chess Oluşturma zamanı: Mayıs 3, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 3, 2013 İstanbul'un yok oluşunun kronolojik görüntüsü... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TahreS Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2013 Aynısı dünya içinde geçerli. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
byglos Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2013 Çölleşme doğru ama topraklar küçülmemiş.Kıvrımlara dikkat ederseniz zaman geçtikçe daha uzaktan fotoğraf çekmişler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2013 bitki örtüsünün yok oluşu diye algılamıştım ben başlığı gerçekten de yeşil alanlar tamamen gitmiş... zaten annemler bazen anlatırlardı mekanların eski halini... yukarıdan bakmak ve anlatılanları net şekilde görmek hepten içimi ezdi... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chess Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2013 bitki örtüsünün yok oluşu diye algılamıştım ben başlığı gerçekten de yeşil alanlar tamamen gitmiş... zaten annemler bazen anlatırlardı mekanların eski halini... yukarıdan bakmak ve anlatılanları net şekilde görmek hepten içimi ezdi... maalesef mahvolmuş :/ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.