Jump to content

çocukken her gece gördüğüm yaratıklar

pruflas

Önerilen Mesajlar

henüz 3-4 en fazla 5 yaşlarındayken her gece ama her gece evdekiler uyuduktan sonra karşıma garip 2 tane yaratık sırayla gelir ve beni korkuturlardı.gördüklerim rüya değildi adım gibi eminim aileme bahsettiğim zaman kimse umursamazdı rüya olmadğını kimseyi ikna edemezdim. her gece 2 tane yaratık sırayla tam karşımda belirirdi ve korkunç sesler çıkarırlardı bunlar sizce ne olabilir

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

uc yasinda gormus olamazsin. hatiralar en erken 4 yasinda belirmeye baslar. gorduklerin de paranormal olarak yoracaksan, henuz masumken sana bildirilmek istenen bir mesajin habercileri olabilir, degilse ve artik gormuyorsan bence karistirma fazla.

3 yaşında belirir 4 değil ama zaten isterse 6 yaşında olsun karakterler kötü çizgifilm karakterleri. Çok belli.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

hayal gücü olarak yorumlayabiliriz... Hatıralar unutulduğu zaman beyin yerlerine değiştirilmiş hallerini yerleştirir, bu yüzden rüya güncesi tutar rüyaları not ederiz çünkü iki ay- beş ay sonra rüyadaki detaylar "değişmeye" başlar. haliyle küçükken hatırladığımızı sandığımız şeyler daha farklı boyutta olabilir. Örneğin izlenilen bir korku filminden etkilenip onun üzerine kurduğun hayalleri, gerçek bir varlıkmışcasına hatırlıyor olabilirsin. Her koşulda hayal gücünün eseri olduğunu net bir şekilde söyleyebiliriz... En azından herhangi bilinen "korkunç palyaço" formunda bedensiz varlık türü yok.. =))

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

uc yasinda gormus olamazsin. hatiralar en erken 4 yasinda belirmeye baslar. gorduklerin de paranormal olarak yoracaksan, henuz masumken sana bildirilmek istenen bir mesajin habercileri olabilir, degilse ve artik gormuyorsan bence karistirma fazla.

2 yaşında yaşadığım bir olayı bile anımsıyorum. hatıralar en erken 4 yaşında belirmeye falan başlamaz. zihinsel gelişimle birlikte hatıralar oluşur. anne karnını bile hatırlayabilirdik, eğer bizim için önemli olsaydı.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

bende 7 yaşındayken karanlıkta bazı adamlar görürdüm insan gibiydiler biraz garip işte parti felan yapıyorlardı(Yemin ediyorum görüyordum)Hatta biri kız arkadaşıyla gelip benimle alay etmişti....Arkadaşım bunların hepsi halisilasyon bak şimdi hiç bir şeyciğim yok benim hala çok gerçekciler ama geçmişi unutmak lazım tek başına yapamıyorsan profesyonelce destek almalısın...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...