Ariakas Oluşturma zamanı: Temmuz 9, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 9, 2013 Bu forumda olması gereken bir başlık sanırım. Özellikle mistisizm, parapsikoloji konularıyla ilgilenen arkadaşların çoğu dövmeye de ilgi duyuyor. ( Bu bir genellemedir, hemen atlamayın ben sevmiyorum diye ) Hatta bu genellemeyi biraz kısaltıp "gothic" konulara ilgi duyanlar olarak değiştirebiliriz. Gothic sanat, felsefe ile ilgilenen arkadaşlarında bir çoğunun bir süre sonra parapsikolojiye kaydığını söylemek yanlış olmaz. Bu konuyu iyice genelleştirerek piercing ve dövme bölümü haline getirelim. Yaptırmayı düşündüğünüz dövmeler, piercingler, dövmeci bilgileri, fiyatlar, dövme tavsiyeleri, soru ve sorunlar, son olarakta yaptırdığınız dövmelerin paylaşım alanı. İlk olarak benden gelsin madem. Uzun yıllardır dövme ve piercing yaptırmayı istiyordum ancak tereddütler sebebiyle sürekli erteledim. Acır mı, daha ucuzunu bulur muyum, ömür boyu taşıyacağım daha düzgün bir şey bulur muyum, sol da küpe var tamam ama sağ tarafa yaptırsam nasıl bakılır gibi sorularla bir türlü yaptıramadım. Ancak bu kadar ertelemenin saçma olduğunu düşündüm. 1.5 senedir önce sağ kulağa 3 küpe, sonra sol kaşa piercing ve son olarak sağ kola yazı dövme ile noktaladım. Yaz ayları geçtikten sonra daha büyük bir dövme yaptırmayı düşünüyorum. http://n1307.hizliresim.com/1c/9/q2fzm.jpg Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ariakas Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2013 Ee kimse de mi dövme piercing yok yahu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nazirella Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2013 ben yaptırmak istiyorum ama emin olamıyorum ilerde sıkılırsam falan Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ariakas Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2013 ben yaptırmak istiyorum ama emin olamıyorum ilerde sıkılırsam falan Artık 300-400 lira gibi ufak fiyatlara lazerle dövme sildirip yerine yenisini yaptırıyorlar. Sonuçta her yıl yeni kıyafetlere o kadar para dökülürken belki hayatında 1 yada 2 kez daha değişmeye verilebilir bu para. Tabi değişmeyi düşünenler için ben düşünmüyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nazirella Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2013 Artık 300-400 lira gibi ufak fiyatlara lazerle dövme sildirip yerine yenisini yaptırıyorlar. Sonuçta her yıl yeni kıyafetlere o kadar para dökülürken belki hayatında 1 yada 2 kez daha değişmeye verilebilir bu para. Tabi değişmeyi düşünenler için ben düşünmüyorum sağ kolumun iç kısmına bir tüy yaptıra bilirim sol bileğime de tuttuğum takımın sembolünü ama önce kendi evime çıkayım da Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TopaL Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2013 buda benimki ilk yapilinca cekmistim ilkini ikinciside kremlerken arkadas tarafindan cekilen bi kare Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2013 Ben de 2 tane var biri sol bileğimin iç kısmında annemin ismi diğeri ise sol kürek kemiğinde bir adet ejderhacık ama göstermem Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cerridwen Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2013 Sağ ve sol kollarımin içi bilekten itibaren kaplı acı kişiye göre değişir tabıkı fakat benim hiç canım acımadi gayet rahattim kol içi acır derler ama benim için oyle olmadı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lysander Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2013 Bende sol kaşıma piercing yaptırmak istiyorum,yaptırdıkdan sonra 2 ay sabit kalması gerekiyormus,mikrop kapmasın diye ilaç kullanmak gerekiyormus,ilk zamanlar iltihap yapabilirmiş,gözümü korkuttular bayağı. Yüzümü yıkarken,kuaförde yada birinin eline takılıp koparsa diyede korkuyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
I like myself Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2013 Bende sol kaşıma piercing yaptırmak istiyorum,yaptırdıkdan sonra 2 ay sabit kalması gerekiyormus,mikrop kapmasın diye ilaç kullanmak gerekiyormus,ilk zamanlar iltihap yapabilirmiş,gözümü korkuttular bayağı. Yüzümü yıkarken,kuaförde yada birinin eline takılıp koparsa diyede korkuyorum arkadaşın kaşındaki piercing tşörtüne takılıp kanatmıştı onu göre göre karnıma hangi akla hizmet piercing yaptırdım bilmiyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ariakas Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2013 Bende sol kaşıma piercing yaptırmak istiyorum,yaptırdıkdan sonra 2 ay sabit kalması gerekiyormus,mikrop kapmasın diye ilaç kullanmak gerekiyormus,ilk zamanlar iltihap yapabilirmiş,gözümü korkuttular bayağı. Yüzümü yıkarken,kuaförde yada birinin eline takılıp koparsa diyede korkuyorum Ben lise boyunca yaptırmak istedim ama hep yok kaş düşer, yok dökülür, yok kanar bir yerlere takılır gibi şeyleri dinleyerek yaptırmadım. En son artık düşünmeden gittim daldım içeri direk yaptırdım. Uyuşturmadan yaptı ve en ufak bir acı hissetmedim. Piercing otururken ufak bir batma oldu o kadar. O zamandan beri de ne bir takılma, ne berberde problem, ne kaş dökülmesi hiç bir sorun yaşamadım. Piercing için bakım süresi 1 hafta, ama daha uzun yaparsanız iyiliğinize. Ben 3 günde kremi kestim mesela. Piercingi çıkarma konusuna gelirsekte hala aynı piercingi kullanıyorum, hiç çıkarıp takmadım. İlk 1 ay zaman zaman ufak kanamalar yaptı sonra geçti. Onda da acı dahi hissetmiyorsun ve sadece deliğin etrafına gelecek şekilde hafif kanama oluyor. Tereddütünüz olmasın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ariakas Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2016 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2016 Başlığı açtıktan sonra çok güncelleme yapmışım kendime onu fark ettim. Dövme daha yapım aşamasında henüz bitmedi. Göğüse doğru uzayacak ve kuzgun gelecek göğüse de. Gölgelendirmeleri %80 konumda şu an. http://i.hizliresim.com/pzdDqL.jpg http://i.hizliresim.com/RkWvLj.jpg Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
naughty Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2016 Piercingimle on, dövmemle altı yıldır birlikteyiz. Çok genç yaşta yaptırma sıkılırsın demişlerdi, sıkılmadım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PiaA Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2016 Önümüzde ki eylül ayı dövmemi yaptırmaya başlıyorum ....Sol kolumun omuzundan başlayıp sol elimin parmak ucuna kadar Dante Alighieri nin cennet kantosunu, sağ omzumdan sağ elimin parmak ucuna kadar cehennem kantosunu ve kalbimin biraz üst kısmından adonis kasımın neredeyse sonuna kadar yarım karışlık bir genişlikte ise araf kantosunu yazdıracağım.. Mart veya nisan gibi bitecek bir haylide masraflı olacak ama kafaya koydum hatta sırf bunun için vücut çalıştım efsane olacak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anafiel girl Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2016 Önümüzde ki eylül ayı dövmemi yaptırmaya başlıyorum ....Sol kolumun omuzundan başlayıp sol elimin parmak ucuna kadar Dante Alighieri nin cennet kantosunu, sağ omzumdan sağ elimin parmak ucuna kadar cehennem kantosunu ve kalbimin biraz üst kısmından adonis kasımın neredeyse sonuna kadar yarım karışlık bir genişlikte ise araf kantosunu yazdıracağım.. Mart veya nisan gibi bitecek bir haylide masraflı olacak ama kafaya koydum hatta sırf bunun için vücut çalıştım efsane olacak Alnına da sırat köprüsü yaptır bari... orası bos kalmasın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DenizFeneri Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2016 Dövmenin alternatifi var ama piercing olayını hoş bulmuyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anafiel girl Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2016 Dövmenin alternatifi var ama piercing olayını hoş bulmuyorum. Aa neden. Kasta burunda dudakta çok seviyorum şahsen Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
HorrorSnooww Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2016 Piercing yakisana gayet güzel duruyor Ben kısa zamanda tekrar bir dövme yaptırmayı düşünüyorum suanlik bir dövmeyle yetiniyorum sadece Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nameste Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2016 Resim sanatı ile yakından ilgilendiğimden ötürü, ileride vücut sanatından gelir sağlayabileceğimi düşündüm. Şayet bu alternatifi iyi değerlendirecek olursam, yakın-uzak gelecekte bir dövme sanatçısı da olabileceğimi düşünmek istiyorum. Bunlar geçen ay, ilk kez ve kuzenime yaptığım ilk dövme-ler. (Düşük kamera kalitesi için üzgünüm) Öncesinde de sağ koluma blackwork çalıştım. Kuzenim ve kendimde yapmış olduğum alıştırmalarımı ve gelişme evremi burada güncel olarak paylaşmaya çalışırım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nameste Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2017 Geçenlerde çocukluk dostuma yapmaya başladığım dövme. Henüz ilk seans atıldı, bitmiş değil. Bitince güncelleyeceğim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
electronicalev Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2017 Geçenlerde çocukluk dostuma yapmaya başladığım dövme. Henüz ilk seans atıldı, bitmiş değil. Bitince güncelleyeceğim. nerede yaşıyorsun ? bayıldım dövmeye Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sare Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2017 Bende istiyorummm ama panik oluyorum korkuyorummmm .) Biri beni bayiltip yapabilirmi ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anafiel girl Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2017 Bende istiyorummm ama panik oluyorum korkuyorummmm .) Biri beni bayiltip yapabilirmi ? İnan bana fazla acımıyor. Bir kez kendime yapmaya çalışıp derimi deşmiştim ona rağmen fazla acımadı. İğne derinde geziyormuş gibi. Beraber yaptıralım bir gün Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sare Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2017 Olabilir aslinda yaptiralim beraber .) Ama panikten bayilirim ben .) Kalp var bende haha .) Bana bos igneyle deneme yapicakti arkadas Zzz sesini duydum panikleyip bayilmisim canim cok tatlidir .) Aslinda bi iko dk falan durabilirsem devam gelirde o igne delince cekersem kolumu yandik .) Forumda yapan arkadas varsa canim arkadasim bana bir kac dovme yaparmisin ? Bana narkozla bayilticaksin ilk yoksa panik oluyorum ben .) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anafiel girl Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2017 Bence müzik dinlemeyi dene o esnada Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.