Cynel Oluşturma zamanı: Mayıs 27, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 27, 2013 Merhabalar malum yaz geliyor bu yüzden sizle yazın belası sivri sineklerden psişik yollarla kurtulma yolunu anlatacağım. Tam olarak hangi kinezi çeşidine giriyor bilmiyorum, sanırım lygrokinesis ama işe yarıyor. Gayet basit bir yöntem çok güçlü bir psişik olmaya gerek yok. İlk olarak vücudumuzdan çıkan sivri sinekleri uzaklaştıran bir sinyal imajine ediyoruz. Eğer sivri sinekler size yaklaşıp konamadan uzaklaşıyorsa ise sinyal olayını başarmışsınızdır. Daha sonra vücudumuzun etrafında bir kalkan imajine ediyoruz, bu kalkanın varlığını hissetmeye çalışıyoruz. Eğer sivri sinekler size yaklaşamıyorsa kalkan olayını da halletmişsinizdir. İşlem bu kadar, zaten siz o kalkanın varlığını hissettikçe sivri sinekler sizden uzak durur. Umarım işinize yarar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
thenightmare Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2013 kendiniz denediniz mi bunu?nerden yola çıkarak anlattınız? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorAasigi Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2013 Bence bir sivrisinek ilacı felan alın...sadece tavsiye..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
silverdreamer Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2013 aynen cebinizde 5 lira varsa gidin off sinekkovar falan alın ne uğraşıyosunuz anlamadım ki Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cynel Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2013 (düzenlendi) kendiniz denediniz mi bunu?nerden yola çıkarak anlattınız? Evet kendim denedim, 2 hafta önce doğa gezisindeyken aşırı fazla sivri sinek vardı ve yanımda ilaç falan da yoktu. Ben de böyle bir şey denedim belki işe yarar diye ve oldu. Gezideki bütün arkadaşlarımı ısırdılar ama benim yanıma gelmediler bile. Mayıs 28, 2013 Cynel tarafından düzenlendi imla hatası Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cynel Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2013 aynen cebinizde 5 lira varsa gidin off sinekkovar falan alın ne uğraşıyosunuz anlamadım ki Her zaman ilaç almak mümkün olmuyor ki böyle düşünmeniz bile saçma. Sonuçta ben bunu buraya yazarak bir şey kazanmadım sadece sivri sinekler rahatsız etmesin diye çabuk önlem almanızı sağlamak istedim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
silverdreamer Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2013 Her zaman ilaç almak mümkün olmuyor ki böyle düşünmeniz bile saçma. Sonuçta ben bunu buraya yazarak bir şey kazanmadım sadece sivri sinekler rahatsız etmesin diye çabuk önlem almanızı sağlamak istedim. teşekkürler ama bunu yapacak enerjiyi başka bir şey için kullanmak daha mantıklı bence. hem de gece böyle enerji kullanmak sabah uyanınca halsizlik, vs başka yan etkiler gösterir. ama yine de faydalı olmuş saolun. ben yukarıya espiri olsun diye yazdımç Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tola Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2013 Sivri sinek ısırdığı zaman çok sinirleniyorum ben ya..küfür ediyorum sabah kadar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jestem Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2013 En iyisi mi gidin bi sivrisinek ilacı alın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mystics Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2013 Sivrisinek ilaçlari sağlığa zararlı sonuçta.Böyle bir şey bence de yararlı olabilir. =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
legolas Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2013 Raid kullaniyorum ama bunuda bir deneyeyim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Darquesse Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2013 yanına sineklik ya da böcek spreyi almak güçlü bi psişik kalkan yapmaktan daha kolay olmazmı sence? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
melenie Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2013 hazır yaz da gelmişken ne güzel olurdu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aygun13 Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2013 Üzerine konmasa gelir o kulağında vızıldar .. 5 liraya sinek ilaçları var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cynel Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2013 Ben bu konuyu herzaman heryerde yapın diye paylaşmadım ki pyrokinesis ile ocak yakan görmedim, duymadım . Bu sadece yeni başlayanların kendilerine güvenmesi için paylaştığım kolay bir kinezi. Tabiki bunu herzaman kullanmayacaksınız ama bu size pratik kazandırır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Shane Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2013 Bence bir sivrisinek ilacı felan alın...sadece tavsiye..... bencede haklısın o kadar uğraşmaya gerek yok ))) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
khnn Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2013 olabilirde olmayabilirde kANITLAmak gerekir bide gerçekleşmeme oranıda bulunmazmı ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cynel Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2013 olabilirde olmayabilirde kANITLAmak gerekir bide gerçekleşmeme oranıda bulunmazmı ? Dediğim gibi ben bu konuyu buraya yazarak bir şey kazanmadım ki kanıtlama ihtiyacı duyayım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TheJagLess Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2013 Sordugum soru cok sacma kusura bakma ama imaje ederken gözümüz kapalımı edicez açıkkenmi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TheJagLess Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2013 Bu akşam uyuyacekken denedim normalde sinek ısırır 2-3 yerimi ama bu gün ısırmamışlar sence tesadüfmü?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Santaz Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2013 Peh arkadas ne cok bilen varmis ya. Sacmasapan yerde "ben mecbur kalmadikca ilac kullanmam yok efendim sunu kullanmam sagliga zararli " yok bilmem ne. Ama zehiri direkt vucudunuza veya bulundugunuz ortama sikmayi biliyorsunuz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cynel Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2013 Bu akşam uyuyacekken denedim normalde sinek ısırır 2-3 yerimi ama bu gün ısırmamışlar sence tesadüfmü?? Onu sen bilebilirsin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DonukSerap Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2013 İçlerinden bir tanesini hepsinin gözü önünde vahşice katledin, bakın o zaman geliyorlar mı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Balcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2013 Böyle bir şey mümkün, nerede gördüğümü tam olarak hatırlamıyorum ama vücut enerjisini üst seviyede kullanabilen birisi sinekleri kendisinden uzak tutabiliyordu hatta enerjisi o kadar kuvvetliydi ki yakınında bulunanlara bile sinekler yaklaşmıyordu. Kendim denemicem çünkü sinekler normalde de ısırmaz beni çok nadir ısırırlar ama sineklerle çok fazla problem yaşayanlar için denemeye değer duruyor kaybedicek birşeyiniz yok nasıl olsa.. Teşekkürler konu için Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lyusifer Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2013 bencede denemekde fayda var.tabi doğada olurken ilaç falan da olmuyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.