Guest WaN_HeLSinG Oluşturma zamanı: Eylül 5, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 5, 2006 Sukunet-i Cemaat_ül kuzu = Kuzuların Sessizliği Yakın-ül Münasebet-i Nevii_ül se = Üçüncü türle yakın ilişkiler Medrese-ül zaptiye = Polis Akademisi Veled-ül Maraz = Problem Çocuk Zahmet-ül Vefat 1 = Zor Ölüm 1 Zahmet-ül Vefat 2 = Zor Ölüm 2 Zat-ı Müdaafa ül İblis = Şeytanın Avukatı Def-ül İblis =Şeytan Çıkaran Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2006 zabıt-ül demirdöküm-robocop kabakçı mustafa-indiana jones baltalı mehmet paşa-conan cariye-ül cıbıl-striptiz bende bunları biliodum sağol güseldi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest WaN_HeLSinG Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2006 ALINTI(vhercle @ 5 09 2006, 23:45 ) 8687[/snapback] kabakçı mustafa-indiana jones baltalı mehmet paşa-conan bende bunları biliodum sağol güseldi [/b] abi yalnız ben sunlarda biraz sallama gördüm sanki Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2006 gazteden yazdım vallaha benim diil Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest WaN_HeLSinG Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2006 ALINTI(vhercle @ 5 09 2006, 23:50 ) 8692[/snapback] gazteden yazdım vallaha benim diil [/b] hahah gazte sallamış işte abi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2006 olabilir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest istatistikciii Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2007 ne eğlenceli bi paylaşım:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2007 uuuu 9. ayda yazmışım maziye daldım bi anda Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.