paranormalfikir Oluşturma zamanı: Temmuz 2, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 2, 2013 Bir zamanlar 51. Bölge/s4 te çalışan Fizikçi Bob Lazar belgeseli ... Her video ortalama 13 dakikadan oluşuyo. (Türkçe Altyazılı) Seyretmeye değer ... 1- http://youtu.be/jr4HAcOigXA 2- http://youtu.be/6i_qUwCdu_k 3- http://youtu.be/A18nBsSyVTA 4- http://youtu.be/x0WxfzmXICI Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
thenightmare Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2013 çok güzel bir paylaşım ellerine sağlık:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2013 anlatılanlar gerçekten müthiş ama çok güzel bir paylaşım ellerine sağlık:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Santaz Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2013 115 elementten bir örnek almayı başardın. Ne kadar alabildin? -Yorum yok. Gizlilik içinde gizlilik. Teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2013 aldığını kabül edip ama miktarını açıklamaması gerçekten ilginç... Bob Lazar'ın bugüne kadar yaşaması ya da yaşatılması bile şaşırtıcı 115 elementten bir örnek almayı başardın. Ne kadar alabildin? -Yorum yok. Gizlilik içinde gizlilik. Teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Santaz Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2013 Belki de sadece bir piyon. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2013 zannetmiyorum; birkaç defa ölüm tehditleri almış, saldırıya da uğramış, üniversite kayıt bilgileri silinip diploması elinden alınmış ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ayandra Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2013 zannetmiyorum; birkaç defa ölüm tehditleri almış, saldırıya da uğramış, üniversite kayıt bilgileri silinip diploması elinden alınmış ... Ben vurulup öldü diye biliyordum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2013 ben de öyle haberler okumuştum ama kesin bi bilgi yok ortada... tam emin değilim fakat hidrojenle çalışan araba projesi üzerinde çalışmalar yapıyo diye okumuştum ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
danny Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2013 enteresan ve bır o kadarda ılgınc emegıne saglık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kingson Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2013 Ciddi derecede ilgimi cekti ufo lar hakkinda belgesel kanallarina cikip kendilerini ufo avcilari olarak tanitip 40 dakika bos konusan adamlardan değil.Bir seyler gormus sayitlik etmis bariz belli.Bilimsel konusuyor sonuna kadar izledim cidden ilginc.Bu adam hala yasiyormu acaba ? , yani tahminimce amerika kokunu kurutmustur adamin.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2013 Dediğim gibi adam işten kovulmuş kovulmasına asıl sebep olan şey birkaç arkadaşını alarak onları uçuş denemeleri yapılan alana götürmesiymiş; e haliyle yakalanmış ... ölüm tehditleri aldığını, saldırıya uğradığını kendi de söylüyo zaten... 4 defa yalan testine tabi tutulmuş ilk 2 testten geçmiş son ikisinden geçememiş... Orada da bi iş olduğu aşikar... Sonra birden bu adamın deli olduğunu söyleyenler olmuş, aslında güya sadece bir elektrik teknisyeniymiş. Üniversite kayıtları silinmiş, yalancı şahitler tutulmuş... Bir teknisyenin böyle bir fizik bilgisine sahip olması ne kadar da şaşırtıcı..! Son videoda dediği gibi "...hükümetlerin halkı korumak için var olduklarını sanırdım ama şimdi biliyorum ki sadece kendilerini korumak için çalışıyolar ..." dediğin gibi ben de bu kadar inandırıcı olanı görmedim ... Ciddi derecede ilgimi cekti ufo lar hakkinda belgesel kanallarina cikip kendilerini ufo avcilari olarak tanitip 40 dakika bos konusan adamlardan değil.Bir seyler gormus sayitlik etmis bariz belli.Bilimsel konusuyor sonuna kadar izledim cidden ilginc.Bu adam hala yasiyormu acaba ? , yani tahminimce amerika kokunu kurutmustur adamin.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tzinatzan Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2014 2007'de sovyet ajanına polonyum satmaktan para cezası almış diye yazıyor wikipedia'da.Aslında youtube görüntülerinde beyanat verirken durdurarak izlemek gerek.Gözlerine jest ve mimiklere bakmak gerek doğru mu söylüyor yoksa düzenbaz mı diye.Dedikleri hakkaten doğruysa anladığım kadarıyla ufolar anti yerçekim kuvvetiyle gidiyorlar.115. madde denen ununpentiyum elementi de 1 saniyeden kısa sürede bozunup başka maddelere dönüşüyor.Eğer söylenenler doğruysa ufo ile ilgili bilgilerim biraz daha arttı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2014 En samimi bulduğum insanlardan biri. İşi efsaneye çevirmemiş. Evet, hayır, bilemiyorum gibi net cevaplar veriyor. Şu an ne yapıyor bilmiyorum... Sanırım şu gerçek twitter hesabı; resimlere bakılırsa oldukça yaşlanmış... >>>https://twitter.com/RealBobLazar İngilizcen varsa, şu yazıyı da okuyabilirsin; >>>http://www.paranormalpeopleonline.com/bob-lazar-and-his-ununpentium-the-story-of-element-115/ 2007'de sovyet ajanına polonyum satmaktan para cezası almış diye yazıyor wikipedia'da.Aslında youtube görüntülerinde beyanat verirken durdurarak izlemek gerek.Gözlerine jest ve mimiklere bakmak gerek doğru mu söylüyor yoksa düzenbaz mı diye.Dedikleri hakkaten doğruysa anladığım kadarıyla ufolar anti yerçekim kuvvetiyle gidiyorlar.115. madde denen ununpentiyum elementi de 1 saniyeden kısa sürede bozunup başka maddelere dönüşüyor.Eğer söylenenler doğruysa ufo ile ilgili bilgilerim biraz daha arttı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tzinatzan Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2014 Amerikan derin devleti istese ortadan kaldırabilirmiş.Öldür 51. bölgeye göm.Zaten 50 km yakına yaklaşsan vuruyorlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2014 Bu da Mayıs 2014'te yapılan en son röportaj. İlk belgeselden 25 yıl sonra... http://www.youtube.com/watch?v=CFt3vLMNIcw Bu video da, daha önce üzerinde çalıştığı hidrojenle çalışan araba projesiyle ilgili... http://www.youtube.com/watch?v=ag4iy6yg4R4 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2014 Öldürmek bir çözüm değil. Toplumlar bilinçlenmeye başladı. Nereye kadar öldüreceksin. FBI resmi Roswell Dosyalarını yayınladı. Gönderebilirim istersen. Bu işin pek gizli bir yanı kalmadı... Amerikan derin devleti istese ortadan kaldırabilirmiş.Öldür 51. bölgeye göm.Zaten 50 km yakına yaklaşsan vuruyorlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tzinatzan Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2014 Paylaşımın için teşekkürler dostum.Kısa sürede bakacağım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AEON Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2015 Bir uzaylı olup olmadığını bilmene gerek yok, bu adamlar bunu bilmeni değil anlamanı istiyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.