hayiS Oluşturma zamanı: Mayıs 24, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 24, 2013 (düzenlendi) 3 Şey... 1 - Köy sakinleri yağmur duasına çıkmışlardı. Bütün köy ahalisi toplandı. İçlerinden birinde şemsiye vardı. Bu inançtır. 2 - Babalar bebeklerini havaya hoplatır çocuklar gülmekten bayılır. Yere düşeceklerini akıllarına bile getirmezler. Çünkü babaları onu tutacaktır. Bu güvendir. 3 - Yatağımıza girerken yarın uyanıp yaşamaya devam edeceğimize dair teminatımız yoktur. Ama yine de ertesi güne dair planlar yaparız. Bu ümittir. Ve... bu üçü varsa hayatınız güzeldir... Mayıs 24, 2013 AurorA tarafından düzenlendi yazı rengi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Element Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2013 Kesinlikle... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2013 şemsiyeyle yağmur duasına giden insan Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorAasigi Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2013 Babam yüzünden yükseklik korkum var..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sphynxinator Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2013 Ben de niye hayatım kötü diye düşünüyordum. Güven yokmuş. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Reinstra Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2013 "Hayatta iki şeyi sevmek zorundasındır, birincisi işini ikincisi ise eşini çünkü ikisiyle de bir ömür geçireceksin" Babamın söylediği bu sözü aklıma getirdi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.