Kara Melek Oluşturma zamanı: Aralık 8, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 8, 2006 terstende aynı okunan cümleler Adamla çene çalma da. Aç raporunu koy, okunur o parça. Al Azmi, imzala. Ali, tanışın: Atila. Al kasada sakla. Altan, attan atla. Al yarısını sırayla. Alkazık çak karaya, kayarak kaç kızakla. Ayşen,ıslak kalsın eşya. Al Pakize bezi kapla. Ayla'da mı madalya. Aslan Ali ile Veli ilan alsa Anastas mum satsana. Anastas keten etek satsana. Anastas rulo iyi olur, satsana. Az al yahu bu haylaza At, sahibi gibi hasta. Ara piller eder elli para Arap kara Murat atar umarak para Er işi pilavı vali pişire. Ey kekeme, kek ye En iyi meşe beşe mi yine? Ey Edip, Adana'da pide ye. İlaç iç Ali. İtti mi, kim itti? Kaba Talat'a bak. Kaç lan alçak. Katla enine, al tak. Keçin ileridedir, elini çek. Katır da radarı tak. Koyma Vahit, teyp yetti, havam yok. Kalsın o don ıslak. Ayol abla, keten etek al baloya. Kalas yok, kütük koy salak. Kıza yazık. Kim o komik? Lale, Gül'ü gel al. Mağara daha dar ağam. Pay ederek iki kerede yap. Rıza, Haluk okula hazır. Yok, adını da koy. Zamkı çok, o çıkmaz. O zaman al tak, katlanmaz o. Para hazır ama Rıza harap Firar eder Arif. Zamlı tas neden satılmaz. Uğur motora sar o tomruğu. Nine, şu resim ise Ruşen'in Şeşü dü mü? Dü şeş. Rıza, Haluk okula hazır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Weysel44 Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2006 vay bea ilginç miş saol paylaşım için 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sensizim Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2006 bencede vay be cok harika ya saol paylaşım için Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sqL Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2007 sadece enterasan... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cambaz Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2007 yuh cok fazla varmis be !! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugcemgul Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2007 güzelmiş paylaşım için saol Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
karaleke Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2007 çok ilgınç..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SCARRED Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2007 Palindrome, yani tersten de aynı okunan cümleler: (alıntı tabii, kafayı mı yedim de bununla uğraşacağım?) Adamla çene çalma da. Aç raporunu koy, okunur o parça. Al Azmi, imzala. Ali, tanışın: Atila. Al kasada sakla. Altan, attan atla. Al yarısını sırayla. Al kazık çak karaya, kayarak kaç kızakla. Ayşen, ıslak kalsın eşya. Al Pakize bezi kapla. Ayla'da mı madalya? Aslan Ali ile Veli ilan alsa. Anastas mum satsana. Anastas keten etek satsana. Anastas rulo iyi olur, satsana. Az al yahu bu haylaza. At, sahibi gibi hasta. Ara piller eder elli para. Arap kara Murat atar umarak para. Er işi pilavı vali pişire. Ey kekeme, kek ye. En iyi meşe beşe mi yine? Ey Edip, Adana'da pide ye. ilaç iç Ali. İtti mi, kim itti? Kaba Talat'a bak. Kaç lan alçak. Katla enine, al tak. Keçin ileridedir, elini çek. Katırda radarı tak. Koyma Vahit, teyp yetti, havam yok. Kalsın o don ıslak. Ayol abla, keten etek al baloya. Kalas yok, kütük koy salak. Kıza yazık. Kim o komik? Lale, Gül'ü gel al. Mağara daha dar ağam. Pay ederek iki kerede yap. Rıza, Haluk okula hazır. Yok, adını da koy. Zamkı çok, o çıkmaz. O zaman al tak, katlanmaz o. Para hazır ama Rıza harap. Firar eder Arif. Zamlı tas neden satılmaz. Uğur motora sar o tomruğu. Nine, şu resim ise Ruşen'in Sesu du mu? Du ses. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2007 Akıllara zarar kim uraşıyor bunlarla yaw:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ezim Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2007 bencede ömür törpüsü yani bir nevi...duracam duracam hadi bır ıkı terstende aynı okunan cüleler üretim diyeceğim yok usta ben almayim alanada manı olmayım biton daha muhım durumlar var. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SCARRED Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2007 yok usta ben almayim alanada manı olmayım "Ir alan ada danaları"... He he başardım başardım! Akıllara zarar kim uraşıyor bunlarla yaw Öhöm. Bilmiyorum... Manyak olmalı canım insan... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2007 zevkli konu scarred teşekkürler..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SCARRED Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2007 zevkli konu scarred teşekkürler..... konu: ya, konu sun okay! Keyifliymiş be:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2007 yok la nalan al koy Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SCARRED Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2007 İmzada "sefa" ha? Yok sefa, kaba kafes koy. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ainariel Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2007 (alıntı tabii, kafayı mı yedim de bununla uğraşacağım?) diyorsun scarred ama bence bunların hepsini sen buldun ama kafayı yediğini bize çaktırmamak için normal insan tepkileri veriyorsun....itiraf etmelisin artık..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SCARRED Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2007 (alıntı tabii, kafayı mı yedim de bununla uğraşacağım?) ...mı demişim? o zaman El yedim o mideyle. (SCARRED yok buradaaa... Gitti ooo... Ben varım.) Ahan da bir tane daha: midye yiyeydim. -------------------- Aa katatonik bana puan vermiş... Katatonik mi dedim ben? Katatonik, sus ki not atak. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
karaleke Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2007 vav supersın yav bu nasıl cumleler boyle saol paylasım için... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SCARRED Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2007 vav supersın yav bu nasıl cumleler boyle saol paylasım için... Al karaleke, şekel arakla. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fcuk the life Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2007 Traş niçin şart.. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SCARRED Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2007 Aa imzada "yokuş" var. Ayar o, yokuşu koy oraya. Kısa ama cici. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Amoress Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2007 düzden okurken zor geliyo birde tersi cikti Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
locked_puppet Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2007 ilginç ya kim zmn harcıyor bulmk için.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SCARRED Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2007 için.. yok ipek, e niçin? unun içine kepi koy. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SCARRED Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2007 Revan abla: radar al, bana ver. İn ey keler, elek yeni. Pilaki darsa, as radikal ip. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.