gizemli56 Oluşturma zamanı: Temmuz 11, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 11, 2013 Arkadaşlar şimdi aşağıda bende gerçekleşen şeyleri söylemek istiyorum; 1-Yatacağım zaman sadece görmek istediğimi kendime söylüyorum en geç 1 hafta içinde o rüyayı görüyor ve gerçekleşiyor. Yada kendiliğinden başka rüyalar görüyorum oluyor 2-Mesela biri bana yalan söyledi mi kim olursa olsun ister sanal alemde,ister gerçek dünyada telefonla,mesajla yada yüzyüze konuşurken hemen anlıyorum. 3-Mesela ben birinin aramasını istediğimde arıyor. Sevdiğim kız vardı aramız çok kötü bozulmuştu ayrıldık. Daha o saat onu düşünmeye başladım ard arda turkcell mesaj attı sonra hissettim o mesaj attı. Bu başkaların üstünde de işe yaradı. 4-Ayrıca mesela kart oyunları falan oynandığında sadece hislerimle doğru kartı çekip oyunu kazanbiliyorum Hatta böyle iddaa'ya girerek bir sürü hediye kazanmıştım Şimdi bu ne yetenek mi? Yoksa öylesine bir şey mi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
RosettaNebula Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2013 Okuduklarıma göre yorumlayacak olursam yetenektir.Ama yine de araştırmaya, sorgulamaya devam etmekte yarar vardır belirtmeme bile gerek yok zaten. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cynel Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2013 1 ve 2 yetenek değil 3 ve 4 yetenek Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gizemli56 Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2013 Birde şu beyin gücüyle zaman olayına takmıştım bir ara. Çok araştırdım sonra baktım çalışmalarımda sonuç yok. Tabi 1 ay sonra her gün saat dokuzda kapıcı geliyor ve zile basıyor bende her uyandığımda bu zamanın geçmesini istiyordum. Artık o kadar çok düşündün ki gözlerim açık birden baktım saat 12 oldu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
atmaca03 Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2013 Asıl yetenekli Aref dostum sen kimle yarışıyosun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aygun13 Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2013 1 ) Bilinç altına yerleşiyordur düşündüklerin doğal bu ... 2 ) Yalan söyleyenler senden aptaldır veya sen fazla zekisindir ki anlıyosundur 3 ) İlginç .. Bunca senedir düşünürüm ederim hiç biri aramadı . 4 ) Yetenek olabilir .. Hissediyosun çünkü biraz da şans Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2013 Duru görü konusunu araştırın biraz... Anlattıklarınızın hepsi duru görü ve sezgilerle ilgili. "Yetenek" konusunda da; çok fazla büyütmeyin koklamak, dokunmak, görmek nasıl bir yetenekse bu da öyle bir yetenek ve aslında herkesin aktif edebileceği bir yetenek ama çoğu insan üzerinde durmuyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2013 Yetenek dediğimiz şeyi tanımlamak gerek. İnsanların hiçbiri hiçbir konuda eşit değil. Sizin duyularınız hisleriniz normalden daha fazla duyarlı bu aşikâr. Burada önemli olan bunu daha fazla kullanabilmek. İşte o zaman yetenek diyebiliriz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gizemli56 Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2013 1 ) Bilinç altına yerleşiyordur düşündüklerin doğal bu ... 2 ) Yalan söyleyenler senden aptaldır veya sen fazla zekisindir ki anlıyosundur 3 ) İlginç .. Bunca senedir düşünürüm ederim hiç biri aramadı . 4 ) Yetenek olabilir .. Hissediyosun çünkü biraz da şans Ya o kadar ki hatırlıyorum ingilizce yazılısına gireceğim gece ingilizce sorularını gördüm aynısı yazılıda çıktı Yada biyoloji sınavının iptal olup hangi gün olacağını bile gördüm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
spatha11 Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2013 Ya o kadar ki hatırlıyorum ingilizce yazılısına gireceğim gece ingilizce sorularını gördüm aynısı yazılıda çıktı Yada biyoloji sınavının iptal olup hangi gün olacağını bile gördüm Moderatörlerimiz yeterince bilgi vermiş Durugörü çalışmalarını ,çakra temizleme çalışmalarınız , meditasyon yapmayı , topraklamayı biraz araştırıp okursanız ve uygularsanız kafanızdaki soru işaretleri gidecektir . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ajan Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2013 zihinsel gücün gelişmiş olabilir ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gizemli56 Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2013 Evet arkadaşlar rüyada kendimi bu gün itibari ile kontrol altına aldım yavaş yavaş. Mesela rüyada televizyon görüyorum orada bir şeyler yazılı birden beynim rüya olduğunu anlıyor 1 kere okumak yerine 5-6 defa okuyarak rüyamı netleştiriyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.