Jasgues Oluşturma zamanı: Mayıs 29, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 29, 2013 Yaptığım balmumlarından birini paylaşmak istedim. Yorumlara tamamen açığım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
grim Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2013 Gayet güzel olmuş Nasıl yapıldığını söyler misin ben de çok yapmak istiyorum fakat nette doğru bilgiye rastlamadım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aisha Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2013 1 yıla yakın Balmumu Heykel Müzesi'ne emeğimi akıtmış biri olarak geçmişimi canlandırdın gözümde. Açıkçası sevimli duruyor. Biz mum değil heykel yapımını sağlıyorduk o da ayrı dert.. Parafinle kalıp çalışmanı da tavsiye ederim. Eğlenceli oluyor, bebek ayağı dahi deneyebilirsin. Balmumu maliyetli bir sanat en azından ben bu gözle bakıyorum. Yine de devam ettiğin yolda başarılar dilerim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
spatha11 Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2013 o değilde ben eiffel kulesini merak ettim onuda çeker misin Balmumu eserin gayet güzel olmuş kruvas'a benzemesi iştahımı aştı doğrusu =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jasgues Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2013 o değilde ben eiffel kulesini merak ettim onuda çeker misin Balmumu eserin gayet güzel olmuş kruvas'a benzemesi iştahımı aştı doğrusu =) Yorum yapan herkese teşekkür ederim. spatha11 2 resim çektim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
spatha11 Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2013 Yorum yapan herkese teşekkür ederim. spatha11 2 resim çektim [ATTACH]10873[/ATTACH] gerçekten müthiş ) 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.