pruflas Oluşturma zamanı: Haziran 10, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 10, 2013 henüz 3-4 en fazla 5 yaşlarındayken her gece ama her gece evdekiler uyuduktan sonra karşıma garip 2 tane yaratık sırayla gelir ve beni korkuturlardı.gördüklerim rüya değildi adım gibi eminim aileme bahsettiğim zaman kimse umursamazdı rüya olmadğını kimseyi ikna edemezdim. her gece 2 tane yaratık sırayla tam karşımda belirirdi ve korkunç sesler çıkarırlardı bunlar sizce ne olabilir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dark Countess Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2013 Şeklini şemalini tam hatırlıyor musun? Artık olmuyorsa da kurcalama bence. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pruflas Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2013 evet hatırlıyorum birisi şişmandı suratı turuncuydu ve şapkası vardı o kadar şişmandı ki gözleri görünmüyordu ve elbisesinin düğmeleri tutmuyordu burnu kocamandı ötekisi ise karanlık gibiydi onu pek hatırlamıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dark Countess Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2013 Bence bu bir rüya. Rüyada bazı hisleri (dokunma vs.) hissedebilirsin, yaşayabilirsin. Aynı rüyayı çok kez de görebilirsin. Bana kalırsa sadece kâbus. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pruflas Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2013 Bence bu bir rüya. Rüyada bazı hisleri (dokunma vs.) hissedebilirsin, yaşayabilirsin. Aynı rüyayı çok kez de görebilirsin. Bana kalırsa sadece kâbus. öyle olmadığına o kadar eminim ki... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cynel Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2013 öyle olmadığına o kadar eminim ki... 5 yaşında olan bir olaydan emin olamazsın ki anlattığın karakterler tam çizgifilmlerdeki kötü karakterlerden. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
addicted Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2013 Hayal gücün fazla gelişmiş olabilir mi? Bunu direkt olarak paranormal olaylara yormak pek mantıklı değil bence. Her çocuk böyle şeyler gördüğünü iddia edebilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
princessofrain Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2013 uc yasinda gormus olamazsin. hatiralar en erken 4 yasinda belirmeye baslar. gorduklerin de paranormal olarak yoracaksan, henuz masumken sana bildirilmek istenen bir mesajin habercileri olabilir, degilse ve artik gormuyorsan bence karistirma fazla. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cynel Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2013 uc yasinda gormus olamazsin. hatiralar en erken 4 yasinda belirmeye baslar. gorduklerin de paranormal olarak yoracaksan, henuz masumken sana bildirilmek istenen bir mesajin habercileri olabilir, degilse ve artik gormuyorsan bence karistirma fazla. 3 yaşında belirir 4 değil ama zaten isterse 6 yaşında olsun karakterler kötü çizgifilm karakterleri. Çok belli. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2013 hayal gücü olarak yorumlayabiliriz... Hatıralar unutulduğu zaman beyin yerlerine değiştirilmiş hallerini yerleştirir, bu yüzden rüya güncesi tutar rüyaları not ederiz çünkü iki ay- beş ay sonra rüyadaki detaylar "değişmeye" başlar. haliyle küçükken hatırladığımızı sandığımız şeyler daha farklı boyutta olabilir. Örneğin izlenilen bir korku filminden etkilenip onun üzerine kurduğun hayalleri, gerçek bir varlıkmışcasına hatırlıyor olabilirsin. Her koşulda hayal gücünün eseri olduğunu net bir şekilde söyleyebiliriz... En azından herhangi bilinen "korkunç palyaço" formunda bedensiz varlık türü yok.. =)) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pruflas Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2013 şuan 20 yaşındayım ve bu olayları yaşarken ve yaşadıktan sonra rüya olmadığına eminim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cynel Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2013 şuan 20 yaşındayım ve bu olayları yaşarken ve yaşadıktan sonra rüya olmadığına eminim... 20 yaşında olup çocukken gördüğün hayallere inanıyorsan şizofrensin o zaman. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yekdusecar Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2013 uc yasinda gormus olamazsin. hatiralar en erken 4 yasinda belirmeye baslar. gorduklerin de paranormal olarak yoracaksan, henuz masumken sana bildirilmek istenen bir mesajin habercileri olabilir, degilse ve artik gormuyorsan bence karistirma fazla. 2 yaşında yaşadığım bir olayı bile anımsıyorum. hatıralar en erken 4 yaşında belirmeye falan başlamaz. zihinsel gelişimle birlikte hatıralar oluşur. anne karnını bile hatırlayabilirdik, eğer bizim için önemli olsaydı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pruflas Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2013 20 yaşında olup çocukken gördüğün hayallere inanıyorsan şizofrensin o zaman. neyse..................................................... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorAasigi Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2013 bende 7 yaşındayken karanlıkta bazı adamlar görürdüm insan gibiydiler biraz garip işte parti felan yapıyorlardı(Yemin ediyorum görüyordum)Hatta biri kız arkadaşıyla gelip benimle alay etmişti....Arkadaşım bunların hepsi halisilasyon bak şimdi hiç bir şeyciğim yok benim hala çok gerçekciler ama geçmişi unutmak lazım tek başına yapamıyorsan profesyonelce destek almalısın... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ajan Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2013 Bilinçaltına işlemiş olabilir izlediğin şeyler ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ShapelessBeauty Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2013 Genelde çok küçük yaşlarda görünür ve musallat olacaklarını seçerler. Çoğu kişi bunların hayal, rüya olduğunu zanneder ya da hatırlamaz bile. Eğer hala rahatsız edildiğini düşünmüyorsan geçmişi boşver. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.