Tristiana Oluşturma zamanı: Temmuz 4, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 4, 2013 (düzenlendi) Bu da yeni hazırladığım tanıtım videosu. http://www.youtube.com/watch?v=P_jaMR3qdp8 Tüm okuyuculara selamlarımla... Umarım istediğim gibi olur,herkesi bekliyorum. Aralık 25, 2013 masal perisi tarafından düzenlendi 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jasgues Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2013 Hepsi çok çok güzel, eline ve emeğine sağlık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Like Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2013 Tek kelimeyle harika olmus. Daha iyisi ancak Şam'da kayısı Tebrik ederim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tristiana Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2013 Çok teşekkürler beklerim sayfama isteyene yardımcı olurum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Like Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2013 Geliyorum ustam sayfaya şu an mobildeyim facebook çok kasıyor nedense. eve gittiğimde ilk işim beğenmek Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tristiana Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2013 Peki teşekkür. 9 Yıldır benim işim bu,geç kalmadan öğrenin bence. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tristiana Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2013 İşte yeni videoyu da ekledim,rahat rahat izleyin hiç çekinmeyin. ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2013 sayfaya da baktım, harika gerçekten Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tristiana Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2013 Teşekkür ediyorum,tüm ilgili arkadaşları bekliyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Santaz Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2013 Parmakla yapılan gölgelere çıldırıyorum yahu, bence hiç doğal olmuyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nazirella Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2013 hâlâ el ve ayakkabı çizimini sevmiyorum çizimlerin güzel:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
spatha11 Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2013 bir gün ünlü bir ressam olursan bizi unutma Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tristiana Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2013 Santaz= Asıl deri hissini parmak gölgeleme verir.Çok işe yarar. Nazirella= Ben el ve ayakkabı çizmem ve teşekkürler. spatha11= Burada bana destek olan kimseyi unutmam. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
spatha11 Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2013 Santaz= Asıl deri hissini parmak gölgeleme verir.Çok işe yarar. Nazirella= Ben el ve ayakkabı çizmem ve teşekkürler. spatha11= Burada bana destek olan kimseyi unutmam. şaka yaptım canım zaten Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Santaz Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2013 Santaz= Asıl deri hissini parmak gölgeleme verir.Çok işe yarar. Nazirella= Ben el ve ayakkabı çizmem ve teşekkürler. spatha11= Burada bana destek olan kimseyi unutmam. Biliyorum,yoktur demedim zaten Şahsi fikrim bu, sevmiyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nazirella Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2013 Santaz= Asıl deri hissini parmak gölgeleme verir.Çok işe yarar. Nazirella= Ben el ve ayakkabı çizmem ve teşekkürler. spatha11= Burada bana destek olan kimseyi unutmam. sen çizmiyorsun zaten el ve ayakkabıyı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tristiana Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2013 Anladım biri gölgelemeyi sevmiyor biri de el ve ayakkabı çizimlerini Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nazirella Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2013 Anladım biri gölgelemeyi sevmiyor biri de el ve ayakkabı çizimlerini Yine yanlış oldu ben sevmiyorum el ve ayakkabı çizmeyi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
spatha11 Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2013 Yine yanlış oldu ben sevmiyorum el ve ayakkabı çizmeyi e tamam o da onu dedi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nazirella Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2013 pardon yanlış okumuşum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tristiana Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2013 Kurtarın beni Her neyse arkadaşlar tekrar söylüyorum desteğe ihtiyacım var sanata saygı duyan ve resmi sevenleri bekliyorum. http://www.facebook.com/venomserq Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
XsiyahmaviX Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2013 Güzel olmuş sayfayı beğendim videoları da sıkılmadan izledim iyi fikir ellerine sağlık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tristiana Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2013 Güzel yorumunuz için çok teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tristiana Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2013 Sevgili arkadaşlarım Sayfamda tek başıma küçük bir yarışma düzenleyeceğim katılacak en az 5 kişi bulursam yarışmayı başlatacağım. Kuralları 5 kişi bulunca açıklayacağım (5 yada 50) fark etmiyor katılmak isteyen herkes sayfamdan bana mesaj yoluyla ulaşsın.Bir fotoğraf seçeceğim onun portresini çizeceksiniz kazanan resim sayfamın profil resminde yer alma hakkı kazanacak. Çekinmeyin ben kötü çizerim demeyin sadece yapın emeğinizle,süper mutlu olacaksınız. Lütfen katılmak isteyenler --- > www.facebook.com/VenomserQ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cyllwen Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2013 Baştan söyleyeyim bak moralini bozmak istemiyorum, kiritik yapacağım sadece. Ölçülendirme problemin var, özelikle portrelerde göze çarpıyor. Çizeceğin resmi ve kağıdı eş karelere bölerek çalışabilirsin, böylece neyi nereye oturtacağını daha kolay görmüş olursun. Mesela şöyle: http://i.imgur.com/S9DzSNl.jpg Gölgelendirme yaparken çok az kat atıyorsun. O yüzden resimler tek boyutlu görünüyor. Koyu kısımlar üzerinde çalışırken kalemi bastırma, diğer bölgelere uyguladığın kuvvetle, hafifçe çalış. Uygun tonu tutturmak için üst üste katlar atarak gölgelendirme yapmalısın. Çok koyu çizersem silgi kullanırım diyeceksin belki. Yaptığın hatayı silersen aynısını tekrarlarsın. Ayrıca bu vereceğim kitapları edin: - Aşağıdaki kitabın Türkçesi de var ama 5 cilde bölünmüş şekilde satılıyor, toplam fiyatı İngilizcesinden 2 buçuk kat daha pahalı. D&R'larda bulabilirsin hepsini. http://i.imgur.com/hYd5kil.jpg - Bu ise biraz daha ileri düzey. Türkiye'de satılmıyor malesef, internetten satın alabilirsen al derim. http://i.imgur.com/mfzAaFB.jpg Sanatçı olarak görülmek istiyorsan hobi sanatçılığı kabuğunu kırman gerek. Sanat bloglarıyla haşır neşir ol, fikir edin, kendine ilham kaynakları bul: Colossal Booooooom Supersonic Electronic The Jealous Curator Beautiful/Decay Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.