SecretFairy Oluşturma zamanı: Haziran 19, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 19, 2013 Merhaba arkadaşlar Benim büyük bir sorunum var. Hemde bayaa. Özgüven eksikliğide değil. Kendimi sevemiyorum, kendimden nefret ediyorum. Özelliklede burnumdan. Gülünce eğiliyor ve görüntü kirliliği oluşturuyor -.- Bana bu konuda yardım edebilir misiniz? Resim bile çektirmeye korkuyorum. Her seferinde büsbüyük burun çıkıyor karşıma. Ne yapacağımı bilmiyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
thenightmare Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2013 arkadaşım üzme kendini hiç kimse harika değil.kendini sevmezsen,nefret edersen ruhsal olarak senin için iyi olmaz bence.böyle düşünmemen gerek.fiziksel görünüşünle barışık olman lazım ki ruhun ve psikolojin çöküşe uğramasın..kimin ne dediğini boşver(tabi bazıları birşeyler söylüyorsa).sen sensin,başkası değil.mutlu olmaya bak... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2013 Bir tek burnunuz yüzünden mi kendinizi sevmiyorsunuz? Bir burun bir insana ne zarar verebilir ki? Bence burundan kaynaklanmıyor sizin kendinizi sevmemeniz. Burnu düzeltseniz çenenize takacaksınız... Sizin sıkıntınız muhtemelen kendinizi dışarıdaki insanların gözünden görmeye çalışmanızdan kaynaklanıyor. Bunu aşmanız gerekir. Öncelikle kendinizi kendi gözünüzden görmeye başlamalısınız... Bu kadar maneviyat dolu bir sitede yüzeysel şeylerden bahsetmeyi anlamlı bulmuyorum çoğu zaman. Ancak size kısaca şöyle diyeyim; kimse burnu güzel diye bir şey kazanmaz... Ruhu güzel diye kazanır. Bırakın aynada burnunuza bakıp durmayı artık. Gereksiz yere vakit kaybediyorsunuz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
legolas Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2013 ya boş ver bişey olmaz. takma kafana. burnu düzgün olmayan pek çok insan var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
thenightmare Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2013 Bir tek burnunuz yüzünden mi kendinizi sevmiyorsunuz? Bir burun bir insana ne zarar verebilir ki? Bence burundan kaynaklanmıyor sizin kendinizi sevmemeniz. Burnu düzeltseniz çenenize takacaksınız... Sizin sıkıntınız muhtemelen kendinizi dışarıdaki insanların gözünden görmeye çalışmanızdan kaynaklanıyor. Bunu aşmanız gerekir. Öncelikle kendinizi kendi gözünüzden görmeye başlamalısınız... Bu kadar maneviyat dolu bir sitede yüzeysel şeylerden bahsetmeyi anlamlı bulmuyorum çoğu zaman. Ancak size kısaca şöyle diyeyim; kimse burnu güzel diye bir şey kazanmaz... Ruhu güzel diye kazanır. Bırakın aynada burnunuza bakıp durmayı artık. Gereksiz yere vakit kaybediyorsunuz. evet buna katılıyorum:thumbsup: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
NaTa Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2013 benim burnum güzel ne oluyor? zerre bir yararını görmedim. saçma insanların burnun ne kadar güzelmiş diyerek bön bön bön bakmasından başka. ikili ilişkilere gelince inan burnun güzel ya da çirkin diye kimse seni sevmiyor ya da nefret etmiyor. paylaşımlarım, diyalogların insanları etkileyen ya da bezdiren unsurlar oluyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2013 en büyük derdin bu olsun ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2013 en büyük derdin bu olsun ... Öyle deme... Bu gerçekten büyük bir soruna doğru gider bu kadar takılıp kalınca insan... Bir arkadaşım var; önce sorun dişleriydi. Düzeltti, sorun basenlere kaydı. Zayıfladı, - yetmedi ona göre ama - bu sefer saçlarına takıldı... Bu tür takıntılar insanı hayatı boyunca kabuğuna tıkacak, gerçek sorunu görmesini engelleyecek nitelikte sorunlardır. Özü, kişi kendisini beğenmiyor - sevmiyordur. Çünkü en yakınındaki kendisini yabancı biri gibi -başkalarının gözünden görerek- yargılıyordur. Benim örneğimdeki arkadaş 30 yaşını geçti erkek arkadaşı olmamasından hayıflanıp duruyor... Asıl sorunu atlıyor... Asıl sorun kendisini sevmemesidir. Bu nedenle yalnızdır. Kendisini sevdiği zaman yansıtacağı ışığın farkında değildir. Sürekli kendince açıklarını kapatmaya çalışıyor çünkü... Oysa insan olmak açıklarla kusurlarla dolu olmak demektir. Falan filan... Daha da yazarsam insanların photoshop ve barbie bebeklere uzanan imrenmelerinden bahsederek konuyu içinden çıkılamaz bir hale getireceğim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2013 haklısın da ben olaya daha çok küresel olarak bakıyorum insanın kendini çok önemsemesi geneli görmesine engel olur. ) dediğin gibi iş takıntı boyutuna ulaştı mı farklı sonuçlar doğurabilir... Öyle deme... Bu gerçekten büyük bir soruna doğru gider bu kadar takılıp kalınca insan... Bir arkadaşım var; önce sorun dişleriydi. Düzeltti, sorun basenlere kaydı. Zayıfladı, - yetmedi ona göre ama - bu sefer saçlarına takıldı... Bu tür takıntılar insanı hayatı boyunca kabuğuna tıkacak, gerçek sorunu görmesini engelleyecek nitelikte sorunlardır. Özü, kişi kendisini beğenmiyor - sevmiyordur. Çünkü en yakınındaki kendisini yabancı biri gibi -başkalarının gözünden görerek- yargılıyordur. Benim örneğimdeki arkadaş 30 yaşını geçti erkek arkadaşı olmamasından hayıflanıp duruyor... Asıl sorunu atlıyor... Asıl sorun kendisini sevmemesidir. Bu nedenle yalnızdır. Kendisini sevdiği zaman yansıtacağı ışığın farkında değildir. Sürekli kendince açıklarını kapatmaya çalışıyor çünkü... Oysa insan olmak açıklarla kusurlarla dolu olmak demektir. Falan filan... Daha da yazarsam insanların photoshop ve barbie bebeklere uzanan imrenmelerinden bahsederek konuyu içinden çıkılamaz bir hale getireceğim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir869 Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2013 Benim burnum kendi bağımsızlığını kazandı son savaştan sonra . İçindeki kemik başka yöne bakıyor burnum başka yöne. İçindeki kemik eğri diye nefes de almaya yaramıyor o devasa burun. Yine de burnumla dertlendiğimi hatırlamıyorum. Bi beynim error verdi onu da format atsınlar diye komşunun oğluna verdim yarın verir geri 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
byglos Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2013 Beden ,ruhun evi ,zihnin yansımasıdır.İki kolun olduğuna göre her şeyi yaparsın... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cyllwen Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2013 Doğallığı savunan kimselerin böyle sorunları olmadığına eminim. Gerçekten ihtiyacın varsa, kendini kötü hissediyorsan ve güven eksikliğin varsa çözümü biliyorsun. İnsanlar neden mutsuz olmak istesin ki? İradesi olan bir kişi; ikinci baharındaki teyzeler gibi etlerini gerdire gerdire at kuyruğu olarak kafasında toplamaz, ya da zayıf görünmek uğruna kemiklerini parçalattırmaz. Bu keyfi güzellikten başka birşey değildir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ReaLPiLLS Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2013 Biraz pozitif düşün mesela ben zayıfım metobalizmam çok hızlı peki ben napıyorum. Üzülüyormuyum ? Tabiki hayır. :D tıka basa yemek yiyorum istediğim şeyi istediğim zaman yiyorum istediğim abur cuburları yiyorum. Nasıl olsa kilo almıyorum. Şişman arkadaşlarımıda deli ediyorum. Sende olayı löyle düşünebilirsin. Büyük bi burnun varmış hmmm ne güzel işte bol bol burnunu karıştıracak zamanın olacak o burnundaki sümükler çıkınca burnun çok iyi nefes alıyor mesela bu yönden pozitif düşün. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chesterfield Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2013 İnsan kendini beğenmezse çatlar ölür mü öyle bi söz vardı. Allah bilir sen benim burnu ve gülüşümü görsen kesin intihar edersin haline şükret.Yaratılış itibariyle kişisel özelliklerini insanın kendisinin belirlemesi pek mümkün olmuyor.Çok kafana takılıyorsa estetik diye bişey var maddi olarak gücün yetiyorsa yaptır ... Eğer yetmiyorsa kendini fazla kasma bence çünkü bu pis dünyada kimse senin burnun uzunluğu veya eğriliğiyle ilgileneceğini pek zannetmiyorum.Burun eğriliğinden çok daha büyük problemleri olan insalar tanıyorum... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SecretFairy Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2013 Biraz pozitif düşün mesela ben zayıfım metobalizmam çok hızlı peki ben napıyorum. Üzülüyormuyum ? Tabiki hayır. :D tıka basa yemek yiyorum istediğim şeyi istediğim zaman yiyorum istediğim abur cuburları yiyorum. Nasıl olsa kilo almıyorum. Şişman arkadaşlarımıda deli ediyorum. Sende olayı löyle düşünebilirsin. Büyük bi burnun varmış hmmm ne güzel işte bol bol burnunu karıştıracak zamanın olacak o burnundaki sümükler çıkınca burnun çok iyi nefes alıyor mesela bu yönden pozitif düşün. Ahahah Bu çok iyiydi Pozitif düşünen biriyim genelde ama bazen negatifin negatifi olabiliyorum. O durumlarda biri de bu işte Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Element Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2013 Voldemort'ta hiç yok sen varlığına dua et. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kallardo Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2013 Evet arkadaşım kendinle ilgili bir sorunu bizimle paylaştın. Bu bile bir dışa vurumdur bir ilerlemedir hayatın boyunca içinde tutsaydın bunu belki ilerde bazı sosyal problemler yaşayabilirdin. Söylediğine göre burnun görüntü kirliliği oluşturuyormuş. Bak arkadaşım kaç yaşındasın bilmiyorum ama çok yaşlı değilsindir elbet, önünde uzun bir zaman var ve iki seçenek ya kendini kabullenir ve o şekilde yaşarsın ya da kendini kabullenmez, mutsuz bir yaşam sürme yoluna girersin. Çok uzun bir yazı yazmak istemiyorum kendini kabullen diyorum. Son olarak burnum görüntü kirliliği oluşturuyor deme bir insan kendine bunu yakıştırmamalı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.