AurorA Oluşturma zamanı: Haziran 29, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 29, 2013 And I'd give up forever to touch you 'Cause I know that you feel me somehow You're the closest to heaven that I'll ever be And I don't want to go home right now And all I can taste is this moment And all I can breathe is your life And sooner or later it's over I just don't wanna miss you tonight And I don't want the world to see me 'Cause I don't think that they'd understand When everything's meant to be broken I just want you to know who I am And you can't fight the tears that ain't coming Or the moment of truth in your lies When everything feels like the movies Yeah you bleed just to know you're alive And I don't want the world to see me 'Cause I don't think that they'd understand When everything's meant to be broken I just want you to know who I am And I don't want the world to see me 'Cause I don't think that they'd understand When everything's meant to be broken I just want you to know who I am And I don't want the world to see me 'Cause I don't think that they'd understand When everything's meant to be broken I just want you to know who I am I just want you to know who I am I just want you to know who I am I just want you to know who I am -------------- Sadece sana dokunabilmek için vazgeçerdim sonsuza kadar diğer her şeyden Beni bir şekilde hissedebildiğini biliyorum çünkü Benim ömrüm boyunca olabileceğimden daha yakınsın cennete Ve şimdi eve gitmek istemiyorum Ve tadına varabileceğim tek andır şu an Ve tüm nefesimdir senin yaşamın Çünkü eninde sonunda sona erecek Sadece seni özlemek istemiyorum bu gece Ve dünyanın beni görmesini istemiyorum Çünkü anlayabildiklerini sanmıyorum Her şey yok olmak için yaratıldığından Sadece benim kim olduğumu bilmeni istiyorum Ve akmayan gözyaşların için savaşamassın Veya yalanlarındaki gerçeklik anı için Her şeyin filmlerdeki gibi hissedildiği an Ve sadece hayatta olup olmadığını anlayabilmek için kanını akıttın Ve ben dünyanın beni görmesini istemiyorum Çünkü anlayabildiklerini sanmıyorum Her şey yok olmak için yaratıldığından Sadece benim kim olduğumu bilmeni istiyorum Ve ben dünyanın beni görmesini istemiyorum Çünkü anlayabildiklerini sanmıyorum Her şey yok olmak için yaratıldığından Sadece benim kim olduğumu bilmeni istiyorum Ve ben dünyanın beni görmesini istemiyorum Çünkü anlayabildiklerini sanmıyorum Her şey yok olmak için yaratıldığından Sadece benim kim olduğumu bilmeni istiyorum Sadece benim kim olduğumu bilmeni istiyorum Sadece benim kim olduğumu bilmeni istiyorum... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
NaTa Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2013 bu şarkı melekler şehrine çok yakışmıştı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.