josebrio Oluşturma zamanı: Temmuz 10, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 10, 2007 Arkadaşlar bugün başıma bir olay geldi ki belki de kalbi olan birinin başına gelse, iddia ediyorum kesin ölürdü. İşyerinden 2 arkadaşla birlikte işyerinin bir başka şubesine gittik. Gittiğimiz yer öyle bir yerki insan yok, hayvan yok, bina vs. az Gittiğimiz yerde de hiç kimse yok. Sadece ben ve 2 arkadaş. Taksici bizi bıraktı ve gitti. Binaya girerken bile birkaç kertenkelenin dışarı kaçtığını gördüm. Bina o kadar eski. İşimizi yapıyoruz, ediyoruz derken, sıkıştım ve tuvalete gittim. Gittiğim tuvaletle 2 arkadaşın arası rahat 300m Bina çok büyük bu arada. Tuvalete girdim. O da ne? İşim bitti ama sular akmıyor. Ben bunu biliyordum önceden ama o an unutmuşum. Tam musluğa yönelirken birden musluk öyle bir açıldı ki su üzerime sanki bir fıskiye ile fışkırtılıyormuş gibi sıçradı. Elimi yıkadım. Musluğu kapadım. Tuvaletin iç kapısını kaparken arkama bir döndüm ki arkamdaki kapı kendiliğinden kapandı. ( Rüzgar vs. yok çünkü binanın içi ve açık pencerede yok.) Sonra aynadan kendime baktım ve daha önceden cin vs. konusunda tecrübeli olduğum için korkmadım, kapıyı açtım. Sonra kapattım ama içeriden musluk yine açıldı. Ve su sesi gelmeye başladı içerden. Bunu o 2 arkadaşa anlatmadım. Çünkü, korkarlarsa bana yardıma gelmezler ve ben tek başıma gitmek zorunda kalırım oraya onların hala haberi yok bundan. Ve inanır mısınız bilmem oraya yarın tekrar gitmek zorundayız. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
simulatorone Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2007 geçmiş olsun .. ama yarın oraya gitmesen olmazmı. yani apaçık birşeyler var orada. yada arkadaşlarının yanından ayrılma bari.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
josebrio Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2007 Ama iş için gitmek zorundayım oraya ben artık işin ilginç yanı korkmamaya başladım acaba onlara mı karışıyorum yavaş yavaş. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidarta Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2007 wahşi avatarını gördü müü diye merak ettim sadece... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hexagram Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2007 öncelikle geçmiş olsun... Linkini vereceğim başlığa bakmanı öneririm,çok işine yaracağını düşünüyorum josebrio: http://www.gnoxis.com/forum/psisik-korunma-auranizi-guclendirmek-kalkan-olusturabilmek-isik-kulesi-1-2-t7398.html yazılı olan uygulamayı kesinlikle uygula,ne de olsa yarın tekrar gideceksin.Bu tür olaylara alışık olman,diğer insanlardan daha az korkuyor olman bir avantaj.. umarım bir sorun çıkmaz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
josebrio Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2007 yardımlar için teşekkürler hepsi de işe yaradı... -------------------- yardımlar için teşekkürler hepsi de işe yaradı... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
biggang Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2007 Dun bende bir olay yasadim. Saat 7 ile 8 arasinda. Oturma odasinda oturuyorum. Laptop'un basinda bir seyler yasadim. Odam oturma odasinin yaninda, kafami kaldirmamla odamdan disari siyah pelerin giymis birinin ciktigini gordum ve cikar cikmaz kayboldu, once ben hayal gordum diye dusundum, ama tam 3 defa ayni olay tekrarlandi. simdi bu ne? ve ilk defa gordum boyle bir seyi, diger gorduklerim farkliydi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.