binbir9senaryo11 Oluşturma zamanı: Haziran 23, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 23, 2013 arkadaşlar şu aralar staj sonrası evde pc basına oturup kalıyorum. hobilerinizi yazsanız da arasından birkaç tane seçip arastırıp edinsem ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2013 Yani aslında evde yapılacak şeyler sınırlıdır; klasik olarak resim çizebilirsin, puzzle, maket yapma, kağıtlardan şekiller, figürler yapabilirsin, okey ya da domino taşlarından kule yapmak da iyi gelebilir. Bi ara ben kavanozda örümcek beslemiştim. Güzel bi ortam hazırla ona o zaten ağ örerek gerisini halleder örümcek Bu karınca ya da sinek de olabilir... Ya da al bi mızıka öğrenmeye bak. Biraz çalışınca ilerleme kaydedersin... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
binbir9senaryo11 Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2013 mızıka iyiymiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sphynxinator Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2013 Programlama da güzeldir hobi olarak. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
spatha11 Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2013 Eğer evden çok çıkmak istemezsen , yeteneğin ve ilgin varsa yemek yapmaya başlayabilirsin . Ayrıca bir enstruman çalabilir bir grup oluştrup onlarla belirli günlerde çalabilirsin . Eğer vaktın bol dışarıda vakit geçirmeyi seviyorsan balık tutmanı önerebilirim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
challenger1997 Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2013 Basketbol öneririm. Hem eve gelir gelmez yatıyosun yorgunluktan efor sarfedersin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.