mavimor Oluşturma zamanı: Haziran 5, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 5, 2013 [video=youtube;MxR-_KX-Q-0]https://www.youtube.com/watch?v=MxR-_KX-Q-0 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorAasigi Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2013 Sigaraya 14 yaşındayken başladım ve 23 yaşına kadar içtim buna rağmen çok sağlıklı, hızlı ve güçlü birisiydim okulun en hızlı koşanlarından birisi bendim yetmedi 2 yıl kadar steroid ilaçları kullandım ve hala yaşıyorum arkadaş videodaki kadına bakın hele 1 sigara içti babaanneme dönüştü çok abartıyorsunuz bence durumu.....Sigaranın benim hayatımda etkileri sadece sinirlerimi yatıştırdı ve şiir yazarken beni rahatlattı buradaki amacım herkes sigara içsin demek değil ama böyle videoları görüyorum arkadaş bune yaw?Şakamısınız arkadaşım ben inanmıyorum o kadar fazla zararlı olduğuna..... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorAasigi Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2013 videoyu görende sigara içenler yaşlanıyor içmeyen ölümsüz zannedecek Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2013 9 gündür sigara içmiyordum ablanın sayesinde yine başlayacağım. Canımı çektirdi kadın tutmayın beni bakkala gidiyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sphynxinator Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2013 Ağzı leş gibi kokuttuğunu yazmayı unutmuşlar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Moonrise Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2013 yapcak bişey yok içmeyende yaşlanıyor hızlı olanı tercih ederim. kazık mı çakacağım sanki dünyaya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.