TheMentalist Oluşturma zamanı: Temmuz 6, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 6, 2013 Uluslararası Pagan Federasyonuna (PFI) üye olan var mı ? Ne bir haber bültenleri var . Mail olarak mı iletişim içinde bulunuyor yoksa adresimize mi bırakıyorlar bültenlerini çünkü belirli bir miktar para ödüyoruz pekte resmi sitesinde açık yazılmamış mail attım ama cevap gelmedi henüz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TheMentalist Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2013 24 saat geçti ama yanıt yok hala , konu güncel! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hektor Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2013 Şu an Türkiye' de aktif değiller diye biliyorum ama PFI koordinatörü Morgana Sythove ile bağlantı kurabilirsin. Sana gerekli cevabı verecektir. Ben konuşmadım ama konuşmak isteyen kişileri geri çevirmiyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2013 24 saat geçti ama yanıt yok hala , konu güncel! Kimse 24 saat içinde cevap vermek zorunda değil, insanlar her daim site içinde olmayabilir. Bu yüzden sabırsız olmak yerine, sabırla beklemenizi öneriyorum, kimse size özel hizmet için bulunmuyor burada. İkinci olark PFI gerçekten çok pasif bir kuruluş maalesef, maillere geri dönüş bile olmuyor. Üye olanların da aktif olarak yararlanabileceğini sanmıyorum zaten email üzerinden yürütülen bir oluşum, yani bildiğim kadarıyla bültenler mailinize geliyor. Türkiye içinde pek fiziksel buluşmalara dökülememiştir. Yine de yeterli bilgi için hektor'un dediği gibi Morgana ile iletişime geçerseniz, sizi bilgilendirecektir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TheMentalist Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2013 Mail'den cevap yok demiştim ben ( ön yargılarımızı yenelim ) İkinci olarak yorum için teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2013 Mail'den cevap yok demiştim ben ( ön yargılarımızı yenelim ) İkinci olarak yorum için teşekkürler öyleyse daha detaylı yazmalısın zira "konu güncel" yazman şüphesiz bir şekilde gereksiz sitem yaptığın hissini uyandırıyor! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TheMentalist Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2013 "," (virgülden) önceki söz ve söz gruplarında vurgu olur. Öyle bir amacım olsa neyse... Şüphesiz ki ben virgülü koyacak yeri bilirim! Birkan Bey'e detaylı mail attım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2013 Ben de sitem şeklinde algılamıştım ne yalan diyeyim... Neyse bol ünlemli cümlelere gerek yok sonuçta insanlar yanlış anlaşılabilir... Sakin... Mail cevabını merakla bekliyorum... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cynel Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2013 "," (virgülden) önceki söz ve söz gruplarında vurgu olur. Öyle bir amacım olsa neyse... Şüphesiz ki ben virgülü koyacak yeri bilirim! Birkan Bey'e detaylı mail attım. TDK'ya üye olabilirsin bence. PFI'yi bu kadar kasma. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2013 Eger amacın ben oraya üyeyim demek ise bekle bi gün cevap gelir yok faydalanmak istiyorum diyorsan boşuna uğraşma derim gereksiz bir oluşum sanırım kendileri de farkında. 24 saat içinde cevap bekliyorum cevap gelmez ise üyeliğini sileceğim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TheMentalist Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2013 (düzenlendi) Bilgi bakımından faydalanmak istiyorum lakin belirli bir geri dönüş olmadı şu dergileri de merak ediyorum ingilizcem bir derece tamam ama türkçesi de var mı çünkü sitede türkçe dil desteği var. Düzenleme ; Cynel sen kimsin ki ? Sana soran oldu mu benim ne yapıp yapmayacağım forum içinde şahıslara değil konulara yorum yapmak zorundasın kurallar böyle. Temmuz 8, 2013 TheMentalist tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.