SCARRED Oluşturma zamanı: Temmuz 14, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 14, 2007 Olmayan kızımdır benim prensesim Bundan böyle Bir türlü olamayan Bir türlü gelemeyen O gürültücü bebek Alıştıran Sevdiren Suskun ergen Kuğum benim Prensesim Olmayan eşimdir ikizim Bundan böyle Bir türlü olamayan Bir türlü gelemeyen O ince nazlı kadın Büyüten beni Gülümseyen Tek sevdiğim Karım benim Kara kızım Olmayan gelecek benim Bundan böyle Bir türlü olamayan Bir türlü gelemeyen Hani şu kahkahalı Hani şu sevişmeli Hani şu kalabalık Hani şu ışıl ışıl Camdan Kırılgan Cennetim 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pagan Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2008 tersine ne de anlamlı oluyormuş tersine Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2008 Olmayan gelecek benim Bundan böyle Bir türlü olamayan Bir türlü gelemeyen güzel olmuş.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tinn Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2008 çok güzel çok Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tinn Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2008 bu şiiri geldiğine inandığınız kişiye okutmanız lazım tabi geldiyse...kalbinize göre gelmesini ve olduğu zaman yaşayacağınız mutluluğun sonsuza kadar sürmesini dilerim...elinize kalbinize ruhunuza sağlık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2008 sana ait bir şiiri görmek güzel oldu scarred.yüreğine sağlık cidden beğendim:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dogon Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2008 Güzel şiir tebrik ederim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2008 Güzelmiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.