ffeerroo2 Oluşturma zamanı: Temmuz 22, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 22, 2013 Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar forumda yeni sayılırım.Telekineziye de yeni başlamış sayılırım.Size bi sorum olucak telekineziyi öğrenmek için kendime yol çizdim, (Kendime göre bi yol) Bana göre 1.adım Psikolojimi hazırlamak 1.adımı tamamladım artık eğitimlere başlayabilirim diyedüşünüyorum 2.Adım Nefes Nefes almayıda çalışarak tamamladım Ancak kendime göre hazırladığım 3.yolda ne yapıcağımı bilmiyorum 3.adım Enerjiyi vücutta yönlendirme / yönetme adımıydı bunu nasıl yapabiliceğim hakkında size sormak istedim Bana enerjimi yönetmeyi nasıl öğrenebiliceğimi söylermisiniz ? yani vücudumda belli biyerde toplamak yön vermek gibi. bunu nasıl yapabilirim ? yardımlarınızı bekliyorum şimdiden yardım eden herkese teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Godwine Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2013 bence ilk önce enerji çekmeyi öğren yüksek enerjili bir şeyden (güneş,ay,dünya vs. [burcunun gezegeni de olabilir])sonra vücutta enerji yönlendirme sonra vücuttan enerji yönlendirme olsun... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ratata Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2013 ben de ffeerroo nun derdinden muzdaribim. bir adam bana türbeden enerji çekebileceğimi söylemişti denemelisin ben de deneyeceğim boş vaktim olursa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Godwine Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2013 ben de ffeerroo nun derdinden muzdaribim. bir adam bana türbeden enerji çekebileceğimi söylemişti denemelisin ben de deneyeceğim boş vaktim olursa Enerji çekmek kaç dakikanı alıyor insanlar niye orda beklediğini sormazlar mı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ratata Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2013 Enerji çekmek kaç dakikanı alıyor insanlar niye orda beklediğini sormazlar mı hala denemedim aklıma getirdiğin iyi oldu denediğimde paylaşırım. gözlerimi kapatıp konsantre olurum ve kendi hayal etmediğim ama bana görünen şeyler veya ağlamaklı bi his gelene kdr beklerim. eğer gerçekleşecekse 5 dkyı geçmez Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Godwine Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2013 Ölü enerjisi çekmek auranızı negatif enerjisiyle donatmaz mı.et yediğinizdede auranız siyahlaşır ölü enerjisi kaplanırsın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
RenasCense Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2013 Enerjinin nerende toplanmasını istiyorsan vücudundan bir şeylerin hareket edip oraya doğru gittiğini düşün , rengini falan da hayal ediyorlar ama benim öyle yapmama gerek kalmıyor ayaklarımdan başlayarak yavaş yavaş yukarıya doğru aktığını düşünüyorum enerjinin, düşünüyorum demek de yanlış aslında hissetmeye çalışıyorum, inanıyorum buna... Sonra karıncalanma gibi bir şey oluyor, karnımdan omuzlarıma omuzlarımdan iki elime de dağıldığını parmaklarıma ve avuç içlerime toplandığını hissetmeye çalışıyorum sonra elimde elektriklenme olmuş gibi hissediyorum ve biraz ağırlık varmış gibi oluyor, aynı zamanda karıncalanıyor... Fakat telekinezi için bunu yapmana gerek yok , ben telekineziyi sadece kağıdın döndüğüne inanarak yapıyorum ve tavsiyem kağıda bakma , kağıdın altındaki çubuğa veya zemine bakabilirsin, daha kolay oluyor öyle Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.