunluk[/TD] [TD]Yaşam sürecine güveniyorum. Gereksindiğim her şey daima sağlanacaktır. Emin ellerdeyim.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Sırt-orta[/TD] [TD]Suçluluk duygusu.’’Ardındaki tüm o ıvır zıvıra’’ saplanıp kalma.[/TD] [TD]Geçmişi geride bırakıyorum. Yüreğimde sevgiyle ilerlemek için özgürüm.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Sırt-üst[/TD] [TD]Duygusal destekten yoksunluk. Sevilmediğini hissetme. Bu yüzden kendi sevgisini de alıkoyma.[/TD] [TD]Kendimi seviyor, beğeniyor ve onaylıyorum. Hayat beni seviyor ve destekliyor.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Sıtma[/TD] [TD]Doğayla ve hayatla olan dengeyi yitirme.[/TD] [TD]Hayatın bütünüyle birlik ve denge içindeyim.Eminellerdeyim[/TD] [/TR] [TR] [TD]Siğiller[/TD] [TD]Nefretin küçük dışa vurumları. Çirkin olduğuna inanma.[/TD] [TD]Ben hayatın sevgi ve güzelliğinin tam ifadesiyim.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Sinir bozukluğu[/TD] [TD]Ben-merkezcilik(hep kendini düşünme) iletişim kanalları kapatma.[/TD] [TD]Yüreğimi açıyor ve yalnızca sevgi dolu iletişim biçimlerini yaratıyorum. Güvenlik içindeyim. İyiyim.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Sinirler[/TD] [TD]İletişimi temsil ederler. Alıcı ve aktarıcılar.[/TD] [TD]Rahatça ve keyifle iletişim kuruyorum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Sinirlilik[/TD] [TD]Korku, endişe, mücadele, acele etme. Yaşam sürecine güvenmeme.[/TD] [TD]Ben sonsuza dek sürecek ebedi bir yolculuktayım ve yeterince bol zamana sahibim. Yürekten iletişim kuruyorum. Her şey yolunda.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Sinüzit[/TD] [TD]Yakın bir kişiye sinirlenme(sinirlendirici bir yakının varlığı)[/TD] [TD]Huzur ve uyumun her zaman içimi kapladığını ve beni kuşattığını ilan ediyorum. Her şey yolunda.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Sistit[/TD] [TD]Endişe. Eski fikirlerin etkisi altında olma. Bırakmaktan, koyuvermekten korkma. Kızgın olma.[/TD] [TD]Eskiyi rahatça ve kolayca bırakıyor ve yeni’ye ‘’hayatıma hoş geldin’’ diyorum.emin ellerdeyim.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Sivilceler[/TD] [TD]Küçük öfke patlamaları[/TD] [TD]Düşüncelerimi yatıştırıyorum ve ben sakinim.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Siyatik[/TD] [TD]İkiyüzlü olma. Para ve gelecek için endişelenme.[/TD] [TD]Benim için daha hayırlı olana doğru ilerliyorum.her yerde benim için hayırlı şeyler var. Güvenlik içindeyim.korunuyorum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Soluk alma[/TD] [TD]Hayatı içine alma yeteneğini temsil eder.[/TD] [TD]Hayatı seviyorum. Yaşamak güzel ve güvenli(tehlikesiz) bir şey.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Solunum rahatsızlıkları Bkz. Boğulma krizleri,aşırı havalandırma[/TD] [TD]Hayatı bütünüyle içine almaktan korkma ya da bunu reddetme. Hayatta bir yer tutma, hatta var olma hakkını bile kendinde görmeme.[/TD] [TD]Dopdolu ve rahatça yaşamak benim doğuştan kazandığım bir haktır. Sevilmeye değerim. Artık hayatı bütünüyle yaşamayı seçiyorum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Solunum yolları hastalıkları Bkz. Bronşit, nezle, öksürük, grip[/TD] [TD]Hayatı bütünüyle içine almaktan korkma.[/TD] [TD]Güvenlik içindeyim. Hayatı seviyorum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Spazmlar[/TD] [TD]Korku yüzünden düşüncelerimizi sıkıştırma.[/TD] [TD]Serbest bırakıyorugevşeyip rahatlıyorum. Emin ellerdeyim.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Su toplaması Bkz. Ödem, şişlik[/TD] [TD]Neyi kaybetmekten korkuyorsunuz.[/TD] [TD]İsteyerek ve sevinçle bırakıyorum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Şeker hastalığı[/TD] [TD]‘’Keşke öyle olsaydı’’ düşüncesinden kaynaklanan özlem. Yönetmek için büyük bir ihtiyaç duyma. Derin keder. ‘’geriye hiçbir hoşluk, tatlılık kalmadı’’ duygusu.[/TD] [TD]Bu an sevinçle dolu. Şimdi bu günün hoşluğunu, tatlılığını hissetmeyi seçiyorum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Şişlik,bkz. Ödem, su toplanması[/TD] [TD]Düşüncelere saplanıp kalma. Tıkanmış, acı verici fikirler.[/TD] [TD]Düşüncelerim rahatça ve kolayca akıyorlar.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Şişman (lık) Bkz. Aşırı kiloluluk[/TD] [TD]Aşırı duyarlılık. Çoğunlukla korkuyu temsil eder ve kişinin korunma ihtiyacı duyduğunu gösterir. Korku gizli bir öfkeyi ve bağışlamaya gösterilen direnci saklayan bir örtü de olabilir.[/TD] [TD]Ben Tanrısal Sevgi tarafından korunuyorum. Daima emin ellerdeyim. Büyümeye ve hayatımın sorumluluğunu üstlenmeye hazırım. Diğerlerini bağışlıyorum ve artık hayatımı istediğim biçimde yaratıyorum. Güvenlik içindeyim.[/TD] [/TR] [TR] [TD]-kalçalar[/TD] [TD]Ana babaya duyulan inatçı öfke birikimleri[/TD] [TD]Geçmişi bağışlamaya hazırım. Ana babamın sınırlamalarının ötesine geçmem iyi ve güvenli (tehlikesiz) bir şey.[/TD] [/TR] [TR] [TD]-karın[/TD] [TD]Yeterince bakılıp beslenmediği için öfke duyma[/TD] [TD]Kendimi ruhsal gıdayla besliyorum; doyum içinde ve özgürüm.[/TD] [/TR] [TR] [TD]-kollar[/TD] [TD]Kendisinden sevgi esirgendiği için öfke duyma[/TD] [TD]İstediğim tim sevgiyi yaratmam iyi ve güvenli (tehlikesiz) bir şey.[/TD] [/TR] [TR] [TD]-uyluklar[/TD] [TD]Çocukluk devresine ait, bastırılıp sıkıştırılmış öfke birikimleri. Çoğunlukla babaya duyulan gazap.[/TD] [TD]Babamı sevgiden yoksun bir çocuk olarak görüyor ve onu kolayca bağışlıyorum. Her ikimiz de özgürüz.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Sirpençe Bkz. Çıbanlar[/TD] [TD]Kişisel olarak uğranan haksızlıklarla ilgili zehirli öfke.[/TD] [TD]Geçmişi serbestçe bırakıyor ve zamanın hayatımın her alanını iyileştirmesine izin veriyorum.[/TD] [/TR] [/TABLE] Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Northice Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2013 -T-U-V-Y-Z SAĞLIK SORUNU-----------------------ZİHİNSEL NEDENİ-------------------OLUMLAMASI [TABLE] [TR] [TD]Tansiyon-yüksek[/TD] [TD]Çoktan beri süren, çözülmemiş duygusal sorun.[/TD] [TD]Geçmişi neşeyle geride bırakıyorum. Huzur içindeyim.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Tansiyon-düşük[/TD] [TD]Çocukken yeterince sevgi görmemiş olma. Bozguna uğramışlık ‘’Ne anlamı var ki? Nasıl olsa işe yaramayacak’’ yaklaşımı.[/TD] [TD]Artık daima-sevinçli olan ŞİMDİ de yaşamayı seçiyorum. Hayatım bir sevinç kaynağıdır.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Taşıt tutması[/TD] [TD]Korku. Tutsaklık. Kapana kısıldığını hissetme.[/TD] [TD]Her zaman ve her yerde kolaylıkla hareket ediyorum. Beni kuşatan şey yalnızca sevgi.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Tenya[/TD] [TD]Bir kurban olduğuna ve kirli olduğuna güçlü bir biçimde inanma. Başkalarının görünüşteki tutumları karşısında kendini çaresiz hissetme.[/TD] [TD]Başkaları yalnızca benim kendi hakkımdaki güzel duygularımı yansıtıyorlar. Kendimi olduğum gibi seviyor, beğeniyor ve onaylıyorum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Tetanos[/TD] [TD]Kızdıran, hasta eden düşüncelerden kurtulma zorunluluğu.[/TD] [TD]Sevginin yüreğimden akarak içimi yıkamasına, bedenimin her parçasını ve duygularımı arındırıp iyileştirmesine izin veriyorum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Tırmalamalar (tahriş edici kaşıma)[/TD] [TD]Hayatın sizi çok hırpaladığını hissetmeniz. Hayatın bir aldatmaca olduğunu, aldatıldığınızı hissetmeniz.[/TD] [TD]Hayatın bana gösterdiği cömertlik için minnettarım. Ben kutlu bir varlığım.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Tırnaklar[/TD] [TD]Korunmayı temsil ederler[/TD] [TD]Elimi güvenle uzatıyorum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Tırnak yeme[/TD] [TD]Düş kırıklığı. Kendini yiyip durma. Genelde anne yada babanın inadına yapılır.[/TD] [TD]Büyümem iyi ve güvenli (tehlikesiz) bir şey. Artık kendi hayatımı sevinçle ve kolaylıkla yönetiyorum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Tikler, seğirmeler[/TD] [TD]Korku. Başkaları tarafından gözlendiği duygusu.[/TD] [TD]Tüm hayat beni beğeniyor ve onaylıyor. Her şey yolunda. Güvenlik içindeyim.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Timüs[/TD] [TD]Bağışıklık sistemini yöneten salgı bezi. Hayat tarafından saldırıya uğradığını hissetme.’’Onlar dışarıda bana saldırmak için bekliyorlar’’ duygusu.[/TD] [TD]Sevgi dolu düşüncelerim bağışıklık sistemimi güçlü tutarlar.içeride ve dışarıda güvenlik içindeyim. Kendimi sevgiyle dinliyorum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Tiroit[/TD] [TD]Aşağılanma.’’Yapmak istediklerimi asla yapamayacağım. Benim sıram ne zaman gelecek?’’[/TD] [TD]Eski sınırlamaları aşıyor ve artık kendimi özgür ve yaratıcı bir biçimde ifade etmeye izin veriyorum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Bkz. guatr[/TD] [/TR] [TR] [TD]Tiroidin aşırı çalışması[/TD] [TD]Dışarıda (hariç) bırakıldığı için şiddetli öfke, gazap.[/TD] [TD]Ben hayatın merkezindeyim ve kendimi ve gördüğüm her şeyi beğeniyor ve onaylıyorum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Tiroidin az çalışması[/TD] [TD]Vazgeçme. Kendini umutsuz bir biçimde bastırılmış hissetme.[/TD] [TD]Kuralları beni tümüyle destekleyen yeni bir hayat yaratıyorum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Tutulmalar (sertleşmeler)[/TD] [TD]Katı, inatçı düşünce biçimi.[/TD] [TD]Esnek düşünebilecek kadar güvenlik içindeyim.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Uçuklar[/TD] [TD]Öfkeli sözcükleri kafada kurup, onları ifade etmekten korkma.[/TD] [TD]Ben yalnızca huzur verici deneyimler yaratırım, çünkü kendimi seviyorum. Her şey yolunda.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Basit uçuk (dudaklarda)[/TD] [TD]Şikayet etmek için yanıp tutuşma. Söylenmemiş (açığa vurulmamış) acı ve sert sözcükler.[/TD] [TD]Ben yalnızca sevgi sözcükleri düşünür ve söylerim. Hayatla barış halindeyim.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Üreme organlarında uçuk[/TD] [TD]Cinsel suç konusundaki toplumsal inancı benimseme ve cezalandırılma ihtiyacı duyma. Toplumdan utanma. Cezalandırıcı bir Tanrı’ya inanma. Cinsel organını reddetme.[/TD] [TD]Benim Tanrı anlayışım beni destekliyor.ben normal ve doğalım. Kendi cinselliğimden ve bedenimden mutluluk duyuyorum. Ben harikayım.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Urlar (tümörler)[/TD] [TD]Eski yaraları ve şokları besleme. Vicdan azabı, pişmanlık birikimi.[/TD] [TD]Geçmişi sevgiyle bırakıyor ve dikkatimi bu yeni güne çeviriyorum. Her şey yolunda.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Uyku hastalığı ( narkolepsi )[/TD] [TD]Başa çıkamama. Aşırı korku. Kaçıp kurtulma isteme. Burada olmak istememe.[/TD] [TD]Tanrısal bilgeliğin ve rehberliğin beni her zaman koruduğuna güveniyorum. Emin ellerdeyim.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Uykusuzluk[/TD] [TD]Korku. Yaşam sürecine güvenmeme. Suçluluk duygusu.[/TD] [TD]Günü sevgiyle geride bırakıyorum ve yarının kendi başının çaresine bakacağını bilerek huzur dolu bir uykuya dalıyorum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Uyuz[/TD] [TD]Hastalıklı düşünme biçimi. Başkalarının sizin canınızı sıkmalarına, sizi sinirlendirmelerine izin Verne.[/TD] [TD]Ben hayatın canlı, sevecen,neşeli ifadesiyim. Ben kendi kendimin efendisiyim.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Ülserler Bkz. Mide ülseri[/TD] [TD]Korku. Yeterince iyi (yeterli) olmadığına dair güçlü kanı. Sizi yiyip duran şey nedir?[/TD] [TD]Kendimi seviyor, beğeniyor ve onaylıyorum. Huzur içindeyim. Sakinim. Her şey yolunda.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Üreme organları -rahatsızlıkları[/TD] [TD]Erkek ve dişi prensipleri temsil ederler.[/TD] [TD]Ben olmak iyi ve güvenli (tehlikesiz) bir şey.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Yeterince iyi (yeterli) olamama endişesi.[/TD] [TD]Hayatı ifade edişimden memnunum. Olduğum halimle mükemmelim. Kendimi seviyor ve onaylıyorum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Üşüyüp titreme[/TD] [TD]Zihinsel olarak içe çekilme, büzülme. Geri çekilme, bir kenara çekilme arzusu.’’ beni yalnız bırakın’’ duygusu.[/TD] [TD]Her an emin ellerde ve güvenlik içindeyim. Sevgi beni kuşatıyor ve koruyor. Her şey yolunda.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Varis[/TD] [TD]Nefret ettiğiniz bir işte yada bir yerde bulunmanız. Hevesinizin kırılması. Gücünden fazla çalıştığını ve taşıyabileceğinden fazla yük yüklendiğini hissetme.[/TD] [TD]Gerçekten ayakta duruyor ve neşeyle yaşayıp hareket ediyorum. Hayatı seviyorum ve özgürce dolaşıyorum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Verem[/TD] [TD]Bencillikten ağır ağır eriyip gitme. Tahakküm edicilik, sahiplenicilik. Gaddar düşünceler. İntikam alma.[/TD] [TD]Kendimi sevip onaylarken, içinde yaşayacak mutlu, barış dolu bir dünya da yaratıyorum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Viral enfeksiyonlar[/TD] [TD]Hayatında mutluluk ve neşeden yoksunluk. Acılık duygusu.[/TD] [TD]Mutluluğun hayatımda rahatça akmasına sevgiyle izin veriyorum. Kendimi seviyorum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Vitiligo[/TD] [TD]Kendini her şeyin bütünüyle dışında hissetme. Hiçbir şeye, hiçbir gruba ait olmama duygusu.[/TD] [TD]Ben Hayat’ın tam merkezindeyim ve tamamen Sevgi’ye bağlıyım.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Vulva[/TD] [TD]İncinebilirliği temsil eder.[/TD] [TD]İncinebilir olmak iyi ve güvenli (tehlikesiz) bir şeydir.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Yanmalar (beden ısısının yükselmesi)[/TD] [TD]Yakıcı öfke. Öfkeyle için için yanma.[/TD] [TD]Kendi içimde ve çevremde sadece barış ve uyum yaratıyorum. Kendimi iyi hissetmeyi hak ediyorum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Yaralar Bkz. Kesikler, bereler[/TD] [TD]Kendine kızma. Suçluluk duyma.[/TD] [TD]Şimdi öfkeyi olumlu yollardan salıveriyorum. Kendimi seviyor ve takdir ediyorum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Yaşlanma sorunları[/TD] [TD]Toplumsal inançlar. Eski tarz düşünme. İnsanın kendisi olmaktan korkması. Şimdi’nin reddedilmesi.[/TD] [TD]Kendimi her yaşta seviyor ve kabulleniyorum. Hayatın her anı mükemmeldir.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Yatağa işeme (uykuda idrar kaçırma)[/TD] [TD]Ana-babadan (özellikle babadan) korkma.[/TD] [TD]Bu çocuğa sevgi, şefkat ve anlayışla bakıldı.her şey yolunda.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Yirmi yaş dişinin çene kemiğine kaynaması[/TD] [TD]Sağlam bir temel yaratmak için kendinize zihinsel boşluk, alan tanımamanız.[/TD] [TD]Bilincimi hayatın yayılıp genişlemesine açıyorum. Büyümem ve genişlemem için yeteri kadar yer var.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Yorgunluk[/TD] [TD]Direnme, can sıkıntısı. İnsanın yaptığı işi sevmemesi.[/TD] [TD]Hayat bana coşku veriyor; istek ve enerji doluyum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Yumrular[/TD] [TD]Ego’nun, mesleki konuda (kariyerle ilgili olarak) içerlemesi, düş kırıklığına uğraması, yaralanması.[/TD] [TD]Zihnimden, bu ertelemeye neden olan düşünce kalıbını atıyor ve artık başarının benim olmasına izin veriyorum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Yumurtalıklar[/TD] [TD]Yaratma noktalarını temsil ederler. Yaratıcılık.[/TD] [TD]Yaratıcı akışım içinde dengeliyim.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Yüz[/TD] [TD]Dünyaya gösterdiğimiz şeyi temsil eder.[/TD] [TD]Ben olmak iyi ve güvenli bir şey. Kendimi olduğum gibi ifade ediyorum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Yüz felci[/TD] [TD]Öfke üzerinde aşırı kontrol. Duygularını ifade etme konusunda isteksizlik.[/TD] [TD]Duygularımı ifade etmem, benim için iyi ve güvenli (tehlikesiz) bir şeydir. Kendimi bağışlıyorum.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Zatürree[/TD] [TD]Umutsuzluk. Hayattan yorgunluk. İyileşmesine izin verilmemiş duygusal yaralar.[/TD] [TD]Hayatın soluğuyla ve zekasıyla dolu Tanrısal fikirleri rahatça içime alıyorum. Bu yeni bir andır.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Zona[/TD] [TD]Ayakkabının öteki tekinin de düşmesini bekleme. Korku ve gerilim. Aşırı duyarlılık.[/TD] [TD]Gevşeyip rahatlıyorum, huzur içindeyim, çünkü yaşam sürecine güveniyorum. Benim dünyamda her şey yolunda.[/TD] [/TR] [TR] [TD]Zührevi hastalık Bkz. AIDS, belsoğukluğu, uçuklar, frengi[/TD] [TD]Cinsel suçluluk duygusu. Cezalandırılma ihtiyacı duyma. Cinsel organların günahkar yada pis olduklarına inanma. Birisine tecavüz etmiş olma.[/TD] [TD]Cinselliğimi ve onun ifadesini sevgi ve neşeyle kabulleniyorum. Yalnızca beni destekleyen ve kendimi iyi hissettiren düşünceleri kabul ediyorum.[/TD] [/TR] [/TABLE] ALINTIDIR: DÜŞÜNCE GÜCÜ İLE TEDAVİ KİTABI - LUIS L.HAY Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.