Cynel Oluşturma zamanı: Temmuz 15, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 15, 2013 DC mi Marvel mi ? Bana göre DC çünkü daha orijinal. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Thyke00 Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2013 Marvel çizgi filmleri ile büyüdüm ben Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
apocalypse Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2013 Ben de çizgi romanlarla büyümüş ve Spider-man hastası biri olarak Marvel diyorum. Ama DC de tabi ki klasik karakterlere sahip.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xian Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2013 Marvel diyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
efIatun Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2013 dc'de kızlar daha güzel marvel'da konular karakterler daha ileride, tercihim dc Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TaiNTeD_LoVe Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2013 Bir Captain America fanı olarak Marvel diyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sphynxinator Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2013 Aslında DC ilk olanı değil mi? Ona rağmen, Marvel daha sıcak geliyor. Marvel dedim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cynel Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2013 Bitek ben DC demişim Olay şu DC bir karakter çıkarıyor, Marvel çalıp geliştiriyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hyoma Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2013 Bir anlık Thor sevdasıyla Marvel dedim ,kusura bakma Batman Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hyoma Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2013 Ha bir de ,burdan Marvel film yapımcılarına sesleniyorum : Şu Spiderman'in filmlerine bir çeki düzen verin artık gözünüzü seveyim ... Tamam anlıyorum izleyici kitlenizin büyük bir çoğunluğu çoluk çocuk ama hele bir bakın Batman filmlerine ,nasıl tuttu Spiderman karakterinin kendi içindeki Venom'la çatışmalarına daha çok yer vermenizi rica ederim xD:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cynel Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2013 Lütfen DC'yi Justice league elemanları olarak kısıtlamayın. V For Vendetta ve Watchmen de DC yapımıdır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lethal Perfection Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2015 DC diyor ulu Lethal hazretleri. Çok çizgi roman okuyan biri değilim. Şimdiye kadar dört-beş tane Marvel ve ona denk DC çizgi romanı bitirdim. İkisi de istediğimi veren türden değillerdi ancak yine de hiçte fena sayılmazlardı. Marvel'ın genel olarak ciddiyetten uzak bir havası var ve neredeyse sokaktan geçen adamı süper kahraman eylemişler. Ancak daha dengeli bir yaklaşımları ve yapabileceklerinin bir sınırı var. Bununla beraber daha gerçekçi senaryolarla, karakterlerle geliyorlar. Fakat karakter yaratmakta çok yaratıcı olduklarını zannetmiyorum. Thor, Iron Man ve el üstünde tutulan pek çok kahraman büyük bir dehanın eseri gibi durmuyor. Ayrıca New 52 çıkışından sonra Marvel DC'nin çok ama çok gerisinde kaldı. DC ise yılların getirdiği bir olgunluğa sahip. Ciddiyetten uzak ve aptalca şeylerden kaçınıyorlar, az ama öz olana yöneliyorlar. Filmleri fiyasko kabul ediyorum ancak kurguları sürekli olarak biraz daha iyi, karakterleri bir kaç tık daha iyi oldu. DC'nin başrol ayırdığı Superman kurguları gerçekten sıkıcı ve pek bir olayı yok. (Red Son gibi arada sağlam bir kaç tane çıkıyor, hakkını yemeyelim.) Ancak bütün karakterlerinin resmen İdol sayılabileceği ve pek çoğunun oldukça ince vurgulara sahip olduğunu görüyorum. Örneğin Gotham City o muhteşem işlenmiş atmosferi, karakterlerin ciddi bir kısmının özgünlüğü beni cezbediyor. Marvel onların yanında G.I.Joe'un askeri dandik filmleri gibi kalıyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Witch Of Rain Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2015 Zor bir soru ama kalbim Marvel'den yana. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kizginkuzgun Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2015 Marvel...... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BayParadoks Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2016 Dc deki 'c' comics in kısaltması zaten , marvel sayısının fazla olmasından forumda çizgi roman okuyanın pek olmadığı anlaşılıyor , bu listeyi 3e de katlayabilirim. Deathstroke (1980) -Deadpool (1991) Soyadları bile aynıdır , Slade Wilson , Wade Wilson -Justice League (1960) -Avengers (1963) -Flash (1941) -Quicksilver (1964) -Green Arrow (1941) -Hawkeye (1964) -Darkseid (1970) -Thanos (1973) -Dr. Fate (1939) -Dr. Strange (1963) -Green Lantern Corps. (1959) -Nova Corps. (1976) -Doom Patrol (Haziran 1963) -X-men (Eylül 1963) -Plasticman (1941) -Mr. Fantastic (1961) -Superman (1933) -Gladiator (1977) Comics dediğimize göre çizgi romanları karşılastırıyoruz , filmlere göre gelmeyin , ki watchmen ve batman the dark knight rises üzerine tanımıyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sare Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2017 Tabii ki de MARVEL rica ediyorum... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ryze Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2017 Marvel box ringidir dc titanlar arenası ve prenses Diana var . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paganlaw Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2017 Dc deki 'c' comics in kısaltması zaten , marvel sayısının fazla olmasından forumda çizgi roman okuyanın pek olmadığı anlaşılıyor DC Comics ifadesi yanlış değil. Kendileri de kendilerini öyle tanımlıyor zaten: DC | Welcome to DC DC Comics'i çizgi roman okuyucularının beğeniyor olduğunu, Marvel'i ise sadece filmleri izleyenlerin beğeniyor olduğunu düşünmek, linux ya da ios sistemlerini bilgisayardan anlayanların beğendiği, ama yüzeysel takılanların Microsoft'u beğendiği algısına benzetiyorum. Marvel, DC Comics'ten karakter "çaldığı" gibi, DC Comics de Marvel'den çalmıştır. Ayrıca karşılaştırılan firmalardan biri bariz bir kalitesizlik ya da tamamen çalıntıdan müteşekkil bir firma değildir, yani yerin dibine gömmeye gerek yok. Çizgi romanlarını saymasak bile (ki sayılabilir, bence gayet güzel), Marvel'in filmlerdeki başarısı da bir başarıdır. Ortada bir başarı varsa da bunu olumsuz olarak değil olumlu olarak saymak gerekir. Bir firma için özgünlük kadar bunu sunması da başarılı bir eylemdir. Ben Marvel'i gayet başarılı ve beğenilecek bir firma olarak görüyorum. DC Comics'in bize karakterleri başarıyla sunamayışını da acıyla izliyorum. Yıllardır Superman ve Batman üzerine giden bir çizgileri oldu bize sinematik sunuşlarında. Her ne kadar avengers düşüncesi DC Comics'ten çıkmış olsa da, Marvel onu da daha önce ve başarıyla sundu bize. En iyisi bizde demek yetmiyor bence. Ayrıca aklıma Megadeth vs Metallica karşılaştırmasını getirdi. Böyle ikisi de çok başarılı iki olguyu karşılaştırmak ve net bir cevap beklemek pek adil olmuyor. Benim için ikisi de başarılı ve ikisini de seviyorum. Her şeyin iyi ve kötü yanları vardır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.