Jump to content

Hobbit: Smaug'un Viranesi

nazirella

Önerilen Mesajlar

http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMjAxMjMzMzAxOV5BMl5BanBnXkFtZTcwNTU3NzU2OQ@@._V1_SX214_.jpg

Vizyon Tarihi:13 Aralık 2013

Yapımı:2013 - ABD , YeniZelanda

Tür:Fantastik , Macera

Yönetmen:Peter Jackson

Oyuncular:Martin Freeman , Richard Armitage , Ian McKellen , Cate Blanchett , Evangeline Lilly

Senaryo:Fran Walsh , Philippa Boyens

Yapımcı:Peter Jackson , Fran Walsh

Film Özeti

Misty Dağları'ndan başarıyla geçen Thorin ve beraberindekilerin Mirkwood ormanındaki zorlu maceralarına odaklanıyor. Yanlarında Büyücü Gandalf olmadan ormanı geçmek zorunda olan Hobbitler insanların yaşadığı bölgeye ulaştığında Bilbo Baggins'in cücelerle olan anlaşması da son bulacak. Yalnız Dağ'a ulaşmak zorunda olan ekip ulu ejder Smaug'un saklandığı inine giden Gizli kapı'yı bulabilecekler mi? Peki güneye doğru gizli bir görev peşinde olduğunu söyleyen Gandalf nerede?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Spoiler içerebilir dikkat konuya.

Beğendiğim bir film.Gösterime girdiği ilk gün izledim (cumartesi).Yüzüklerin efendisi serisini de hobbit'in 1. filmini de çok çok beğenerek izledim.Orta çağa aşırı ilgim de vardı.Ben apayrı konseptte değerlendirirdim 2 seriyi.2. filmde Sauron vardı çok hoşuma gitti.Sonra bir de farkettim ki Legolas eskiden banel,kıskanç falanmış.Garip davranışları var.Yani yüzüklerin efendisinde daha ilerki zamanları gösterdiklerini varsayarak söylüyorum(bilbonun gençliği var çünkü hobbitte).Smaug'u çok güzel yapmışlar,bayağı bir gerçekçi yani.Filmin aklımda kalan en büyük yeri Tauriel (kızılımsı saçlı hatun :D ). Geneli orta - çağ severlere çok büyük bir film keyfi yaşatıcak eminim.

Ama öyle bilgisayardan izlemekle olmaz bu iş.Sinemaya gidin kalkmadan gösterimden.3D keyfiyle izleyin.O aksiyonları yaşayın.Hem de sinemaya katkı da bulunun.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...