pruflas Oluşturma zamanı: Haziran 12, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 12, 2013 bir siteden aldığım tarife göre elma şarabı yaptım ancak şekeri fazla koymuşum sanırım ağır alkol tadı var sizce nasıl ve neyle seyreltebilirim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir869 Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2013 Berbat şarapları gazozla içerdik giderdi mis gibi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
malibu Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2013 Katılıyorum gazoz iyidir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Antares35 Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2013 Arkadaşım söylediğine göre şarap acıysa bi sürahiyeye döküp içine limon atıyormuş acısını götürürmüş.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
palyacho Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2013 Aa iyiymiş bir deneyeyim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pruflas Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2013 gazozla çok güzel gitti öneririm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.