Darquesse Oluşturma zamanı: Haziran 10, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 10, 2013 başlıktan belli hayatta imkansız olsa da olmak istediğiniz şeyler nelerdir? ben dünyayı kurtaran süper kahraman:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
spiritualist Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2013 güzel,enerjik ve mutlu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PLaZMa Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2013 Mutlu..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AbraKadabra Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2013 Melek olmak isterdim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bayanparanoya Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2013 Christopher Nolan kadar yetenekli olmak isterdim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ilithyia Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2014 Deniz kızı........ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
amonhera Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2014 Martı....... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalanormal888 Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2014 Kimseyi ,hiç kimseyi kırmamış ve herkes tarafından sevilen birisi olmak. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MZ1vdnW0mtQ Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2014 mutlu . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidar Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2014 Kesinlikle sanatçı ,güçlü,ve hayırsever biri Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
masal perisi Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2015 milyoner ...yada mafya babası yada kiralık katil:ermm: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalanormal888 Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2015 Psikolog onu olayım da daha ne isterim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
why Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2015 Nobel barış ödüllü insan hakları savunucusu Oscar ödüllü yönetmen ve senarist Ünlü bir rock grubunun parçası Newyork Times Bestseller yazarı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2015 Hata yapmayan, paraya tapmayan tüm Dünya adaletinden sorumlu bir hakim olmak isterdim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bjk Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2015 ben olmak istiyorum ama olmuyor şartlar... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidar Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2015 Herşey ve Hiçbirşey. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ufikk Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2015 Dünyaca ünlü bir müzisyen şarkıcı olmak isterdim en büyük hayalim bu oldu hayatım boyunca ama ne yazık ki türkiyede yaşadığım sürece çok çok imkansız bir hayal. ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Witch Of Rain Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2015 Hepiniz mi çok mutlusunuz? Ben artık sadece mutlu olmak istiyorum, yaşamak istiyorum, başka hiçbir şeyin önemi yok. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
birikinti Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2015 müzik ya da mizah olmak istemiştim ve matematik ve bir de ses ve dalga olmak belki sonra neşe olmak ,belki sonra merak olmak, tüm bunların kendisi olmak ve bunun farkında olmak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sare Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2017 Beyin cerrahi olmak hayalimdir .. Ve neden sorusuna hep ; Beyin minciklamak istiyorum dedim diyorum dicem .) Sanirim bu kafadan dolayi olamadim Ben degil onlar beni kaybetti Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
adEda Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2017 Su........ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.