Şaman Oluşturma zamanı: Temmuz 13, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 13, 2007 Cadıları anlatan resimler filmler vs hangisine bakarsanız bakın muhakkak bir süpürge görürsünüz.Sanmayın sakın bunlar cadılığın dışında boş zamanlarında sokak süpürüyor süpürgelerle süpürdükleri doğru ama bakalım ne süpürüyorlar;) Cadılıkta olsun diğer öğretilerde olsun her ayinden ve büyüden önce ortamda bir arındırma yapılır.Cadılar bu arındırmayı süpürge ile yaparlar yani resmen negatif elektriği süpürürler:) Süpürge her cadıda olması gereken ama nedense ihmal edilen bir araştır.Sunaktaki yeri doğudur ve elementi havadır.Sunakta durduğu sürece ordaki sizin çalışmalarınıza engel oluşturacak enerjileri uzaklaştırır.Süpürgenin malzemesine gelince diğerlerinde de olduğu gibi tamamen doğal olmalıdır.Kendinizde yapabilirsiniz.Hadi bakalım malzeme toplamaya Yerden çenenize kadar uzun olan bir dal parçası bulun.Üzerindeki pürüzleri bir bıçak yardımıyla alın.Daha sonra süpürgeye uç yapmak için ince,sertçe,yeterli uzunlukta dallar toplayın.Süpürgenin bir ucuna bunları daire şeklinde dizin yani süpürgeyi sarsın.Sonra kalınca bir ip alın ve ona olacak bir iğne(ben çuvaldız kullanıyorum:D).Süpürgeyi bununla dikin dalların içinden geçirmeyeceksiniz iğneyi dalları birbirine rahat sarabilmek için kullanacaksınız.Sıkıca bağlayın ve süpürgeniz hazır.Şimdi bunu enerji ile doldurup majikal bir araç haline getireeğiz. Şu tütsüyü hazırlayın Tesbih çalışı devedikeni gül yaprağı defne yaprağı Bu bitkileri eşit olarak karıştırıp yakın ve süpürgeyi bununla tütsüleyin ve şu sözleri söyleyin Arındırıp temizleyen havanın gücünü çağırıyorum Doğunun gücünü çağırıyorum Arzın dört bir yanından gelsin temizleyen rüzgar Temizlesin bu süpürgeyi ve temizleyen yapsın onu İrademle kutsuyorum Sonra süpürgeyi kendinize yaklaştırın ikinizide beyaz bir ışık sarsın ve tek beden haline getirsin onunla bütünleşin. İşte süpürge hazır bunu kullanmaya geldiş sıra Sunağınıza yaklaşın süpürgeyi elinize alıp şöyle deyin Arındırıp temizleyen istenmeyeni götüren isteneni getiren rüzgar seni çağırıyorum. Süpürgeyi birkaç defa havada sallayın ama sap kısmını değil püskül kısmını.Ben burada 7 defa sallamayı tercih ediyorum.Bu işlemi yaparken etrafta beyaz ışıktan bir rüzgar estiğini sizin çalışmanızı kötü yönde etkileyecek bütün etkileri alıp götürdüğünü ve size yararlı olacak etkileri ortama topraldığını düşünün.Sonra süpürgeyi yerine bırakın ve ritüelinizi yapın. Süpürge her dolunayda arındırılmalıdır bunun için aynı tütsüyü kullanın bu defa sözleri şöyle söyleyin Arındırıp temizleyen havanın gücünü çağırıyorum Doğunun gücünü çağırıyorum Arzın dört bir yanından gelsin temizleyen rüzgar Temizle ve arındır bu süpürgeyi İrademle kutsuyorum Evet sormak istediğiniz bir soru varsa sorabilirsiniz benim diyeceklerim bu kadar. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
karaleke Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2007 saol paylasım için devamını beklerız... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
psikopatelma Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2007 cadı olasım geldi hehe Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şaman Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2007 teşekkür ederim umarım merak edenlere cevap olabilmiştir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MerLin Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2008 de bu süpürge ne işe yarıodki?? :S Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Claudia Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2008 Şamanın yazmış olduğu yazıyı okursan anlarsın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jasgues Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2008 aynen şaman açıklamış yine de bende açıklıyım.Süpürge daireyi negatif enerjilerden arındırmaya yarıyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Arinra Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2008 benimde var bi süpürgemmmmm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cico Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2008 peki bunlar uçabiliomu XD Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.