yakut Oluşturma zamanı: Temmuz 9, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 9, 2013 sitede sohbet bölümü neden yok? daha önce vardı. neden kaldırıldı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ozgurgulsoy5 Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2013 bende arıyorum chat bölümünü ama kaldırılmış..aynı soruyu bende soruyorum adminlere . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2013 http://www.gnoxis.com/gnoxis-chat-odasi-46357-40.html#post707301 Bu başlık altında açıklanmıştır. Chat uygulaması amacı dışında, kötüye kullanım nedeniyle şimdilik kaldırılmıştır. Verilen linkten daha detaylı bilgi alabilirsiniz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
legolas Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2013 chati bi görseydin roma arenaları gibiydi bilgi alışverişinden çok kavga, üstünlük mücadelesi, ezmeye ve küçümsemeye çalışma tarzı şeyler vardı sonra 3-4 aydır. bu yüzden kaldırıldığı iyi oldu. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
leterefuru Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2013 chat yeniden gelsinn Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dabbet Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2013 bir iki kez girdim chate maşallah kabadayı vardı bitane millete neler yazıyordu modda yoktu zaten orda milette çirkefliğiyle nam salmış belliydi o kadar terbiyesizdiki sohbet edenlere müdahale edip aşğılıyordu 2 kez girdim sohbete o kişi sataştı o zamandan sonra bu sayfadanda soğumuştum açılması lazım ama orda bir mod durmalı ki çete sananları kendince ki bi kaç tane vardı onları uyarmalı bence .şikayet etmedim çok pişmanda oldum o kadar çok hakaret ettiki köpek bile demişti Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yelisss Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2013 Dogon'dur kesin bu zamana kadar onun gibisi gelmedi chate şikayet de edildi o zaten sonra bidaa görmedik Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TheMentalist Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2013 Eskiden ne konusurduk chatte : Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yelisss Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2013 hey gidi günler bi açıdan iyi oldu ama zamanımı artık boşa harcamıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KemStruo Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2013 muhabbet edip ss alırdık ne günlerdi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
charles dexter ward Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2013 Şu an chat fasilitesi kullanılabiliyor mu? Link cıvıl cıvıl parlıyor ama tıklayınca bembeyaz bir sayfa çıkıyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
minzi Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2013 nahahahah yalnız değilmişim çok mutlu olum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Santaz Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2013 çetin olduğu zamanlar yoktum ya, neler kaçırmışım ben yahu. mehhh Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Who Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2013 Sardık başa :/ İkili kaynatmalar , üyelere karşı tacizler , geneli geyiğe dayalı muhabbetler , ciddi konular açıldığında konuyu dağıtıcı eylemler ve aşağılık karaktere sahip saygısız seviyesiz üyelerin göstermiş olduğu eylemler dolayısı ile chat kapanmış gayette iyi olmuştur. Mod dursa demek ile olmuyor onlarında bir hayatı yaşamı var ancak günlük belli saatlerde mod kontorlünde olan chat açılma uygulaması bir nebze iyi idi yine öyle bir durum olabilir ancak yakın zamanda öyle bir plan yok sanırım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
legolas Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2013 gereksiz. açıldığı zaman neler olduğunu gördük. bir yandan bağımlılık yaratıyr. ama girdiğin zamanda üstünlük mücadelesi ve kavgadan başka bir şey yok. konuşacak konu açılmaması ya da daha önce tartışılan konuların yeniden tartışılması, pek çok kişide diğerini küçümseme mücadelesi vardı. bir yandan açılsn isterdim ama açılırsa neler olacağını daha önce gördüğüm için açılmaması en mantıklısı. hem açılırsa bu senede kazanamazsam artık ne yaparım bilemiyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Balcan Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2013 chat açık mı açık değil mi hala çözemedim ben ? belli üyelere mi açık yoksa ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
b_e_k Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2013 aynen bende de açılmıyor. Günlerdir arada bir deniyorum Acaba sıkıntısı nedir ? önceden açabiliyorduk Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2013 b_e_k sıkıntısı sayfa başında attığım mesajda belirtilmişti... http://www.gnoxis.com/gnoxis-chat-odasi-46357-40.html#post707301 Bu başlık altında açıklanmıştır. Chat uygulaması amacı dışında, kötüye kullanım nedeniyle şimdilik kaldırılmıştır. Verilen linkten daha detaylı bilgi alabilirsiniz. Chat odasının açılmasına yönelik bir çalışma yok bildiğim kadarıyla. Ama muhtemelen teknik bir sıkıntı nedeniyle ışık yanıyor... Boş yere denemeyin yani. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
depressiveV2 Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2013 keşke açılsa da eski den olduğu gibi trollesem Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
b_e_k Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2013 Trollediğin için kapanmasına katkıda bulunmuş olabilir misin acaba ? Birde amacı dışında kullananları chat'e almamak bir çözüm olmaz mıydı ? Veya sadece bazı üyelerin bunu kullanabilmesine olanak sağlamak? Cidden istiyoruz ya hu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
spatha11 Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2013 chat açık ve sadece ben mi giremiyorum yoksa herkes bu sorunu yaşıyor mu ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2013 Chat odasının açılmasına yönelik bir çalışma yok bildiğim kadarıyla. Ama muhtemelen teknik bir sıkıntı nedeniyle ışık yanıyor... Boş yere denemeyin yani. demiştim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
spatha11 Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2013 demiştim... evet onu atlamışım yorumlar arasında Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.