Element Oluşturma zamanı: Haziran 19, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 19, 2013 (düzenlendi) Nina Dobrev 9 Ocak 1989 Bulgar-Kanadalı oyuncu, müzisyen, ve model şu anda Atlanta, Georgia'da yaşıyor. Degrassi: The Next Generation'da 6. sezondan itibaren bekar genç bir anne olan Mia Jones'u canlandırdı. Halen The Vampire Diaries isimli Tv dizisinde Elena Gilbert rolünü canlandırıyor. Gençliği Dobrev, Sofya,Bulgaristan'da doğdu ve iki yaşında iken ailesiyle Kanada'ya taşındı. İş için Atlanta,Georgia'ya taşınana kadar Toronto,Ontario'da yaşadı. Babası bir bilgisayar uzmanı annesi ise bir sanatçıdır. Alexander isminde mühendislik okuyan bir ağabeyi var. Dobrev, Scarborough,Ontario'da J. B. Tyrrell Sr. Public School ve Wexford Collegiate School for the Arts okullarına devam etti. Nina Dobrev çok genç yaşta dans,jimnastik,müzik,tiyatro,görsel sanatlar ve oyunculuk alanında büyük bir gayret ve yetenek gösterdi. Toronto'da birçok yetenek ajansı tarafından keşfedildiği yer olan Dean Armstrong oyunculuk okuluna devam etti. Kariyer Modellik işleri,reklamlar derken Nina Dobrev kendini oyunculuk seçmelerinin içerisinde buldu. Kısa bir süre sonra Fugitive Pieces, Away from Her, Never Cry Werewolf, ve televizyon dizisi Degrassi: The Next Generation'da rol aldı. Amerikan CTV kanalında yayınlanan The American Mall isminde bir MTV sinemasında yer aldı. Şimdi The CW kanalında yayınlanan The Vampire Diaries isimli televizyon dizisinde Elena Gilbert adında iki vampir kardeş arasında kalmış bir insan rolünü canlandırıyor. Özel hayatı Dobrev, Toronto'da Wexford Collegiate School for the Arts'a mezun olana dek devam etti. Bundan sonra Toronto'da Ryerson University 'de sosyoloji eğitimi almaya başladı ancak 2008'de oyunculuk kariyerini devam ettirme kararı dolayısıyla okulu bırakmıştır. Kimler Nina Dobrev sever görelim! Eylül 9, 2013 masal perisi tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2013 Oyunculuğu iyi mi cidden yoksa poposu için mi oynatıyorlar? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Moonrise Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2013 tvd bunla ünlendi şimdi oyunculuğu iyi ya ben severim bunu tabi benim için bir scarlett johansson yada jessica alba olamaz ama bununda gideri var izleniyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Element Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2013 Şu ana kadar gördüğüm en doğal oyuncu. Ağlatır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BalveKan Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2013 Her halta ağlayan,sulu gözün taaa kendisi. (Sanki ben çok normalmişim gibi...) İyi,güzel,hoş hatun ama şu dizide ki senaristler bi sevdirmiyor ki kızı bana,anca kafası karışık Elena Gilbert. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AqreSifLady Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2013 Oyunculuğu iyi mi cidden yoksa poposu için mi oynatıyorlar? Harikasın Hep ağlıyor bu kız bi sevemedim gitti hele ağladığında gırtlağı sıkılıyormuş gibi çıkardığı ses yok mu benı benden alıyor hayattan soğuyorum ağlatmayın şu kızı rica ediyoRum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.