Cynel Oluşturma zamanı: Haziran 10, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 10, 2013 Merhaba. Son 3-4 haftadır garip olaylar oluyor. Şöyle anlatıyım benim ışıkları açık bırakma gibi bir özelliğim yok psikolojik olarak alışmışım. Nereden çıkarsam çıkayım içeride kimse yoksa bazen varsa bile ışığı kapatırım. yaklaşık 3 hafta önce ışıkların açık olmasıyla başladı. diyelim ki banyoya gireceğim. Banyonun ışığı açık. Evde kimse de yok. Işığı kesinlikle ben açmadım. Her banyoya girişimde bu olmaya başladı. Daha sonra fermuarda aynı şey oldu. Cepleri fermuarlı eşofman altlarım var. Ceplerime genelde para koyarım. O yüzden paralar düşmesin diye cebim hep kapalıdır. Ama son 3 haftadır ne zaman para almak için elimi cebime götürsem fermuar açık oluyor. Eminin fermuarı hep kapatırım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
misamane Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2013 Bana da bazen oluyor.Aslında yaptığım şeyi yapmamışım gibi.Peki bişey sorcam diyelim ışık kendi kendine açıldığında size başka biri açmış gibi mi geliyor yani sanki orda biri daha önce varmış gibi.Biraz saçma oldu ama. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cynel Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2013 Bana da bazen oluyor.Aslında yaptığım şeyi yapmamışım gibi.Peki bişey sorcam diyelim ışık kendi kendine açıldığında size başka biri açmış gibi mi geliyor yani sanki orda biri daha önce varmış gibi.Biraz saçma oldu ama. Yani ama her seferinde evde yalnızken oluyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mikaels Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2013 Bazı haftalar çok dalgın olduğum oluyor ve bende ışıkları kapadığımı sanıyorum içeri geçiyorum oturuyorum ve salona baktığımda ışıkların hepsinin açık olduğunu görüyorum genelde uzun süre ritürel yapınca oluyor beynimi toparlamam zor oluyor sebebi bundan kaynaklana bilir, eğer değilse kendini en iyi sen tanırsın o günler haftalar içinde sende değişen şeyin ne olduğunu bulursan sorun kalmaz bence Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cynel Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2013 Bazı haftalar çok dalgın olduğum oluyor ve bende ışıkları kapadığımı sanıyorum içeri geçiyorum oturuyorum ve salona baktığımda ışıkların hepsinin açık olduğunu görüyorum genelde uzun süre ritürel yapınca oluyor beynimi toparlamam zor oluyor sebebi bundan kaynaklana bilir, eğer değilse kendini en iyi sen tanırsın o günler haftalar içinde sende değişen şeyin ne olduğunu bulursan sorun kalmaz bence Sanırım öyle ama geceleri olan olaylardan sonra kafam kalmadı. Ondan da olabilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yekdusecar Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2013 Zaman zaman olabiliyor böyle şeyler. Ben de bi şeyi yaptığıma çok emin olduğum halde yapmamış oluyorum. Ya da hatırlamıyorum yaptığımı. İnsanız, kafamız başka yerde oluyor malum. Bi şekilde açık unutmuşsundur falan. takılma böyle şeylere Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dark Countess Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2013 Zaman zaman olabiliyor böyle şeyler. Ben de bi şeyi yaptığıma çok emin olduğum halde yapmamış oluyorum. Ya da hatırlamıyorum yaptığımı. İnsanız, kafamız başka yerde oluyor malum. Bi şekilde açık unutmuşsundur falan. Takılma böyle şeylere Katılıyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ajan Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2013 Yaşadığın olaylar ve çevre dalgın yapıyor olabilir seni ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Su Eda Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2013 Bende de aynı şey oluyor son 1 aydır evde hep tek kaldığm için ne zaman banyoya girecek olsam banyonun ışığı açık oluyor ve yani bizim evde 2 banyo var hangisine gireceksem o banyonun ışığı açık oluyor ama böyle şeylere pek takılmamak lazım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.