Ariakas Oluşturma zamanı: Mayıs 5, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 5, 2013 Eskişehir de yaşamamış, görmemiş olanları benim kadar etkiler mi bilmiyorum ancak bana Eskişehir'e aşık olduğumu hissettirdi. http://www.youtube.com/watch?v=i_IqEy2shrw Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
spatha11 Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2013 beni etkilemedi diyemeyeceğim gerçekten güzel yer yarın oraya gidiyorum ! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chess Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2013 hep anadolu zaten biz osmangazililer olarak yok muyuz birader? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nazirella Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2013 Gittiğim yerler arasında denizi olmadığı halde aşık olduğum tek şehir gecesi gündüzü ayrı güzel ve video da güzel ayrıca:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.