BloodSucker Oluşturma zamanı: Haziran 28, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 28, 2013 Şarkının küçük bi bölümü aşağıdaki linkte.Linki açtığınızda bu ne demeyin videoda 7. bölüm yani videonun 2:24- 2:43 arasına bakın.Sözlerini çıkarmaya çalıştım ama ses biraz kalitesiz gibi dediğini anlayamıyorum.İngilizcesi iyi olan bakabilir mi?En azından sözlerinden bişey çıkartılabilir. :/ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
shrinn Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2013 crank that -soulja boy 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BloodSucker Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2013 Çok teşekkür ederim bizim bu şarkıda kareografimiz vardı,bugün bu videoyu izleyince de merak etmiştim,gerçekten teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
shrinn Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2013 önemli değil Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.