paranormalfikir Oluşturma zamanı: Haziran 12, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 12, 2013 Yahu şimdi gerçeklik payı nedir bilemem ama 2. görüntüde ki Alien garibim derdini anlatamıyo kedi gibi miyavlıyo sanki http://youtu.be/EysEzxtxrSg Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ZaBuZa Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2013 sormak istediğim şu bu dünya dışı varlıklar teknolojisi yüksek diye buraya gelebiliyolarsa bunlar kameraya bakarkenki yüz ifadesi ney? yok teknoloji düşük kamerayı ilk defa görüyosa buraya dünyaya nasıl gelebildiler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
thenightmare Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2013 bence gerçek değil bunlar,videolardaki görüntülerden belli gerçek olmadığı.ben dünya dışı varlıkların olduğuna kesinlikle katılıyorum ama böyle değillerdir herhalde.2.görüntüdeki apayrı birşey özürlü gibi ne o öyle:Diyice saçmalamışlar yani... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2013 Birçok ufo kazasında hem ölü hem de canlı olarak ele geçirilen Alienler var zabuza Aztek olayı, Roswell olayı, Kalahari, Varginha olayı gibi ... Tarihte böyle bir sürü vaka var. Şimdi tabi inanıp inanmamak kişiye bağlıdır. Ama inanmak daha mantıklı bana göre... Kameraya neden mi öyle bakıyolar? Belki korkudandır Bu videoya takılma büyük ölçüde gerçek değildir... sormak istediğim şu bu dünya dışı varlıklar teknolojisi yüksek diye buraya gelebiliyolarsa bunlar kameraya bakarkenki yüz ifadesi ney? yok teknoloji düşük kamerayı ilk defa görüyosa buraya dünyaya nasıl gelebildiler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aygun13 Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2013 Gerçek değil gibi ya . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ZaBuZa Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2013 inanıyorum da bence dünya dışı varlıklar dediğin gibi buraya gelebilmişlerse teknoloji bakımından çoğu şeyi aşmışlardır yani nasıl oluyor da hep böyle uzaylı enkazı bulunduğunda en fazla 3-5 kişi bulunuyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2013 yani bi düşünsene; milyarlarca ışık yılı uzaklıktan bambaşka bir gezene geliyosun; her ne kadar teknoloj,k açıdan gelişmiş olsalarda ortada bi bilinmezlik var... onlarında içlerinde bi korku, merak eminim vardır... Nasa da uzaya astronot gönderirken 2-4 kişi olarak gönderiyo... Onların amacı işgal olsaydı bunu zaten yaparlardı heralde... inanıyorum da bence dünya dışı varlıklar dediğin gibi buraya gelebilmişlerse teknoloji bakımından çoğu şeyi aşmışlardır yani nasıl oluyor da hep böyle uzaylı enkazı bulunduğunda en fazla 3-5 kişi bulunuyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yekdusecar Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2013 Kedidir kedi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
burrc Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2013 Uzaylıların cinler olduğu görüşü bana daha mantıklı geliyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alperenbozkurt Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2013 sormak istediğim şu bu dünya dışı varlıklar teknolojisi yüksek diye buraya gelebiliyolarsa bunlar kameraya bakarkenki yüz ifadesi ney? yok teknoloji düşük kamerayı ilk defa görüyosa buraya dünyaya nasıl gelebildiler bide bunların dünyaya gelebilecek teknolojisi var ama çıplak geziyorlar hayvanlar bile tüyleriyle kuyruklarıyla kapanıyo Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
thenightmare Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2013 bide bunların dünyaya gelebilecek teknolojisi var ama çıplak geziyorlar hayvanlar bile tüyleriyle kuyruklarıyla kapanıyo çıplak gezdikleri belli değil diye biliyorum ben.yani vücutlarına tam uyum sağlayan bir giysileri varmış,derileri ile neredeyse yapışık olan.uzaylıları görenlerin tarifleri bu şekilde okuduğum kadarıyla... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2013 aynen öyle, vücutlarını komple saran gözleri de dahil; eşya olduğu belli olmayan bir giysi gibi bir şeymiş. Hatta bu eşyanın biyonik canlı bir yapsının olduğu söyleniyo.Nasa astronotları uzaya yollanırken nasıl giyiniyorsa onlarda aynen giyinmek zorunda. Dünyanın tahrip edilmiş atmosferi, kirli çevresi onları olumsuz etkiliyomuş... Hepsi sadece okuduklarımızdan ibaret... çıplak gezdikleri belli değil diye biliyorum ben.yani vücutlarına tam uyum sağlayan bir giysileri varmış,derileri ile neredeyse yapışık olan.uzaylıları görenlerin tarifleri bu şekilde okuduğum kadarıyla... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xian Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2013 2. videoda alien miyavlıyo adam gülüyo çok saçma, varolabilirler ama bu videoya inanmadım görüntüde sanki animasyon gibi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dark Countess Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2013 Resmen bilgisayar yapımı bu çok komik Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
asi1453 Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2013 videonun gerçek olmadığı kesin. Xian'a katılıyorum bu konuda... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
candogdu Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2013 Beyler eger polislikten veya ozel harekattan anlasaydiniz bu uzaylinin ne yapmaya calistiginin farkina varirdiniz. Teknolojini urunu olan kameranin kablolarini izleyip ne yapabilecegini dusunuyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
thenightmare Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2013 Beyler eger polislikten veya ozel harekattan anlasaydiniz bu uzaylinin ne yapmaya calistiginin farkina varirdiniz. Teknolojini urunu olan kameranin kablolarini izleyip ne yapabilecegini dusunuyor. dostum bunun için polislikten yada özel harekattan anlamak gerekmez.videolar gerçek değil ve tamamen sahte,gerçekle alakası yok... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
asi1453 Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2013 eğer uzaylılar gerçekten de miyavlar gibi konuşuyorlarsa beni dünyadan çıkarmayın lütfen gülmekten konuşamayız onlarla Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2013 yok yok eyes to eyes konuşuyo onlar... göz göze eğer uzaylılar gerçekten de miyavlar gibi konuşuyorlarsa beni dünyadan çıkarmayın lütfen gülmekten konuşamayız onlarla Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
asi1453 Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2013 ya ama iyide benim birisi sürekli gözüme baktığında da gülesim geliyor o zaman 2. videodaki mideyi bozdu tuvaleti soruyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
rulesofdevil Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2013 Oldukça Saçma Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Simyager Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2013 sormak istediğim şu bu dünya dışı varlıklar teknolojisi yüksek diye buraya gelebiliyolarsa bunlar kameraya bakarkenki yüz ifadesi ney? yok teknoloji düşük kamerayı ilk defa görüyosa buraya dünyaya nasıl gelebildiler adamlar kamerayla belki hiç uğraşmaışlardır ne biliyon adamların onca teknolojisi var kamera onlar için bişeymi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Simyager Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2013 bu arada yazmayı unuttum bunlar animasyon gerçek değil günümüz teknolojisi ile yapılabilinen birşey Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Like Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2013 Arkadaş bir kere de uzaylı dediğimizde başka bir görüntüyle karşılaşalım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yunixlaw Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2013 Daha Heybetli, daha asil bir yaratık olabilir. Böyle ezik,ezik uzaylımı olur ya !!! sen gel uzaydan ışık hızında uzay gemisiyle ilkel kameralara bak sarhoş gibi.saçmalık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.