Ariakas Oluşturma zamanı: Mayıs 21, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 21, 2013 Matrix bir sistemdir, Neo. Bu sistem bizim düşmanımız. Ama sistemin içindeyken ne görüyorsun? İş adamları, öğretmenler, avukatlar, marangozlar. Kurtarmaya çalıştığımız insanların zihinleri. Ama biz başarana kadar, bu insanlar da sistemin bir parçası ve bu da onları düşmanlarımız yapıyor. Şunu anlamalısın: Bu insanların çoğu serbest bırakılmaya hazır değil. Ve büyük bir kısmı o kadar içine girmişler, sisteme o kadar bağımlı hale gelmişler ki, onu korumak için savaşabilirler... Beni dinliyor musun, yoksa kırmızı elbiseli kadına mı bakıyorsun? Tekrar bak. Dondur! Matrix'de değil miyiz? Bu sana bir şeyi öğretmek için dizayn edilmiş bir program. Eğer bizden biri değilsen, onlardan birisindir. (Morpheus) - Matrix Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sphynxinator Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2013 Bu aralar bu tarz bir film arıyorum. Böyle düşündürecek, hayattan soyutlayacak bir şey olsun. Tıpkı Matrix ve Fight Club gibi... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ariakas Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2013 Limitless Source Code Inception Matrix'in başlangıcını anlatan ve hikayeyi tamamlayan Animatrix. Inception'ın bazı sahnelerinin çalıntı olduğu anime Paprika Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ahmet2052 Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2013 [h=1]exploded in the face of the perpetrator's funny fainted.[/h]http://www.youtube.com/watch?v=yW6_VrPnNdo Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kizginkuzgun Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2013 Bu aralar bu tarz bir film arıyorum. Böyle düşündürecek, hayattan soyutlayacak bir şey olsun. Tıpkı Matrix ve Fight Club gibi... The Thirteenth Floor (1999) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.