dante6567 Oluşturma zamanı: Temmuz 21, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 21, 2013 şimdi nasıl anlatsam bilemiyorum ama ne istesem oluyor son 2 aydır ve 6. hissim tavan yapmış durumda. rüyalarımda nadiren geleceği görüyorum. her şeyi önceden bilebiliyorum neyse... şimdi benim yaşım 15 ve yazlıktayım. bi arkadaşım vardı hiç hoşlanmazdım. ayın 24 ünde geleceklerdi. o gün ayın 21 i idi. keşke gelmeseler ya off dedim. bikaç saat sonra annesi bileğini kırdı ve 3 hafta sonra gelecekler. sonra bi arkadaşla küsmüştüm. bizim site çok kalabalık yaş gurupları da var neyse keşke o dışlansa kimse sevmese dedim onu ve onu herkes dışlamaya başladı. en sonunda dayanamadım ve barıştık. bi ara herkes bana dargındı ben de dedim ki keşke herkes benimle barışsa dedim ve ertesi sabah hiç bi şey olmamış gibiydi. bunlar sadece 1.5 haftada yaşadığım örneklerin yarısından az şimdi bunların nedeni nedir acaba çok merak ediyorum... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ajan Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2013 Üstünde iyi dua olabilir veya da enerjin çok yüksek olabilir ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cynel Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2013 Ben de ne zaman biriyle tartışsam tartıştığım kişinin burnu kırılıyor, bileği burkuluyor, mutlaka bir şey oluyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tristiana Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2013 Asıl yapı ve köken nedir zaten düşüncedir,istektir. İsteyince her şey olur gerçekten istersen. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
thenightmare Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2013 bu sitedeki çoğu kişiler böyle şeyleri yaşıyorlardır bence.parapsikolojiyle ilgilendiğiniz için psişik güçlerin artmıştır normal olarak..dediğiniz gibi 6.hissinizde kuvvetliyse olur yani:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BlackWar Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2013 Olaya bak düşünsene bi Megan Fox keşke benle çıksa Keşke çok param olsa dünyanın süper gücü benim ülkem olsa Ama iyi şeylerden sonra adamın aklı kötü fikirlerede kaçıyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tristiana Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2013 BlackWar herşeyin bir kuralı ve limiti vardır öyle büyük şeyler için emek de gerekecektir. Ayrıca kötü işleri yapmak için iyi işlerden daha çok güç harcaman gerekecektir çünkü doğa buna karşı gelebilir. Ayrıca ayrıca; Bu özelliğe sahip olup para dileyen birisi olamaz çünkü her yetenek kişiye göre verilmiştir.O kişi mutlaka temiz ruhludur her istediği gerçekleşiyorsa,yani kötü bir şey yapması beklenemez. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dante6567 Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2013 ama 2 aydır hiç böyle bişi olmuyodu sadece paranormal olayları ve cinleri çok araştırdım onun dışında bişi yapmadım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tristiana Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2013 İnsanların enerji aldıkları ve yenilendikleri dönemler olur şanslarının yüksek olduğu dönemler olabilir.Bu gayet doğal ben de sayısız yaşadım bunu istediğim sadece televizyonda sevdiğim dizinin çıkmasıydı bazen,sevdiğim insanın daha çabuk gelmesi oldu bazen.Dediğim gibi istersen olur ama niyetlerine dikkat et,elbet bir bedelide olacaktır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aygun13 Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2013 Ufak şeyler olabiliyor bazen ) .. Başlık biraz komik olmuş ama .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dante6567 Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2013 kim ne ister ki benden bedel olarak? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.