biggang Oluşturma zamanı: Temmuz 16, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 16, 2007 Ölüm anında kafamızdan geçenler, geçecekler Ölüm-ötesi deneyimleri geçirip yeniden hayata dönen kişiler üzerinde yapılan bir araştırmaya göre, ölüm anında insanlar şunları algılamışlar, ilginç gerçekten: 1)Daha önce duyulmamış harikulade bir melodi. 2)Pırıl pırıl, tertemiz renkler. 3)Çevresindeki insanların göremediği bir ışık. 4)Önceden tanıdığı, sevdiği, ölmüş bir ya da birkaç kişiyle karşılaşma. 5)Dinsel veya mitolojik varlıklara ilişkin imajlar. 6)Tüm yaşamının, yaşamındaki tüm olayların bir film şeridi gibi hızla gözünün önünden geçmesi. Ölüm döşeği vizyonları insanın ölüm sırasındaki paranormal algılamalarını belirtmek üzere parapsikologlarca ortaya atılmış bir terimdir. Ölüm döşeği vizyonları hakkındaki veriler, ölüm-ötesi deneyimini geçirip, kendiliğinden ya da reanimasyon yöntemiyle tekrar yaşama dönen kişilerin anlattıklarına dayanır. Ben bir yorum yapmak istiyorum haddim olmayarak ama 4. sikki Anneannem yasadi, Annesi, Babasini, Olen abilerini, Dedemi, ve anneannesini gormus, kendi soyluyordu, gidin diye... Evet gittiler ama onu alarak gittiler... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
psikopatelma Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2007 ozaman ölüm baya hoş bişiyymiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest pinkfloyd Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2007 ya bunlar saçmalık gibi geliyor bana,,,,reenkarnasyon saçmalıgı hepsi uydurma,,,eger ölen kimse cennetlikse belki cennetteki sevdiklerini göre bilir,,,fakat ölüm o kadar acı bişeydir ki o ölüm acısını tatmak çok farklı o yüzden inanmıyorum ve kimse dünyaya ikinci kez gelmez.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest elacayib Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2007 Ölüm anında insanların aklından ölmüş ahbapları,akrabaları geçermiş.Sanırım ruh ait olduğu mekana ilerlerken esrar perdesinide aralıyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2007 Reankarnasyona bende inanmadığım için bu düşünceleri gerçek bulmuyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest elacayib Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2007 İyi de tüm bu yazılanların reenkarnasyonla ne bağlantısı var; anlamış değilim.Lütfen izah edebilirmisiniz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2007 Reankarnasyonun kelime anlamı : hinduizm ve animizmde ruhun ba$ka bir bedende ya da formda yeniden yeryüzüne dönecegine olan inanç. olduğuna göre ve konu da da : Ölüm-ötesi deneyimleri geçirip yeniden hayata dönen kişiler üzerinde yapılan bir araştırmaya göre, ölüm anında insanlar şunları algılamışlar, ilginç gerçekten: dendiği için bu anlamı çıkardım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest elacayib Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2007 Ben bunu ölümden dönen kişiler gibi idrak ettim.Haklısın yazıyı hatalı okumuşum .Özür...Yani bahsi geçen kişilerin Komadan çıkan kişiler olduğunu sanmıştım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
myworldisdelphi Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2007 açılan konu reenkarnasyonla alakalı değildir. açılan konu dikkatlice okunursa ölüpte başka bir formasyonla geri dönenler değil ölümü bir anlığına yaşamış yada tam ölüm esnasında ifadesini çıkartabilirsiniz. Neyse konuya gelince bu konu biraz yoruma açık. Amerikan filmlerinde olduğu gibi bir şey mi yoksa insanın gördüğü halüsünasyonlarmı bilemeyiz. Ama ölüm yaradana biraz daha yaklaşmaka açısından gerçek bir mü'minin düğünür. Hz. Mevlana'da plduğu gibi. Oyüzden amellerine ya da rahmete göre öleceğimizi bilmemiz gerek, ameller güzelse ölümde o kadar rahat ve güzel görünecektir göze. Ama öbür türlü zor olacaktır. Çünki ameller kötü ruh pişman olacak ve geri dönmeye çalışacak ve ölüm zorlu olacaktır. Eğer ruh geri dönmeyi başarır ve olanları hatırlarsa iman açısından ibret alabildiyse bir de öbür dünya için hazırlıklarını Allah(C.C.) rızası ile yapacaktır. Örneğin Yusuf İslam diye bildiğimiz ünlü ingiliz pop sanatçısı havuzda boğulmak üzereyken kurtulur ve sonradan müslüman olur. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kinyas Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2007 Sevdikleri insanları görme kısmına inanmadım aslında . .Ölen insan dünyaya bir daha gelmz ki Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
karahulk Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2007 bnece her insanda aynı şey olmuyordur.. günahkar insanlara azrail daha korkunç bir şekilde geliyormuş ve ölüm onlar için baya büyük bir acı oluyormuş diye duydum... yaniii herhalde öte alem personelleri işkence edecekleri birine ölüm anında melodi falan dinletmezler demi??? o müslümanlar için geçerlidir büyük bence... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Elesis Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 İnsanları dinleri ile değilde yaptıkları işlerle,amelleriyle,yaşayış ve davranış biçimleriyle değerlendirsek daha iyi olur bence,bende müslümanım ama sadece müslümanlar için demek faşistlik oluyor biraz bence... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aristo Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 psikopatelma o zmn öl bak bakalım nasılmış Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pessimist Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2007 ölümü rüyada görmüştüm okdar içim rahatladıki uçtuğumu o boşluktaki esen rüzgar hayla hissediyorumm her yük kalkmışş ama birden kaybettiklerim geçti önümden ve o azabıda anlatamam sizlere güzel konu saoalsın:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
belfalas Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2007 ya o diilde ben bikere hızla 1 kamyonun altına giderken mumu yanık bırakıp bırakmadıım geçmişti aklımdan...evde yanlızdım ailem şehir dışındaydı.ölürsem mum evi tutuşturur kötü olur die düşündüydüm...sonra mı...kamyonun altına girdim...ama bayaa altına:D bana vurmadan üstümen geçti:D 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seven of spades Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2007 ya o diilde ben bikere hızla 1 kamyonun altına giderken mumu yanık bırakıp bırakmadıım geçmişti aklımdan...evde yanlızdım ailem şehir dışındaydı.ölürsem mum evi tutuşturur kötü olur die düşündüydüm...sonra mı...kamyonun altına girdim...ama bayaa altına:D bana vurmadan üstümen geçti:D abi oyle bi anlatmissin ki gozumde canlandi resmen.. .. " anam mum" diye kamyon altina giren biri.. gecmis olsun.. .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dejavu01 Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2007 tamamiyle gercek dısı,sacmalik gibi geldi bana. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
belfalas Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2007 tamamiyle gercek dısı,sacmalik gibi geldi bana. hangisi...benim anlattığım mı konu mu? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dejavu01 Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2007 senin anlattigin degil saçma gelen,seninki panik halinde gayet normal aslinda seninkide normal diil ya kamyonun altinda kalirken yaw ev yanacak birader,keske su mumdogru düzgün kontrol etseydim demekte garip ama ben saçmaliği kastederken konudan sözetmiştim:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dolunay Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2007 ölümü rüyada görmüştüm okdar içim rahatladıki uçtuğumu o boşluktaki esen rüzgar hayla hissediyorumm her yük kalkmışş ama birden kaybettiklerim geçti önümden ve o azabıda anlatamam sizlere güzel konu saoalsın:) Ne güzel ben rüyamda bile ölemiyorum. Yalnız şu film şeridi meselesi hemen herkesin dilinde nereden gelen bir inanç bu acaba? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2007 olurken olan tek sey karanlık..daha dogrusu olmeye baslarken..yavas yavas karanlıga gomuluosun..aklına sadece tek bi soru gelio..neden?..neden boyle oldu?..bunu kendin yaptıysan huzur buluosun ve tam karanlıgın dibine ulasmısken lanet olası bi ısık gozune vuruo..kendini hastanede buluosun..kaldıgın odadaki ısık tum bedeninde yansıyo..yani yine olemiosun..anladımki artık olum bile yalan..tum gercekler gibi oda yalan Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2007 bana göre değilmiş...ben daha farklı şeyler beklerdim acıkcası... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2007 ne ısık ne bisey hiicbisey olmuyo.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
locked_puppet Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2007 bunlar cennete giden bi insan için geçerlidir heralde...cehennemlik bi insanın bu güzellikleri hissediceğini sanmıyorum... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2007 demek yerim cehennem.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.