chess Oluşturma zamanı: Mayıs 2, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 2, 2013 Bir insana ait ilk fotoğraf Louis Daguerre tarafından 1839'da çekilmiştir. Fotoğrafta Paris'in kalabalık bir caddesi olan Boulevard du Temple görülmektedir. Normalde çok kalabalık olan cadde fotoğrafta boş görünmektedir çünkü çekim süresi 10 dakikadır. 10 dakika boyunca görüş alanı içinde kalan tek insan ayakkabılarını boyatan adamdır. Tarih Kulübü'nden alıntıdır... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Element Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2013 Vay vay vay vay resme bak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lysander Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2013 " Le Gras'ın penceresinden görünüş isimli bu fotoğraf 1826 yılında çekilmiş ve basımı 8 saat sürmüştür." Ben bunu biliyordum ilk fotoğraf olarak. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Topal Kırkayak Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2013 [ATTACH]10841[/ATTACH] " Le Gras'ın penceresinden görünüş isimli bu fotoğraf 1826 yılında çekilmiş ve basımı 8 saat sürmüştür." Ben bunu biliyordum ilk fotoğraf olarak. Joseph Nicéphore Niépce View from the Window at Le Gras, c. 1826 Harry Ransom Humanities Research Center The University of Texas at Austin Tüm kaynaklara göre ikinci paylaşılan fotoğraf ilk fotoğraf... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.