chess Oluşturma zamanı: Nisan 30, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 30, 2013 Hindistan’dan Kanada’ya giden bir yük gemisi, içindeki hemen hemen tüm canlılarla birlikte trajik şekilde batar. Bir can kurtaran filikası, uçsuz bucaksız vahşi Pasifik Okyanusu'nun ortasında yapayalnız kalır. Sandalın hayatta kalmayı başarabilen mürettebatı ise bir sırtlan, kırık bacaklı bir zebra, bir orangutan, Richard Parker adında üç yüz kiloluk bir Bengal kaplanı ve Pi adlı 16 yaşında Hintli bir çocuktan oluşmaktadır. Pi'nin hayvanat bahçesi işleten ve hayvanlarıyla göç yoluna koyulan ailesi, batan gemide yaşamını kaybetmiştir. Pi, kurtuluş yok gibi görünen bu okyanusta zayıf bir sandalda yanındaki hayvanlarla birlikte hayatta kalma savaşı verir ve keskin zekası ve zooloji bilgisiyle besin zincirine kurban gitmez. Ama şimdi Bengal Kaplanı ile teknede baş başa kalmıştır. Dev kaplana yem olmamak için hayvanla anlaşmanın ve yakınlaşmanın yollarını bulur. Sıra dışı yolculuk sona ermeden büyülü bir adaya varacaktır... Oscarlı sinemacı Ang Lee'nin yönetmenliğinde sıra dışı bir öykü sunan filmin kadrosu ise oldukça renkli. Daha önce oyunculuk deneyimi bulunmayan Suraj Sharma'nın Pi'yi canlandırdığı yapımda, ayrıca Tobey Maguire, Irrfan Khan, Adil Hussain rol alıyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ReaLPiLLS Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2013 Ablam onermisti bana bu filmi :-) gercekten guzel bir filmdir tavsiye ederim herkese.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
c1han42 Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2013 Güzel bir film benim de hoşuma gitmişti Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2013 3 boyutlu izlemek iyi olurdu da biz izleyemedik süperdi film çok sev ben bunu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Balcan Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2013 Pi'nin yaşamını görünce aklıma Pi sayısı geldi acaba nasıl bir konu diye heyecanla içeri girdim ve yıkıldım keşke konunun açıldığı bölüme baksaydım önce Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
XsiyahmaviX Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2013 Konusuyla,görsel efektleriyle,oyuncuları ve oyunculuklarıyla en iyiler listeme girenlerden biri.Bence tek kelimeyle mükemmel bir film Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BalveKan Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2013 Ben tüm film boyunca sıkıntıdan sevgilimin kafaya mısır atmakla uğraştım. edense ben hiççç sevmedim filmi çok durağandı,acaip derecede sıkıldım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2016 Karakter sayısı az olup, içinde bir başınalık barındıran filmleri hep sevmişimdir... Çıktığı dönemde seyretmiştim, izlenmesi gereken filmlerden... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
arecrateria Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2016 Daha önce seyretmiştim. Şimdi fragmanı izleyince, filmi yeniden izlemeye karar verdim. Hatırlatma için teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anafiel girl Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2016 Cok begendigim ve anlamlı bir filmdi.. bir daha olsa bir daha izlerim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
rydernex Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2016 Çok iyi bir film herkez izlemeli bence Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yasemin ceren Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2016 Çekimi çok zor izlerken en çok bunu düşündüm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.