hexagram Oluşturma zamanı: Temmuz 10, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 10, 2007 Merhaba günlük Bugün çok mutluyum çünkü,birisi bana çok güzel bir şey söyledi Yine gece geç vakitte internete giriyorum ve bilgisayarım yine zar zor çalışmakta... Bugün güzeldi günlük,bakalım yarın ne olacak (Sanırım başlığın amacı anlaşılmıştır,sitenin günlüğü niteliğini taşımakta ) -------------------- ayrıca nora'nın da doğum günüymüş bugün,ona da tanıklık ettim:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
True Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2007 Merhaba günlük günüm iyi geçti ama gecem pek iyi sayılmaz. Bilgisayırama virüs bulaştı çıldırmak üzereyim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest star67 Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2007 merhaba günlük bu saatte amoresi bayan üyelere sarkarken gördüm yine ..chatte erkekler kalınca kaçtı bide :D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hexagram Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2007 bugün garip başladı sabahın 7sinde uykum bölündü,ama iyi ki bölünmüş ayrıca saat 12 buçuk ama gnoxis'e en son mesaj gece 3'te atılmış... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
True Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2007 merhaba günlük bu saatte amoresi bayan üyelere sarkarken gördüm yine ..chatte erkekler kalınca kaçtı bide :D:D bende ordaydım şahitim:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2007 sevgili gunluk suanda bu satrları yazarken avast adlı virüs programım uyarı vermekte ve actıgm sayfalar kendılıgnden kapanmakta..belkide bu son gorusmemız olacak..seni seviyorum gunluk love you.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2007 slm gunluk sanırım sıkı bı konusun.. bana ıs cıktı yıne saol gunluk ayrıca bugun dep hazretlerının kontra ataklarını savusturdugum ıcın ayrıca mutluyum ..gunluk borc batagındayım..b ırazdan da velede calısıtırıcam Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ainariel Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2007 bugün atölyede piştim!!!! inekledim çizdim çizdim!!! iki resmimi astım ve erken çıktım..........sinirim bozuk nedenini söyleyemem şu an!!! sinirliyim,üzgünüm,bi garibim....insanlarda şu sıkıntılı günlerde daha bir aptallaşıyorlar herkesi (bikaç kişi hariç) bir kaşık suda boğabilirim!! yarın öss sonuçları açıklanıyor heyecanlı mıyım değil miyim bilmiyorum...barajı geçsek yetiyor bizim için ama ben daha fazlasını istiyorum....GÜNLER SIKICI SINAVLAR BİTENE KADAR MUTSUZ SİNİRLİ VE SALDIRGAN MODDAYIM...asabi çıkışlarım olrsa kimse kusuruma bakmaz umarım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2007 günlük günlük günlük........ asabi hallerime aldırmadan yanımda olan insanlara bayılıyorum. yine asbi bi günümdeydim. ses tellerim oldukça gergindi ki tiz bi ses çıkarıyordu. yüksek sesimi kulaklarını kapatmadan dinleyebilen, bana tahammül edebilen insanlara teşekkür ediyorum..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dolunay Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2007 merhaba günlük.Daha doğrusu günaydın. Sabahın 8inde yine işteyim. Bugün de biter inşallah diyerek uyandığım yeni bir sabah daha işte. Bugün öss sonuçları belli olacak. Allah sonumu hayır etsin. Ah be günlük şu sabahki halim günboyu devam etse güzel olurdu ama eminim akşam sinirli ve üzgün olacağım herzamankinden. Öyle olduğum zaman içimden hiçbirşey yapmak gelmiyor. Eve gittiğimde yemeğimi yiyip çizgifilmimi seyrettikten sonra haberlerin bitmesini bile beklemeden saat sekizde erkenden uyuyorum. ASlında uykum olduğundan değil içimdeki hüzünden sıkıntıdan kaçmak istediğimden. Ama uykumda bile kurtulamıyor ve garip garip rüyalarla buna devam ediyorum. Sanırım bir iki yıl içinde meymeletsiz asık suratlı biri olucam. Ama en garibi bu asık suratlılığı üzerine alınıp benim kibirli biri olduğumu düşünenlerin olması. Böyleleri bana komik geliyor. Ben ve kibirlilik. Kendimi karşımdakiğnden üstün görme. Öyle olmak bile benim şu halimden iyidir aslında. Neyse ço kkonuştum sabah sabah güle güle günlük. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hexagram Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2007 sabah erken uyanmama sebep olan kişiye teşekkürler... Bugün öss açıklanıyor,saat 10:30'da... Belki üzgün bir sonuçla karşılaşıcam ama belki çok üzülmücem ama bu duruma çok fazla üzülecekeler var.Umarım korktuğum başıma gelmez.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2007 gunluk ..bugun cok sınır bozucu gecıcek hıssedıyorum.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dolunay Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2007 günlük müsadenle katatoniğe bişiy diycem. Ne biçim hismiş o iyi düşün iyi olsun canım...... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2007 hadı hayırlısı dıyelım o zaman zırt bırt guluorum zaten olmasın dıe Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hexagram Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 10/07/07: Hayatımın en güzel günlerinden biriydi :) 20/07/07: Bu güne kadar her şey çok güzeldi ama bugün büyük bir hata yaptım ve çok pişmanım... 25/07/07: Bugün birinin anlayışı sayesinde mutluyum,15gün önceki mutluluğuma geri kavuştum :) VE bugün: 4gündür gayet mutluyum ve bu mutluluğumun devam etmesini istiyorum.4gündür olduğu gibi bugün de kararsızdım,bir karar veremiyorum ve geleceğimi belirleyemiyorum.Geleceğimi belirleyemiyorsam,bilinmezin içine sürükleniyorsam niye yaşıyoruz biz günlük Bir çok seçenek var,her seçenek bizi ayrı sonuçlara götürecek ama sorun şu ki o sonuçların bir tanesinin bile ne olduğunu bilmiyorum. Hayırlısı olsun diyorum ama istemediğim bir şey ne kadar hayırlı olacak onu da bilmiyorum günlük... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 3 öde 2 al kampanyasına katıldım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 3 öde 2 al kampayasına katılan katanın yorumuna sazan gibi atladım bugün günlük Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 elde var -1 yanlıs bı sey yok sn sazan... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 iyi o zaman 3 öde 2 al offf günlük of hergün gibi yorucu bir gündü... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 iyi o zaman 3 öde 2 al offf günlük of hergün gibi yorucu bir gündü... sayemde gunluk Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 günlük hiç alakası yok. ağır kaldırdım ağır ağır ağır bu kelime bana bişiler anımsatıyo Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 gunluk elın agzı torba dııl kı buzesın ve ayrıca gunluk adıncıkarsa 9 a ınmez 8 e bı de gunluk sen susturmazsn vhercle ı ben agzına tıpa sokarak susturucam Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 depp sağolsun günlük.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 evt dep saolsun cıg tavugu yedık zamanında... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 hadi ya o kadar demek çiğ tavuk bile yiyosun yani..... günlük daha fazla ileri gitmeden susuyorum... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.