diannas Oluşturma zamanı: Mayıs 19, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 19, 2013 Şunu söylemeliyim ki yapılan korku filmleri içerisinden en fazla 1-2 sine korkmuşsunuzdur. Ben size günlerce uyuyamıyacağınız bir senaryoyla geliyorum. İnsanların ne kadar güçlü ve aciz olduğunu göstermek için en derinlerinde bir acı yaratarak. Detaylı bilgi almak ve bu projede yer almak isteyen arkadaşlar buradan ulaşabilirsiniz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ariakas Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2013 Kısa film çalışması mı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
diannas Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2013 Hayır sinema filmi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kizginkuzgun Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2013 Filmin konusu: Kendini yapimci olarak tanitan diannas isimli sahis bir forum sitesinde super bir korku filmi icin oyuncu aradigina dair ilan verir. Gorusmeye gelen kisiler hayatlarinin hatasini yaptiklarini cok gec anlayacaklardir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kizginkuzgun Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2013 Isin sakasi bir tarafa korku filmi asigi biri olarak size basarilar dilerim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
diannas Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2013 Teşekkür ederim ama film henüz durma aşamasında oyuncu eksiğimiz olduğu için klasik olaylardan kaçınıp daha özgün bir şeyler yapmayı denedik konusunu açıklamama daha zaman var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
illusion Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2013 oyunculuk tecrübesi gerekiyor mu? gerekmiyorsa ben oynayabilirim, ama şişman ve gözlüklü karakteri bana vermeyin hahahha Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
diannas Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2013 Herhangi bir oyunculuk deneyimi gerekmiyor senaryomuz klişeleşmiş korku filmleri gibi olmadığından öyle bir karakterimiz yok Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lotocra Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2013 Ben Ankarada olsaydım sizinle olmayı isterdim 1 ay içinde de 5 kilo verip formuma gelirdim ayrıca Ama Kayserideym ne yazıkki Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
stigma diabolis Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2013 oyuncu aramak için doğru bir yer mi acaba ? dışarda onca insan varken ki tanıdıklar hariç ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
diannas Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2013 Şöyle anlatıyım arkadaş çevresi çekimler sırasında cıvıklık yapma potansiyeli olduğu için tanımadığımız kişiler daha iyi olucaktır bizim için.Dışardaki insanlarda hemen kendilerini beğenip havalara girdiğinden en azından bu forumdakilerin egolarının daha az olduğunu düşünmemden burada aramaktayım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
addicted Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2013 Ankara'nın neresi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir869 Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2013 Korku filmi paranormal olaylar içeriyorsa, seçilecek oyuncuların da bu konudan biraz anlıyor olması işi hızlandırır. Tabi hesapta olmayan tek konu, burada ankaralı üye az gördüğüm kadarıyla Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
itachi312 Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2013 aradığın oyucuların niteliklerini söyle yardımcı olayım .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
beykoz34 Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2013 Senaryo tam hazır değil ise senaryo kısmına yardım edebilirim. Oyunculuğuma pek güvenmem ama yazarlık kısmında benimde kitap ve senaryo denemelerim olmuştu, şuan bir roman yazmaya çalışıyorum örneğin.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
diannas Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2013 Çekimler Ankara Eryaman da yapılacak. Oyuncu nitelikleri şöyle veya böyle olsun demiyoruz sadece kendine güvenen ve yarı yolda bırakmayan kişiler olursa seviniriz . Senaryo kısmı aslında tam ama bir kaç küçük kısım da ekliyebiliriz tabi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darqrose Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2013 iyi senaryo iyi sermayeden daha çok kazandırır başarılar.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ajan Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2013 Peki eğlence için mi yoksa oyunculara falan para veriliyor mu ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Heretik Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2013 Merhaba, hala oyuncu arıyor musunuz ilanınız geçerli mi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kingson Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2013 Herkes konservatuvar mezunu dalın bu filme Çok büyük çıkış yapacağız Bu arada filminde başarılar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Melis Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2013 Korku filmi paranormal olaylar içeriyorsa, seçilecek oyuncuların da bu konudan biraz anlıyor olması işi hızlandırır. Tabi hesapta olmayan tek konu, burada ankaralı üye az gördüğüm kadarıyla Senin gitmen gerek. Boy pos iyi. Rollere bence bir bak sana uygun olan varsa nolcak Ankara'ya git:D Konuya gelirsek. Bence bu siteden çıkmaz çok kişi. Ha birde senaryo farklı diyorsunuz. Fakat çoğu güzel senaryoyu mahveden bir etken de oyuncuların çok iyi olamaması. Bana kalırsa konservatuar öğrencilerine yönelin bir şekilde. Sinama filmi ve senaryonuza güveniyorsunuz. Tutacağı varsa da tutmaz amatörler ile. Ki okulda tiyatro bölümünde okuyan arkadaşlarımın bile vahim oyuncuklarını gördüm. Umarım oyuncuları bulursunuz bizde seyrederiz. Bakalım senaryo neymiş, kurgu nasılmış merak ettim. Bir de kamera önü oyunculuk var. Piyuu zor iş bu arkadaş. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bengel Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2013 ben ankarada olsaydım korku ögesi olabilirdim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
RedHour Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2013 filimi izlesen tescilli ölüm belgen olacak diyosun e nasıl oyunculuk yapacak bu adamlar he ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
patchnora Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2013 ben ankara, elvankent'te oturuyorum yani eryaman'a çok yakın . arkadaşlarım bana hep çok korkunç görünüyorsun korkutucu bakıyorsun kesinlikle korku filmlerinde oynamalısın falan derler. bende zaten korku filmi hastasıyım ama katılamam bende korku filmi senaryosu yazıyorum kendi kendime işte ancak izleyebilirim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
byglos Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2013 İçim gitti ankarada olsam çay getir götür bile yapardım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.