Ajan Oluşturma zamanı: Temmuz 20, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 20, 2013 (düzenlendi) "Şimdi size astral seyahatin tehlikelerini yazıcam bunları okuduktan sonra bakalım astral seyahati denemeye cesaret ediceniz mi? Şimdi Konuya geçelim. Astral Seyahat ruhun bedenden çıkıp gezmesidir. Tehlikeleri şunlardır: 1)Astral Seyahati yapma süresi kişinin ciğer kapasitesine göre değişir çünkü astral seyahat yapan kişi nefesini tutar.Ruh bedenden ayrılınca vücut nefes almayı bırakır.O yüzden en normali 1 dakikadır. 2)Astral seyahatte ruh bedenden çıkınca ruh cinleri görebilir ve cinlerde ruhu görebilir.Bu yüzden cinler ruha saldırabilir.Ayrıca cinlerin dış görünüşleri kötü olabileceği için çok korkabilirsiniz.Hadi diyelim bunları yapabildiniz.Eee astral seyahat bitti hayatınızın sonrası ne olcak?Hayatınız boyunca korkacaksınız ya cinler musallat olurlarsa.Ve astral seyahati yaparken mutlaka 3 cin yardımcı olur.Ruhunuz çıkarken yardımcı oluyor çünkü.Bu 3 cin astral seyahatten döndükten sonra her gece rüyanıza girer.Ve unutmayın bu cinlerin söylenenlere göre 3 kolu var.Kafanız çalışıyorsa astral seyahatten uzak durun." Beyler/Bayanlar bu doğru mu ? Gerçekten doğruysa bırakacağım denemelerimi falan. Lütfen Acil cevap verebilir misiniz ? Temmuz 21, 2013 Ajan tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MonsTer47 Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2013 Varlıkların zarar vereceğini sanmıyorum . Benim kararım ve deneyimimce olan şey şu : '' enerji farkı ve inanmak .. '' . Yani boyut atlayabilirsen tamam o zaman beynin sana bir oyun oynayabilir , yani bilinçaltın devreye girebilir .. Tercihim korkularını yenmenden yana Yoksa başın derde girebilir .. Beynin sana nasıl bir oyun oynayabilir bilmiyorum . Denemelerinde umarım korkudan öteye geçebilirsin .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ajan Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2013 Varlıkların zarar vereceğini sanmıyorum . Benim kararım ve deneyimimce olan şey şu : '' enerji farkı ve inanmak .. '' . Yani boyut atlayabilirsen tamam o zaman beynin sana bir oyun oynayabilir , yani bilinçaltın devreye girebilir .. Tercihim korkularını yenmenden yana Yoksa başın derde girebilir .. Beynin sana nasıl bir oyun oynayabilir bilmiyorum . Denemelerinde umarım korkudan öteye geçebilirsin .. Teşekkür ederim . Ben bir Müslüman'ım ve zaten dualarlar korunmayı biliyorum... Bazım mesajlarımda da yazmıştım zaten Ayetel Kürsi ile korunmayı . İlk işimi dua ve surelerle garantiye alır sonra çıkmayı denerim. Ha bu arada cevap verdiğin için sağol Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
thenightmare Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2013 Müslümansan yazdığın gibi korunmaları yap sonra çıkmayı denersin....Astral seyahatte ruh bedenden çıkmaz,astral beden çıkar.Zaten varlıkları görmek istersen görürsün,istemezsen görmezsin.eğer varlıkları görürsen sen onlara zarar vermedikçe onlar sana dokunmaz bence merak etme... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ajan Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2013 Çok teşekkür ederim . İçimi Rahatlattınız. Peki diyelim ben Müslüman'ım ya . Şimdi yakın zamanda bir günah işledim bunun astral seyahate bir etkisi olur mu ki ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
thenightmare Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2013 Çok teşekkür ederim . İçimi Rahatlattınız. Peki diyelim ben Müslüman'ım ya . Şimdi yakın zamanda bir günah işledim bunun astral seyahate bir etkisi olur mu ki ? soru güzeldi,hayır olmaz:Dastral seyahate günah etki etmez bence...bana etki etmedi:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ajan Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2013 soru güzeldi,hayır olmaz:Dastral seyahate günah etki etmez bence...bana etki etmedi:) Teşekkürler. Peki sen Müslüman mısın ? Din ayrıcalığı için sormuyorum hani bana etki etmedi günah dedin ya ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
thenightmare Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2013 evet Müslümanım...günahlarım etki etmedi bana şimdiye kadar,sana da etmez herhalde:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ajan Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2013 Teşekkürler. Peki senden başka tavsiyelerde alayım. Sence ne zaman çıkayım en azından çıkmayı deneyeyim astral seyahate? Birde eğer başka forumlara baktıysan Ayetel Kürsi ile çıkmak koruyormuş başka şeylerle karşı bizi ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
thenightmare Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2013 evet bende kendimi dualarla felan koruyarak çıkıyorum astrale..doğru koruyor başka varlıklara karşı.yav zaten görmek istemeyince görülmüyorlar ki.sen onlara zarar verirsen onlarda sana zarar verir yada savunmaya geçerler.o yüzden normal korumalarını yap çık astrale.gece korkarım dersen sabah çık astrale... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ajan Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2013 Gece g*tüm yemez tabir-i Caizse Sabah çıkarım zaten. Peki astrale çıkınca ilk hangi duyguları hissediyorsun ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
thenightmare Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2013 bende bilmiyorum:D:Dama ilk astralini unutmazsın genelde.evde dolaşırsın felan...gece yapmak aslında daha iyi oluyor bana göre çünkü sessiz olması bakımından önemli.sabah o sessizliği zor bulursun.korumalarını yaptıktan sonra korkmana gerek yok:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ajan Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2013 Evet de. Birde ben kendimi biliyorum. Eğer kafamdaki korktuğum şekilde bir yaratık çıkarsa ben onu hiç unutamam ya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
thenightmare Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2013 merak etme çıkmaz karşına..sen kendini korumaya al hele gelsin bakalım:Dastrale çıkmadan önce beynini şartlandır görmeyeceğim diye görmezsin inan bana.istersen abdest alıp astrale de çıkabilirsin:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ajan Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2013 istersen abdest alıp astrale de çıkabilirsin:) Tabii ki Abdestsiz asla yapmam ... Aman birde üstüme yürür varlık o zaman Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
thenightmare Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2013 yok yürümez merak etme gelmeye cesaret edemez.sen uğraşma onlarla onlar da seninle uğraşmazlar..zaten etrafımızda milyonlarcası var astralde görsek de birşey değişmez:Dabdest al için rahatlar hiç değilse... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ajan Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2013 Haydi bakalım eğer çıkmayı becerirsem konu açıp yazarım neler hissettiğimi ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
thenightmare Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2013 tamam kolay gelsin ajan.başarılar dilerim:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ajan Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2013 Teşekkür ederim. Yardımların ve de desteğin için Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kingson Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2013 Aynı fikirde değilim.Astral seyahatte bulunacak kişi zaten bu tabuları aştığı yıktığı için buna girişir.Gel gelelim korkuyu yaratan insanın kendisidir . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
rulesofdevil Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2013 Böyle Saçmalıklara İnanma Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ajan Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2013 Böyle Saçmalıklara İnanma Tamam Bende saçmalık diye düşünmüştüm ama emin olamadığım için birde forumda paylaşayım dedim ... Aynı fikirde değilim.Astral seyahatte bulunacak kişi zaten bu tabuları aştığı yıktığı için buna girişir.Gel gelelim korkuyu yaratan insanın kendisidir . Bence de ... İşte ben umarım korku yaratmam kendime Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Godwine Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2013 Herkes demiş ben de bildiğimi söyleyeyim.Boyutlar arası geçiş yapmayacaksın aynı dünyaya farklı gözle bakacaksın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ajan Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2013 Herkes demiş ben de bildiğimi söyleyeyim.Boyutlar arası geçiş yapmayacaksın aynı dünyaya farklı gözle bakacaksın. Teşekkürler yorumun ve bilgin için . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Balcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2013 Dua falan işe yararmı bilmiyorum fakat korkarsan bu iş olmaz yani çıkarsın çabuk biter demiyorum, hiç çıkamazsın. Vücudunda bazı değişmeler uyuşmalar falan hissedersin birkaç ses duyarsın o anda bunlar tekrar aklına gelir korkarsın ve biter herşey eski haline döner. Bunu yenmek için sürekli deneme yapmanı öneririm ben, giderek daha ileri bi safhada bozulacaktır ve birkaç denemeden sonra (sayısı sana bağlı) çıkarsın astrale. Soruların hakkında pek bilgim yok fakat nevermore dan rica et o cevaplasın astral seyahat hakkında bilgisine en çok güvendiğim üyelerden birisidir forumda. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.