nazirella Oluşturma zamanı: Haziran 12, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 12, 2013 http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMjAxMjMzMzAxOV5BMl5BanBnXkFtZTcwNTU3NzU2OQ@@._V1_SX214_.jpg Vizyon Tarihi:13 Aralık 2013 Yapımı:2013 - ABD , YeniZelanda Tür:Fantastik , Macera Yönetmen:Peter Jackson Oyuncular:Martin Freeman , Richard Armitage , Ian McKellen , Cate Blanchett , Evangeline Lilly Senaryo:Fran Walsh , Philippa Boyens Yapımcı:Peter Jackson , Fran Walsh Film Özeti Misty Dağları'ndan başarıyla geçen Thorin ve beraberindekilerin Mirkwood ormanındaki zorlu maceralarına odaklanıyor. Yanlarında Büyücü Gandalf olmadan ormanı geçmek zorunda olan Hobbitler insanların yaşadığı bölgeye ulaştığında Bilbo Baggins'in cücelerle olan anlaşması da son bulacak. Yalnız Dağ'a ulaşmak zorunda olan ekip ulu ejder Smaug'un saklandığı inine giden Gizli kapı'yı bulabilecekler mi? Peki güneye doğru gizli bir görev peşinde olduğunu söyleyen Gandalf nerede? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AbraKadabra Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2013 GErçekten çok güzel bir film olucak 13 Aralık'ı sabırsızlıkla bekliyorum.2013 yılında sinemaya gidip izleyeceğim 3 filmden birisi.Paylasım için tesekkürler ellerin dert görmesin sayın modum:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KemStruo Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2013 Çok sağlam yapmış adamlar 3 ü bekliyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Thyke00 Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2013 he hobbit desolation of smaug Orta dünyanın içinde kaybolasım geliyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
calliopeia Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2013 Legolas - Gimli atışması devam ediyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soulboat Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2013 Film guzelde devami icin bir sene daha beklemek... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Godwine Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2013 Spoiler içerebilir dikkat konuya. Beğendiğim bir film.Gösterime girdiği ilk gün izledim (cumartesi).Yüzüklerin efendisi serisini de hobbit'in 1. filmini de çok çok beğenerek izledim.Orta çağa aşırı ilgim de vardı.Ben apayrı konseptte değerlendirirdim 2 seriyi.2. filmde Sauron vardı çok hoşuma gitti.Sonra bir de farkettim ki Legolas eskiden banel,kıskanç falanmış.Garip davranışları var.Yani yüzüklerin efendisinde daha ilerki zamanları gösterdiklerini varsayarak söylüyorum(bilbonun gençliği var çünkü hobbitte).Smaug'u çok güzel yapmışlar,bayağı bir gerçekçi yani.Filmin aklımda kalan en büyük yeri Tauriel (kızılımsı saçlı hatun ). Geneli orta - çağ severlere çok büyük bir film keyfi yaşatıcak eminim. Ama öyle bilgisayardan izlemekle olmaz bu iş.Sinemaya gidin kalkmadan gösterimden.3D keyfiyle izleyin.O aksiyonları yaşayın.Hem de sinemaya katkı da bulunun. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Who Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2013 Vizyona girmeden önceki günü Lord ve hobbit eski seri izleme günü yaptım ardından Çıktığı gün ve ertesi günü peş peşe izledim 3. bölümü 7 ay beklemek baya bir zor olacak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lee Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2013 yüzüklerin efendisini şöyle böyle hatırlıyorum yıllar oldu izleyeli :/ ben de ilkini şimdi izleyip yarın da ikincisini sinemada izlemeyi düşünüyorum anlaşılır mı sizce Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.