legolas Oluşturma zamanı: Temmuz 13, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 13, 2013 (düzenlendi) [video=youtube_share;k7Qq-TYQdUk]http://youtu.be/k7Qq-TYQdUk adımızı batıran hırsız dolandırıcı ve serseriler. nuri tam bir amele. Temmuz 13, 2013 legolas tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
RosettaNebula Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2013 Hepsini izlemeye vakit bulamıyorum şu an.Kısa bir şekilde ne anlatıldığını özetleyebilir misin? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
legolas Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2013 dolandırıcılık olayları anlatılıyor dünyanın büyük şehirlerinde örnek olarak İstanbul seçilmiş. adam üstüne gizli kamera takıyor çekim ekibi de gizlice arkasından geliyor ve istanbul'da dolandırıcılığı canlı olarak görüntülüyorlar. ilk önce 3 kişiyle konuşuyor 1 saatlik tekne gezisi için. biri 25 TL diyor, diğeri 30, diğeri ise 30 TL 20 metre tekne 2 saat gezi ve bedava bira. adam en cazip olarak 3. ye 30 TL veriyor ve tekneye gitmek üzere bir araca gönderiliyorlar. araca biniyorlar çok kısa bi mesafe gidiyorlar sonra iniyorlar 20 metre denen tekne taş patlasın 6-7 metre. kabul etmiyorlar daha büyük bir tekne gösteriliyor onu da kabul etmiyorlar bir sonraki tekneyi kabul ediyorlar. ve İstanbul'da gece hayatındaki dolandırıcılara gelecek olursak İstiklal caddesinde yürürken bir Türk yanına yaklaşıyor tanışıyorlar içki içme teklifinde bulunuyor adam kabul ediyor. bir bara götürüyor yanlarına kızlar geliyor, toplam 6-7 bira içiyorlar ve Türk lavaboya gitme bahanesiyle mekandan ayrılıyor. turistin eline verilen hesap 1500$ hesaba itiraz ediyor falan ama bunu dinlemeyip bankamatiğe götürüyorlar para çektirip hesabı ödetiyorlar. daha sonra barlara müşteri bulan bir dolandırıcı olan nuri ile tanışıyor. nuri ile anlaşıyorlar vs. nuri'yi turistleri dolandırırken çekim yapmaya ikna ediyorlar. nuri tıpkı bu adamın başına geldiği gibi bir turisti bara götürüyor dolandırıyor vs... hikaye bu. anlatım tarzım için kusura bakmayın biraz evlilik programı sunan kadınlar gibi anlattım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
matem Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2013 Bu programın İstanbul bölümünü arıyordum zaten ama keşke bulmasaydım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
legolas Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2013 Bu programın İstanbul bölümünü arıyordum zaten ama keşke bulmasaydım Evt nuriyi dovesm geldi yaptigi is guzel bir seymis gibi ovunuyor bir de.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Santaz Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2013 Sadece turistlere mi. Yillardir vatandasini dolandiriyor memleket. Bugun kiyma etin kilosu Istanbul da 32.50 tl Diyarbakir da 15.50tl Izmir de 19.90tl Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
stigma diabolis Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2013 başlık çok güzel olmuş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
legolas Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2013 Ya daha neler neler var buradaki bazi mahallelerde yavru kopeklerin bacaklarini kırıp tecavuz ettikleri soylentisi var serserilerle ilgili. nnada onlari tanoyan bir arkadasm soylemisti ama gozmle gormedm ne ladar dogru bilemem. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.