josebrio Oluşturma zamanı: Temmuz 9, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 9, 2007 Vücuda enerji yüklemek için her gün ve her an yapabileceğiniz bu hareket bedeninizde size gerekli olan enerjiyi sağlar. Masa başında çalışırken sabah uykunuzu alamadığınızda ve zihin yorgunluklarında ilacınız olacaktır. Bunun için ayaklar hafifçe açılır, belden eğilerek sanki yerden bir şey alıyormuş gibi eğilin, enerji pamuğunu alın, kalkın. Ellerinizi geriye atın, bu esnada bel ve baş da geriye atılır. Bu esnada aldığınız derin nefesi tutun; baş,kollar ve karın bölgesinin titrediğini hissedecek kadar, yaklaşık 10 saniye kalın ve gerinin. Sonra gevşeyin , yavaş yavaş ağızdan soluğunuzu verin. Bu hareketi en az 3 kere tekrar edin. Kaynak : Yaşam Enerjisi - Prof.Dr. Ahmet Maranki 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dannyoffer Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2007 ne gıbı bı enerjı artıo bılemem ama gercekten rahatlamak ıcın bırebırmıs cok saol yaw...walla duzenlı olarak yapıorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
josebrio Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2007 ne gıbı bı enerjı artıo bılemem ama gercekten rahatlamak ıcın bırebırmıs cok saol yaw...walla duzenlı olarak yapıorum Vücuttaki kapalı ya da hasar görmüş chakraları temizliyor ve açıyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest star67 Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2007 (düzenlendi) eline sağlık..... Ağustos 20, 2009 nevermore tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hexagram Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2007 sağol bilgi için prof. ahmet maranki'nin kitabını da öneririm,basite indirgenilmiş güzel anlaşılır bir kitaptır.Biyoenerjiyi anlatır,pratik bilgiler içerir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
josebrio Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2007 sağol bilgi için prof. ahmet maranki'nin kitabını da öneririm,basite indirgenilmiş güzel anlaşılır bir kitaptır.Biyoenerjiyi anlatır,pratik bilgiler içerir. Tartışmak güzeldir ama dostluk daha güzel sen de sağol.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şaman Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2007 Tartışmak güzeldir ama dostluk daha güzel sen de sağol.. ben enerji yoğunlaştırma mantralarını kullanıyorum daha çok Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
josebrio Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2007 Enerji yoğunlaştırma da güzel birşey ama bu gerçekten chakraları açıyor İlk yaptığımda, 2 kere hapşurdum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aspanaromix Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2007 sağol bilgi için prof. ahmet maranki'nin kitabını da öneririm,basite indirgenilmiş güzel anlaşılır bir kitaptır.Biyoenerjiyi anlatır,pratik bilgiler içerir. Ahmey maranki nın kitabını nereden bula bilirim? istersen msn im ******** Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hexagram Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2007 Ahmey maranki nın kitabını nereden bula bilirim? istersen msn im ******** Forum üzerinde mail adresi vermek yasaktır... Ahmet Maranki'nin kitabını da orta büyüklükteki çoğu kitapçıda bulabilirsiniz,zor bulunacak birşey değil. Kitabın adı: Kozmik Bilim ve Bilinçle Yaşam Enerjisi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hilmiselvi Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2007 Ellerinize saglik, Enerji pamugu nedir? Selamlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
uhud dagi Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2007 bio enerjisini bilmiyorum ama insan vicuduna enerji verecek taslar ve metall cesitleri vardir.. altin, gümüs gibi metaller.. -------------------------- ama arkadas benim enerjim yokmu, bir aspirin kirarim suyun icine o agrimida keser, enerjide verir.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hexagram Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2007 Ellerinize saglik, Enerji pamugu nedir? Selamlar Avuç içinizde enerji yüklü bir pamuk varmış gibi düşünün,yani top halinde bir enerji... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
freeshadow Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2007 yaa hayal gücü bunlar be abim. enerji pamuğu işte. istediğin gibi hayal et. ama sana faydalı bişey olsun... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hexagram Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2007 yaa hayal gücü bunlar be abim. enerji pamuğu işte. istediğin gibi hayal et. ama sana faydalı bişey olsun... Mesajlarınızı okudum. Ve yorumlarınızda hayalden bahsediyorsunuz. Eğer hayal ile iligli bir sitede olduğunuzu "sanıyorsanız",-üzgünüm- yanılıyorsunuz. Bence,bu tür mesajlarınızı devam ettirmeyiniz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BLack__Mamb4 Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2009 Ben bu dediğini yaptım yaptıktan sonra değişik kokular almaya başaladım sebebi ne olabilir aceba ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dejavuangel Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2009 Arkadaşlar bu tavsiye edilen kisacik egzersiz çakralari enerji noktalarini açar her sabah yapmakta fayda vardir ruh ve beden sağliği için çok faydalidir enerji depolamanizida sağlar gününz daha enerjik mutlu geçer bende hergün yaparim tabi her zaman şunu unutmamak lazim yaptiğimiz her eylemde sevgiyle inanç şarttir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tears_of_rain Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2009 2 gündür yapıyorum bunu gerçekten iyi geldi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hevvez Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2009 Arkadaşlar tam anlıyamadım, eğiliceğiz, elimizde bir enerji var gibi düşüneceğiz sonra kalkıp geriliceğiz, kalkarken ki nefesi gerilme poziyonuna gelirken tutucağız 10 sn fln sonra titreme hissedince ağızdan vericeğiz. Böyle mi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2009 Arkadaşlar tam anlıyamadım, eğiliceğiz, elimizde bir enerji var gibi düşüneceğiz sonra kalkıp geriliceğiz, kalkarken ki nefesi gerilme poziyonuna gelirken tutucağız 10 sn fln sonra titreme hissedince ağızdan vericeğiz. Böyle mi? evet aynen öyle , Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hevvez Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2009 evet aynen öyle , İmaginise'yi bir türlü beceremediğimden elime gerçek pamuk aldım.Bakalım n'olacak. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
siyahpiercing Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2013 enerji pamuğu . hayal ettiğimiz bir şey mi yoksa somon bir şey mi ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
challenger1997 Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2013 enerji pamuğu . hayal ettiğimiz bir şey mi yoksa somon bir şey mi ? hayal ettigimiz birşey Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
viva la vida Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2013 Kaynağa olan antipatim, içeriği okumamakta ısrar etti ama merakım her zamanki gibi galip geldi ve keyifli bir uygulama ile karşılaştım. Şu an solunum yollarımın tıkanıklığı nedeniyle yapmakta epey zorlandım ve başıma müthiş bir ağrı girdi ama uygulanabilir bir şey. Aklımda bulunacak.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
elify Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2013 bunu duymuştum ama bu kadar etkisi varmı bilmiyordum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.