Jump to content

Gercek Hayalet Cekimleri - Ghost Adventures Goldfield Hotel Redemption HD

woodyint

Önerilen Mesajlar

Benim cok sevdigim hayalet avcilari Ghost Adventures ekibinden, ilk tuglanin havaya firladigi hotele yeniden sok bir iletisim kurduklari ruhlar alemi, ve cok enteresan paranormal olaylar daha ne diyim? izleyin siz ne dusunuyorsunuz? artik elimizde bilimsel bir kanit mi bu?

http://www.youtube.com/watch?v=aVPt8eW7BCc&list=PL4AQmj5DOLR-GQNp9Ijoic6eS84ecHvZf&index=5

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu programlardan 5-6 tane takip ediyorum. Orada olup deneyim yaşamadan inanmam. Sonuçta hisslerimizle hareket ediyoruz. Varlıkları hissedebilme iletişim vb. konularda hiç bir teknolojiden yararlanmadan deneyim sahibi oluyoruz. Ve televizyondan neyin ne olduğunu çok net anlayamayız. Bu yüzden irtibata geçtiklerim var. Eğer ileride olursa işleri halledersem böyle bir ekibin içine girmeyi düşünüyorum. Bakalım neler oluyor gerçek anlamda. O teknolojik aletler dürüstçe kullanılıyor mu? Bunları teğit edeceğim. İngiltere'de bulduklarım daha kolay benim için. Zaten illa televizyon işi değil bu. Profesyoneliz deyip çoğu tekinsiz vb. yerlere giden ekipler var. Büyük ihtimal bir gün onlarla olacağım :D

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu tarz hayalet , koca ayak yeti avcıları hep böyle :) "Bir ses duydunmu?","Şurdan bir şey geçti" böyle bir 25-30 dk. harcayıp bir on dakikada kaydettikleri hiç bir sey olmayan gece görüş videolarını gösterirler program biter :D Gel gelelim milli hayalet,canavar avcımız sadettin teksoy bu tarz programların atasıdır da diyebiliriz :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Goldfield otel ilk araştırma yaptıkları oteldi ve o tuğlanın uçmasını bir fizik profesörüne ve bir özel efekt uzmanına yorumlaması için göstermişlerdi ve ikisi de bir hile bulamamıştı. Bu ekibi gerçekten güvenilir buluyorum. Çünkü işlerini çok büyük bir tutkuyla yapıyorlar. Bazen kendi buldukları kanıtları da çürütüyorlar ve araştırdıkları binadaki veya alandaki kişilere içeriye hiçkimseyi sokmamaları ve çevreye hiçkimseyi yaklaştırmamaları için sözleşme imzalatıyorlar.

GOZ tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Epey bir bölümünü izledim.Evp recorderlar, ghost box'lar.Aliexpress'i kontrol ettim.Programda gösterilen cihazlar satılmıyor.En uygun e bay'den alınır.Ama onda da maliyetin 1,5 katı kadar kargo ücreti ödemek var.Mesela 25 dolara evp recorder alıyorsan 35 dolar falan da kargo etti mi, 60 dolar.O da 180 kaat eder.Zaten şu evp recorder denen cihaz elimde olsa evin ıssız bir köşesine koyup sabaha kadar paranormal activity hesabı izlemek olurdu.Ya da ıssız bir orman ya da tekinsiz bir mekan olabilir.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...