legolas Oluşturma zamanı: Mayıs 18, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 18, 2013 http://youtu.be/lkx_cque46o [video=youtube_share;q7v66-ssDfU] [video=youtube_share;tWQJR2XBf-g] 1:08' de ki şahsiyete dikkat Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Thyke00 Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2013 Sarışının da esmerin de ayrı ayrı güzel amcam tecrübeli :p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
legolas Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2013 Sarışının da esmerin de ayrı ayrı güzel amcam tecrübeli :p kırkından sonra azanı teneşir paklar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Qetesh Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2013 Güler misin ağlar mısın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
byglos Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2013 Son soru saçma olmuş.Cumhuriyet'le yönetilen bir ülkede, eşcinsellik neye dayanarak yasaklabilirki. İyi olmuş paylaştığın legolas. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
legolas Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2013 Ya zaten sadece reyhanliyi ve escinselligi paulasacaktim, sonra apacilere takildi gozum izledim hosuma gitti onlarida paylastim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2014 Cennet hakkında sokaktakiler neler düşünüyormuş bakın bakalım; Bu da Cehennem; A Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
numeroloji Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2014 1:12deki amca panenteist felan mı acep birde herkes hurilerle lafa başlıyor 1:36 daki teyzeye sahip çıkalım xD Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
numeroloji Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2014 en sondaki adam harika Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2014 Kur'an-ı Kerim'de ve dini kitaplarda cennet daima balta girmemiş ormanlar tadında tasvir edilmiş. Yani şelaler, nehirler, köşkler vs. Acaba bugün için anlatılmaya çalışılsa yine böyle mi olurdu. 1500 - 2000 sene önce insanların algılayabileceği en büyük güzellik dünyanın kendisinde var olan doğa güzelliği. Ve insanlar o tarihte güzellik kavramını ancak böyle algılayabilirlerdi sanırım. Dünyada olmayan bir ödülü dünyanın güzellikleriyle anlamaya çalışmak gibi bir şey bu. Cennetin farklı bölümleri olacak diye biliyorum. Acaba fenni bir cennet olacak mı? Teknoloji donanımlı ışık hızında hareket eden mekikler vs. Bana kalırsa bir kuş insandan daha fazla zevk alıyor dünyada. Kuş hem uçar hem bakar, insan ise sadece bakar. Bizler sadece bakmakla yetiniriz. Bir manzara için bile tepelere çıkmak zorundayız. Cennette durum nasıl olacak acaba? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.