Lee Oluşturma zamanı: Temmuz 15, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 15, 2013 La Latin kökenliyim sanırım arkadaşlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2013 Asya - Roma arası karışığım sanırım... Baş parmakla yanındaki eşit uzunlukta çünkü Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
apocalypse Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2013 3 ama başka bi yerde 3. ayak tipi yunan(greek) yazıyordu. Hangisi doğru acep. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ayandra Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2013 Biraz önce bunu görmem dolayısıyla ailecek teker teker ayaklarımızı inceledik. Aaa sen öylesin ben böyleyim lakırdıları havalarda uçuştu, hepimizde farklı çıktık iyi mi Bana da Latin çıktı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lee Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2013 Genelde 1-2-3 oluyor bizim çevrelerde değil mi ? 5i gören var mı mesela küfür gibi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ayandra Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2013 Dayımın karısı öyleydi de(5.) ameliyatla düzelttirdi artık açık ayakkabı giymek istiyorum diye Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
legolas Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2013 Galiba safkan asyaliyim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2013 Sezar ı severdim zaten ve tacıda çok hoş onu da severim:p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sphynxinator Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2013 Roma ile Latin arasında bir şey. Ama Roma'ya daha yakın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Thyke00 Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2013 Asya değil o Yunan:D Yunan la latin arası benim ki Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Santaz Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2013 Asya değil o Yunan:D Yunan la latin arası benim ki [ATTACH]11099[/ATTACH] Latin ile yunan arası Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
trazer Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2013 Tam bir Latin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xian Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2013 Latin ile yunan arası Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Simyager Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2013 Romalıyım hülooğ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
spatha11 Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2013 bir romanmışım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.