Amoress Oluşturma zamanı: Temmuz 12, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 12, 2007 Reklamda sevgili iki kertenkelenin birbirine sarıldıktan sonra birisinin çatıda oluşan çatlaktan aşağıda düşmesi anlatılıyor. Sevgilisinin düştüğünü gören diğer kertenekele de arkasından atlayıp intihar ediyor. Bu hazin duruma şahit olan kiracı da evi yaparken Shera adlı kaplamayı kullanmayan müteahhitin boğazına sarılıyor. Video,yu Izlemek icin TIKLAYIN Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2007 yazık ya üzüldüm teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Amoress Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2007 acayip moralim bozuldu ya, cok etkilendim:cray::cray: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2007 uleeen batsın bu dünya evin tavanına kaplama yaptırıcam kertenkeleler ölmesin.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ainariel Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2007 canım ya kıyamam huf çok duygulandım ben olsam bende atlardım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2007 bizim için atlayacak kimse yokki amoress Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sudem Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2007 güzel reklamm olmuşş... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
magienoir Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2007 ay yazııık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fcuk the life Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2007 çok güzel izlemiştim daha önce saol paylaşım için.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mystick Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2007 çook gzl paylaşım için saol ama yazık ya hayvanlara Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugcemgul Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2007 benim sevgilim olsa hemen elini bırakırdım arkadanda atlamazdım hani:D eline sağlık:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kinyas Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2007 Ne atlıcam ya dikkatli olsaydı banane: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Amoress Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2007 nasil öyle düsünürsün Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
True Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2007 uleeen batsın bu dünya evin tavanına kaplama yaptırıcam kertenkeleler ölmesin.... . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2007 hah....ne üzücü ne güldürücü Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Amoress Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2007 buyir?... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
deniz77 Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2007 çok yazık ama yaaa cörk cörk yapıştılar üzülmiim die aklıma şu iğrenç espri geldi kertenkele kertilenkele kertikkele Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.