woodyint Oluşturma zamanı: Temmuz 8, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 8, 2013 Benim cok sevdigim hayalet avcilari Ghost Adventures ekibinden, ilk tuglanin havaya firladigi hotele yeniden sok bir iletisim kurduklari ruhlar alemi, ve cok enteresan paranormal olaylar daha ne diyim? izleyin siz ne dusunuyorsunuz? artik elimizde bilimsel bir kanit mi bu? http://www.youtube.com/watch?v=aVPt8eW7BCc&list=PL4AQmj5DOLR-GQNp9Ijoic6eS84ecHvZf&index=5 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
trazer Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2013 Bir biz göremedik şu casper ve arkadaşlarını. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Melis Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2013 Bu programlardan 5-6 tane takip ediyorum. Orada olup deneyim yaşamadan inanmam. Sonuçta hisslerimizle hareket ediyoruz. Varlıkları hissedebilme iletişim vb. konularda hiç bir teknolojiden yararlanmadan deneyim sahibi oluyoruz. Ve televizyondan neyin ne olduğunu çok net anlayamayız. Bu yüzden irtibata geçtiklerim var. Eğer ileride olursa işleri halledersem böyle bir ekibin içine girmeyi düşünüyorum. Bakalım neler oluyor gerçek anlamda. O teknolojik aletler dürüstçe kullanılıyor mu? Bunları teğit edeceğim. İngiltere'de bulduklarım daha kolay benim için. Zaten illa televizyon işi değil bu. Profesyoneliz deyip çoğu tekinsiz vb. yerlere giden ekipler var. Büyük ihtimal bir gün onlarla olacağım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
rulesofdevil Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2013 Bir biz göremedik şu casper ve arkadaşlarını. Hahaha Katılıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xian Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2013 Eğer bir hayalet olsaydım, elinde kamerası olan her türlü imkana sahip olan 3 adama gözükmek yerine yalnız olan insanlara görünürdüm sanırım. İnandırıcı gelmedi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
woodyint Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2013 Aman arkadaslar hatirlatmakta yarar var bilmediginiz yerlerde bunlari denemeyin, eskiden sadettin teksoy'un dedigi gibi "sakata gelme" olasiligi var... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ZaBuZa Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2013 alt yazılı olanı olsa keşke Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aygun13 Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2013 Adı üstünde hayal et . Bazı varlıklara inanıyorum da " hayalet " kavramı saçma geliyor .Paranormal activity tarzı bişey yapmaya çalışmışlar bence Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ajan Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2013 Bence gerçek değil ama bilemiyorum ??? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ajan Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2013 Eğer bir hayalet olsaydım, elinde kamerası olan her türlü imkana sahip olan 3 adama gözükmek yerine yalnız olan insanlara görünürdüm sanırım. İnandırıcı gelmedi. Kesinlikle =D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
rufus7 Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2013 çook inandırıcı yalnız. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
qbatman Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2013 televizyonlar sadece görmek istediklerini gösterir. Eğer programın mali dökümünü falan bulabilirsen, prodüksiyona harcanan maliyete bak. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kingson Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2013 Bu tarz hayalet , koca ayak yeti avcıları hep böyle "Bir ses duydunmu?","Şurdan bir şey geçti" böyle bir 25-30 dk. harcayıp bir on dakikada kaydettikleri hiç bir sey olmayan gece görüş videolarını gösterirler program biter Gel gelelim milli hayalet,canavar avcımız sadettin teksoy bu tarz programların atasıdır da diyebiliriz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GOZ Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2014 (düzenlendi) Goldfield otel ilk araştırma yaptıkları oteldi ve o tuğlanın uçmasını bir fizik profesörüne ve bir özel efekt uzmanına yorumlaması için göstermişlerdi ve ikisi de bir hile bulamamıştı. Bu ekibi gerçekten güvenilir buluyorum. Çünkü işlerini çok büyük bir tutkuyla yapıyorlar. Bazen kendi buldukları kanıtları da çürütüyorlar ve araştırdıkları binadaki veya alandaki kişilere içeriye hiçkimseyi sokmamaları ve çevreye hiçkimseyi yaklaştırmamaları için sözleşme imzalatıyorlar. Kasım 14, 2014 GOZ tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tzinatzan Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2016 Epey bir bölümünü izledim.Evp recorderlar, ghost box'lar.Aliexpress'i kontrol ettim.Programda gösterilen cihazlar satılmıyor.En uygun e bay'den alınır.Ama onda da maliyetin 1,5 katı kadar kargo ücreti ödemek var.Mesela 25 dolara evp recorder alıyorsan 35 dolar falan da kargo etti mi, 60 dolar.O da 180 kaat eder.Zaten şu evp recorder denen cihaz elimde olsa evin ıssız bir köşesine koyup sabaha kadar paranormal activity hesabı izlemek olurdu.Ya da ıssız bir orman ya da tekinsiz bir mekan olabilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.