hayiS Oluşturma zamanı: Mayıs 24, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 24, 2013 (düzenlendi) İnsanların % 65’i bu resimdekinin yaşlı asık suratlı bir kadın olduğunu görüyorlarmış. Sadece pozitif düşünen insanlargenç bayanı direkt görebiliyorlarmış http://24.media.tumblr.com/tumblr_lyw2i5ZyLE1qj6b91o1_400.jpg Ben genç bayanı gördum hala asık suratlı yaşlı bayanı göremiyorum yalnız .O kadar pozitifim yani. . Mayıs 24, 2013 AurorA tarafından düzenlendi yazı rengi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jasgues Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2013 Yaşlı bayanı bende göremedim. 10 dakikadır arıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
rebelgoth Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2013 yaşlı bayanı görmek için genç bayanın çenesine bakın ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hayiS Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2013 yaşlı bayanı görmek için genç bayanın çenesine bakın ) Aa gerçekten şuan gördum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yelisss Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2013 ben de direk yaşlı bayanı gördüm.genç bayan hangisi yahu?yüzü büyük mü Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Element Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2013 Ben de hep genç bayanı görüyordum annem bana yaşlı bayanı gösterdi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yelisss Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2013 genç bayan yan mı duruyo peki? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ScreamingoftheRap Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2013 Yaşlı bayanda resmen laz burnu ve daltonlar çenesi var. rebelgoth söylemese fark etmeyebilirdim yaşlı bayanı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
biliryum Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2013 Yahu 2 dk dır bakıyorum hala göremedim. ben bu yaşlı kadını, çenesine bakıyorum gene göremiyorum, tam olarak nerde bu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
biliryum Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2013 Tmm zorda olsa gördüm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yelisss Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2013 biri bana genç bayanı söylesin! yan mı yüzü?! cevap verin leynnn Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2013 Önce yaşlıyı gördüm bir süre sonra genci. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lee Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2013 Siz de ne pozitif çıktınız arkadaş, iki saattir genç bayanı arıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yelisss Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2013 Önce yaşlıyı gördüm bir süre sonra genci. serpentine mod ayıp ama şurda biri bana söylesin diye kafamı tuğlalara vuruyorum sen gelmiş ne diyorsun.açıklasaydın çok sevinirdik ama neyse artık :S Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yelisss Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2013 Siz de ne pozitif çıktınız arkadaş, iki saattir genç bayanı arıyorum lee o yaşlı teyzenin kafasının üstünde sağa doğru bakan bi yüz var ya çirkin bişiy sanırım o da genç bayan Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lee Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2013 Bak yeliss yaşlı kadının gözü, genç kızın kulağı yaşlı kadının burnu, kızın yanağı ve çenesi kız yana dönmüş sanki arkasına bakıyor gibi -------- he ben de sana açıklıyodum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yelisss Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2013 Bak yeliss yaşlı kadının gözü, genç kızın kulağı yaşlı kadının burnu, kızın yanağı ve çenesi kız yana dönmüş sanki arkasına bakıyor gibi -------- he ben de sana açıklıyodum oha gördüm ne kadan negatifmişiz biz be saolasın leemm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lee Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2013 oha gördüm ne kadan negatifmişiz biz be saolasın leemm Aynısını görmemiş miyiz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BalveKan Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2013 Genç bayanı bulabilmek için laptobu ters çevirdim,düşünün hala bulamadım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yelisss Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2013 Aynısını görmemiş miyiz benim genç bayan dediğim o değilmiş lee senin söylediğini takip ettim öyle buldum kızın hatta kahkülü bile var siyah saçlı Genç bayanı bulabilmek için laptobu ters çevirdim,düşünün hala bulamadım. balkan, lee nin anlattığı şekilde takip et görürsün Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
stigma diabolis Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2013 ikisini de gördüm yeliss sınıfta kaldın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
spatha11 Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2013 ben kendimi pesimistik biri olarak tanımlıyorum fakat baktığımda genç kadını gördüm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yelisss Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2013 ikisini de gördüm yeliss sınıfta kaldın ben negatif biriymişim simgö hoş bunu öğreneli çok geç olmadı ama Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2013 Bulamayanlar monitörü yan yatırsın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
stigma diabolis Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2013 ben negatif biriymişim simgö hoş bunu öğreneli çok geç olmadı ama gülüm adımı niye ifşa ediyon Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.